ВУЧИЋ РАСКРИНКАН Дојче веле: Постоји уговор с Аустријом о враћању миграната!

Autorska
Otvorite pdf,strana 78:

http://www.kirs.gov.rs/media/upload...astita_prava_migranata_u_Republici_Srbiji.pdf

Kaže:

Kada se radi o readmisiji državljana trećih zemalja i lica bez državljanstva, Republika Srbija obavezala se da će prihvatiti , na zahtev države članice Evropske unije, i bez posebnih formalnosti osim onih koje predviđa ovaj sporazum, bilo kog državljanina treće zemlje ili lice bez državljanstva koje ne ispunjava ili više ne ispunjava važeće uslove za ulazak, boravak ili nastanjenje na teritoriji države članice koja je podnela zahtev za readmisiju, ukoliko je dokazano ili ako je moguće na osnovu podne h prima facie dokaza verodostojno pretpostavi , da lice u pitanju:
1. poseduje, ili je u vreme ulaska posedovalo, važeću vizu ili dozvolu boravka izdatu od strane Srbije; i
2. na nezakonit način i direktno ušlo na teritoriju države članice, nakon što je boravilo ili bilo u tranzitu kroz teritoriju Srbije.

Ovo drugo se odnosi na azilante kojih je bilo po podacima našeg mupa do 2017g 630k!!!
Sva lica koja su kao migranti došli u Srbiju , došla su sa teritorije EU. Tako da od toga nema ništa. Eventualno neko ko je avionom zapucao direktno za Beograd iz Idliba.

A Srba bilo 80 miliona pa su mogli da se brane

Mogli su da se brane cak i da ih je bilo 2 ili 3 miliona a Hrvata i Muslija po 7-8 miliona, samo da nisu imali kojekakve martice, seselje i slobe za vodje... Tamo gde su vodje bile iole bolje (Radovan Karadzic recimo) ostvaren je uspeh.

Da su Srbi u RS birali glupe pandure ili metiljave partijske aparatcike za svoje vodje , ne smem ni da pomislim sta bi se desilo. :evil: Ustase i Mustase bi opet pravile Jasenovce i Stare Gradiske sirom RS a i BiH.....

Jao koje si djubre kao ne znaš da povučeš sa strane slajder i dodješ do strane 78..Nije uopšte u pitanju viza ne LAŽI.

Znači neko je naštimao stranu 78?

Jer ako piše jasna odredba na početku nemoguče je da na 78 strani piše drugo

Opet lažeš.

Poslednja izmena od moderatora:
Sva lica koja su kao migranti došli u Srbiju , došla su sa teritorije EU. Tako da od toga nema ništa. Eventualno neko ko je avionom zapucao direktno za Beograd iz Idliba.
Ма пише глупости. Имигрант уђе у земљу Еу и онда прође кроз Србију и врате га у Србију, која глупост.

Mogli su da se brane cak i da ih je bilo 2 ili 3 miliona, samo da nisu imali kojekakve martice, sesleje i slobe za vodje... Tamo gde su vodje bile iole bolje (Radovan Karadzic recimo) ostvaren je uspeh.

Da su Srbi u RS birali glupe pandure ili metiljave partijske aparatcike za svoje vodje , ne smem ni da pomislim sta bi se desilo. :evil:

Imamo takve kao ti, a gde takvi se nameste tu ne momaže vlast ...

Od go.vana se pita ne pravi ... a nešto je mnogo takvih

Dakle pitanje je jasno.Hoćete li otići u crkvu ili poštujete policijski čas?:think:
NARODE, IDEMO NAPOLJE DA SE DRUZIMO.............NECEMO NASESTI NA OVAJ VUCICEV VIRUS.
JOS NAS UBEDJUJE KAKO JE VIRUS PO CELOM SVETU I CAK DA IMA I MRTVIH..............................daklem, koji lazov..........sacuvaj me Boze.

Lepo piše ako je dokazano ili moguće pretpostaviti da lice u pitanju ušlo na teritoriju države članice EU nakon što je bilo u tranzitu kroz Srbiju.Nigde ne piše da zato što su ušli u Srbiju sa teritorije EU to ne važi.

Znači neko je naštimao stranu 78?

Jer ako piše jasna odredba na početku nemoguče je da na 78 strani piše drugo

Opet lažeš podguzna nemačka muvo i ndh slugo
Ne botino,tako se dolazi do strane.A pdf ima više tačaka od kojih je ključna na strani 78 gde nikakvih viza nema..Svi sad mogu da vide kako se bedno izvlačiš i kakva si jadna botina..

Znači ništa .

Kad već sudiš o tuđim delima reci i svoja ... ili si još jedan od licemera
Mnogo vise nego ti garantovano.kao sto sam i napisao postoje ljudi koji znaju sta sam uradio.Ne pada mi napamet da se hvalim,a drugo da pisem takvima kao sto si ti.Licemer.

To ste vi smradikali..Glupi ko ku..
Видим да си ти тај који се нервира а не ја. Ја сам тотално опуштен по том питању и мени то изгледа јако паметно за разлику од хистерије.

Kakav god da sam, opet sam bolji od kojekakvih glupih pandura (martic), ciganskih klempavih dezertera (vulin), neuroticnih komsomolki (mira), ludih megalomana (seselj) ili nesposobnih partijskih aparatcika-papucara (mister slobica) . ;)

Pa ti se prijavi pa budi na njihovom mestu, ako misliš da je to tako baš lako
Izvoli pa pokušaj ...

Lepo piše ako je dokazano ili moguće pretpostaviti da lice u pitanju ušlo na teritoriju države članice EU nakon što je bilo u tranzitu kroz Srbiju.Nigde ne piše da zato što su ušli u Srbiju sa teritorije EU to ne važi.
Po sporazumu o readmisiji uključeni su samo Cigani koji su išli da kradu u Nemaćku. I nije u redu da naši cigani kradu bakar po Nemaćku, neka ih vrate i ondak će oni ponovo negde da bežu.

Ja se sam borim protiv vas 5 botova na tri teme tako da ćete mi oprostiti ako mi se omakne neka psovka.Ali to pise u tekstu..
Ко ти је крив кад од ветрењача видиш дивове против којих се треба борити. То да се 600к избеглица врати у Србију се неће десити без обзира шта си ти то негде ископао.

Ne botino,tako se dolazi do strane.A pdf ima više tačaka od kojih je ključna na strani 78 gde nikakvih viza nema..Svi sad mogu da vide kako se bedno izvlačiš i kakva si jadna botina..

Pusti tu priču

Ne može da se na 78 strani poništi odredba sa prve ...

Uostalom ... ko zna kakvim su se sve metodama služili da nas primoraju na potpis ... pusti ti ta švabska posla i podmetačine

Ко ти је крив кад од ветрењача видиш дивове проти који се треба борити. То да се 600к избеглица врати у Србију се неће десити без обзира шта си ти то негде ископао.
Pazi niko više od mene ne bi voleo da je to istina i da se neće desiti.Samo mislim da ste zaslepljeni odanošću ka vodji i njegovim lažima.

Verovala ili ne, Radovan Karadzic je opstankom RS pokazao i dokazao da je moguce drugacije tj. bolje od onih spodoba koje sam naveo. ;)

Ne lupetaj molim te ... dobro smo opstali nakon svega šta su nam spremali , a i sada se koprcamo

Idioti (izvini, ali , mora tako) kao ti samo otežavaju .

I umesto da ćutiš ti baljezgaš ...

Pusti tu priču

Ne može da se na 78 strani poništi odredba sa prve ...

Uostalom ... ko zna kakvim su se sve metodama služili da nas primoraju na potpis ... pusti ti ta švabska posla i podmetačine
Kakava odredba što lažeš?Deo koji se odnosi na readmisiju počinje tek na 78 strani..Lažeš ko pas.

Back