ВУЧИЋ РАСКРИНКАН Дојче веле: Постоји уговор с Аустријом о враћању миграната!

Ja tamo da odem ne mogu i da vidim ne mogu

Tako da možeš da pričaš da ih naseljavaju i u Grockoj , meni ništa ne znači

Uzgred nije on pobegao iz svog sela da bi živeo u našem selu bez ičega

Rumuniji ih prebacuju preko Dunava i da se ne bi slobodno šetali moraju se negde "sabrati"

Ružno je to što radiš
Postoje snimci koje ljudi objavljuju ali ti veruješ samo što pročitaš u dezinformeru!Tužno je što prodaješ veru za večeru.

Kad je pokušao da uradi onda su ga smakli kao ostalu kako ti kažeš bagru

I uopšte jako mi je ružno to naše nipodaštavanje naših ljudi na vlasti .

Svaka šuša , svakakav ološ nađe da se iskenja nad njim, da ih naziva ružnim imenima, da im lepi etikete , žive od toga ...

Pa kako očekuejte da iko dođe na vlast pošten i normalan kad ni najobičnijem lažljivom ološu ne može ništa

Da provedeš život i da te nakon smrti i žrtve koju si podneo neki anonimus bez imalo mozga i morala naziva bagrom... pa baš ne treba nikome
Miosevic,Seselj,Vucic,Vulin.Dacic su nista dru go nego bagra,a za one pore njih i nemam reci.A susi kojoj se ne svidja sta ja napisem,pa zaboli me.

Miosevic,Seselj,Vucic,Vulin.Dacic su nista dru go nego bagra,a za one pore njih i nemam reci.A susi kojoj se ne svidja sta ja napisem,pa zaboli me.

Bukvalno po pisanijima nekih ispada da je pre famoznog 5. oktobra 2000. u Srbiji stanje bilo ko u raju, da su med i mleko tekli na svakom cosku... :roll: :roll:

Аустријско Министарство унутрашњих послова потврдило је да постоји радни споразум са Србијом о враћању одбијених тражилаца азила, сазнаје DW. Детаљи су означени као тајна, а нејасно је и како се споразум спроводи.

Мистериозни споразум је месецима изазивао буру у Србији, још откако је бивши аустријски министар унутрашњих послова Херберт Кикл прошлог септембра у једној телевизијској емисији тврдио да такав споразум постоји.

Аустрија, наводно, према том документу у Србију може да врати одбијене тражиоце азила уколико су ови раније прошли кроз Србију, а депортација у земље порекла није могућа.

На упит DW у јануару ове године Кикл, утицајни политичар десничарске Слободарске странке Аустрије, поручио је да је такав „радни споразум“ испреговаран, али није био сигуран да ли је и потписан и како се спроводи.

Сада је Министарство унутрашњих послова у Бечу коначно потврдило: „радни споразум“ постоји, потписан је 24. априла прошле године. То је Министарство написало у одговору на парламентарни упит аустријских Либерала, у који ДW има увид. Либерали су имали детаљна питања о случају, страхујући да Аустрија на мала врата и кршећи људска права шаље одбијене тражиоце азила у Србију.

На конкретнија питања, рецимо шта Србија добија за узврат, одговор Министарства гласи: „О међусобним правима и обавезама које дефинише радни споразум је договорена обострана ћутња.“

https://srbin.info/politika/vucic-r...toji-ugovor-s-austrijom-o-vracanju-migranata/

Ovo nije dobro. Mora se znatio sta je potpisano. I ko je to odobrio. Lagali su da nema poptisano sproazuma.

Bukvalno po pisanijima nekih ispada da je pre famoznog 5. oktobra 2000. u Srbiji stanje bilo ko u raju, da su med i mleko tekli na svakom cosku... :roll: :roll:
Ma da,redovi pred prodavnicama za hleb,mleko i ulje.Plate bile unistene,t.j. kako su vodili politiku,pa doslo do sankcija,pa smo morali u Rumuniju po sijalice i deterdzent.Ma ima da se pise mnogo.Bilo i ne povratilo se,ali ovo ku..enje Vucica me sve vise podseca na to doba.

Strana 78 pdf-a:
http://www.kirs.gov.rs/media/upload...astita_prava_migranata_u_Republici_Srbiji.pdf

Kada se radi o readmisiji državljana trećih zemalja i lica bez državljanstva, Republika Srbija obavezala se da će prihva , na zahtev države članice Evropske unije, i bez posebnih formalnos osim onih koje predviđa ovaj sporazum, bilo kog državljanina treće zemlje ili lice bez državljanstva koje ne ispunjava ili više ne ispunjava važeće uslove za ulazak, boravak ili nastanjenje na teritoriji države članice koja je podnela zahtev za readmisiju, ukoliko je dokazano ili ako je moguće na osnovu podne h prima facie dokaza verodostojno pretpostavi , da lice u pitanju: 1. poseduje, ili je u vreme ulaska posedovalo, važeću vizu ili dozvolu boravka izdatu od strane Srbije; i 2. na nezakonit način i direktno ušlo na teritoriju države članice, nakon što je boravilo ili bilo u tranzitu kroz teritoriju Srbije.

vernici nemaju pojma sta im vera porucuje

cim neko kaze kriticku misao , OVAJ PUT I ISPRAVNU

odmah - NE DAJU NA SEBE

skacu , besni sto ih neko * napada* a oni su sigurni

da je vera slava , uskrs , bozic, prekrstis se kod crkve i kazes * pomoz bog* , ponekad , ko da se seti svaki put

Strana 78 pdf-a:
http://www.kirs.gov.rs/media/upload...astita_prava_migranata_u_Republici_Srbiji.pdf

Kada se radi o readmisiji državljana trećih zemalja i lica bez državljanstva, Republika Srbija obavezala se da će prihva , na zahtev države članice Evropske unije, i bez posebnih formalnos osim onih koje predviđa ovaj sporazum, bilo kog državljanina treće zemlje ili lice bez državljanstva koje ne ispunjava ili više ne ispunjava važeće uslove za ulazak, boravak ili nastanjenje na teritoriji države članice koja je podnela zahtev za readmisiju, ukoliko je dokazano ili ako je moguće na osnovu podne h prima facie dokaza verodostojno pretpostavi , da lice u pitanju: 1. poseduje, ili je u vreme ulaska posedovalo, važeću vizu ili dozvolu boravka izdatu od strane Srbije; i 2. na nezakonit način i direktno ušlo na teritoriju države članice, nakon što je boravilo ili bilo u tranzitu kroz teritoriju Srbije.
Evo dokaza sa vladinog pdf-a.
Znači svi koji su tražili azil biće vraćeni ovde.630k do 2017god.

Latini su stare varalice i to niko pa ni ti neces promeniti.
ajde sto nisi upoznat sa nekim istorijskim dogadjajima ,ali sada se prosipas i sa drvenim izrekama.Pravilno bi bilo reci "Ne veruj Danajcima ni kada darove nose".
Ah da, Germani nisu Latini,izuzev ako su za tebe svi Rimokatolici Latini :lol:
Sta drugo ocekivati od lika sa takvim avatarom:(

Postoje snimci koje ljudi objavljuju ali ti veruješ samo što pročitaš u dezinformeru!Tužno je što prodaješ veru za večeru.

Snimak se može svuda napraviti

Vidim da se na tiktok pojavljuju njihovi snimci iz Srbije ... što mi opet govori da neko potencira da se stavi gde su

Gledala onaj Valdec nemačka špijunčina išla obilazila tursko-bugarsku i tursko-grčku granicu gde su migranti ... navodno novinar

Dan-dva nakon emitovanja njegove priče , pune šupljina izbije ona incident ... šta misliš kako?

Kaže on kako preko Poštanske štedionice EU i Srbija daju tim migrantima kartice ... od toliko EU banaka oni našli jedinu koja je srpska

Znači i ta jedna jedina naša banka smeta NDH ...

Mani me tih baljezganja , molim te . Ti ako su švapska podguzna muva to je tvoj izbor , i ako hoćeš još jednog švabskog poltrona na vlasti - ja neću

Dovoljni su ovi do sada .

Snimak se može svuda napraviti

Vidim da se na tiktok pojavljuju njihovi snimci iz Srbije ... što mi opet govori da neko potencira da se stavi gde su

Gledala onaj Valdec nemačka špijunčina išla obilazila tursko-bugarsku i tursko-grčku granicu gde su migranti ... navodno novinar

Dan-dva nakon emitovanja njegove priče , pune šupljina izbije ona incident ... šta misliš kako?

Kaže on kako preko Poštanske štedionice EU i Srbija daju tim migrantima kartice ... od toliko EU banaka oni našli jedinu koja je srpska

Znači i ta jedna jedina naša banka smeta NDH ...

Mani me tih baljezganja , molim te . Ti ako su švapska podguzna muva to je tvoj izbor , i ako hoćeš još jednog švabskog poltrona na vlasti - ja neću

Dovoljni su ovi do sada .
Evo ti gore par postova vladin pdf glupačo,otvori pa pročitaj..

izuzev ako su za tebe svi Rimokatolici Latini :lol:

Da, mislim na svakog ko je katolik i protestant. Kradja, pljacka, laz, varanje, eksploatacija, nasilje i verolomstvo su im zastitni znaci, to je njima u krvi te najnormalnije ponasanje.

Srbija NIKADA nece imati prijatelje niti saveznike unutar tog anticivilizacijskog kruga. ;)

Frontex ja - Flüchtlinge nein
3
2

Serbien paraphiert Kooperationsabkommen mit EU-Grenzschutzagentur, Rücknahmezentrum für Flüchtlinge aus der EU lehnt Belgrad aber ab.
vom 20.09.2018, 18:06 Uhr | Update: 20.09.2018, 18:15 Uhr

Empfehlen 3
Kommentieren 2
Teilen Auf Facebook teilen Twittern Per E-Mail weiterleiten
Drucken

Mehr zu diesem Thema
Bild zu Im Schneckentempo zu Ergebnissen

Im Schneckentempo zu Ergebnissen
94
Neuwahlen im November?
6 6
Belgrad/Brüssel. Die europäische Grenzschutzagentur Frontex soll künftig auch in Serbien die Grenzpolizei aktiv unterstützen. Ein entsprechendes Status-Abkommen haben die EU und das Beitrittskandidatenland am Donnerstag in Belgrad paraphiert. Laut EU-Migrationskommissar Dimitris Avramopoulos werde das Abkommen den Einsatz von Frontex-Mitarbeitern in Serbien und die Grenzkontrolle - in Zusammenarbeit mit der serbischen Grenzpolizei, wie seitens Belgrads ausdrücklich betont wird - ermöglichen. Ähnliche Vereinbarungen hat die EU bereits mit Albanien und Mazedonien paraphiert. Mit Montenegro und Bosnien-Herzegowina wird verhandelt.
Der Grieche Avramopoulos zeigte sich gegenüber der Belgrader Tageszeitung "Blic" (Donnerstagsausgabe) überzeugt, dass das Status-Abkommen zu höherer Sicherheit an den EU-Außengrenzen beitragen und eine bessere Verwaltung der illegalen Migration sichern werde.

Bevor das paraphierte Abkommen mit Serbien in Kraft tritt, muss es in einem weiteren Schritt zunächst unterzeichnet und dann vom serbischen Parlament ratifiziert werden. Dies soll in den kommenden Wochen geschehen. Flüchtlingskommissar Vladimir Cucic meinte, der Frontex-Einsatz werde zu keinen "dramatischen Veränderungen" in Serbien führen, da Serbien schon bisher ein Transitland für Migranten gewesen sei.
Völlig ausgeschlossen hat Serbien indes die Aufnahme von Flüchtlingen, die aus der EU abgeschoben werden sollen. Auch die Errichtung von EU-Flüchtlingszentren auf seinem Territorium lehnt der Westbalkanstaat kategorisch ab. Serbien wolle "keine Zone für die Flüchtlingsaufnahme" werden. Darüber sei sich die serbische Regierung einig, betonte Vize-Minister Zoran Lazarov. Innenminister Herbert Kickl (FPÖ) hatte jüngst erklärt, dass Verhandlungen mit Westbalkanländern über sogenannte Rückkehrzentren laufen, Details wollte er jedoch nicht nennen. Die Regierungen von Montenegro, Bosnien-Herzegowina, Mazedonien und Albanien haben bereits abgelehnt.
Frontex ja - Flüchtlinge nein
3
2

Serbien paraphiert Kooperationsabkommen mit EU-Grenzschutzagentur, Rücknahmezentrum für Flüchtlinge aus der EU lehnt Belgrad aber ab.
vom 20.09.2018, 18:06 Uhr | Update: 20.09.2018, 18:15 Uhr
Empfehlen 3
Kommentieren 2
Teilen Auf Facebook teilen Twittern Per E-Mail weiterleiten
Drucken
Mehr zu diesem Thema
Bild zu Im Schneckentempo zu Ergebnissen

Im Schneckentempo zu Ergebnissen
94
Neuwahlen im November?
6 6
Belgrad/Brüssel. Die europäische Grenzschutzagentur Frontex soll künftig auch in Serbien die Grenzpolizei aktiv unterstützen. Ein entsprechendes Status-Abkommen haben die EU und das Beitrittskandidatenland am Donnerstag in Belgrad paraphiert. Laut EU-Migrationskommissar Dimitris Avramopoulos werde das Abkommen den Einsatz von Frontex-Mitarbeitern in Serbien und die Grenzkontrolle - in Zusammenarbeit mit der serbischen Grenzpolizei, wie seitens Belgrads ausdrücklich betont wird - ermöglichen. Ähnliche Vereinbarungen hat die EU bereits mit Albanien und Mazedonien paraphiert. Mit Montenegro und Bosnien-Herzegowina wird verhandelt.
Der Grieche Avramopoulos zeigte sich gegenüber der Belgrader Tageszeitung "Blic" (Donnerstagsausgabe) überzeugt, dass das Status-Abkommen zu höherer Sicherheit an den EU-Außengrenzen beitragen und eine bessere Verwaltung der illegalen Migration sichern werde.
Bevor das paraphierte Abkommen mit Serbien in Kraft tritt, muss es in einem weiteren Schritt zunächst unterzeichnet und dann vom serbischen Parlament ratifiziert werden. Dies soll in den kommenden Wochen geschehen. Flüchtlingskommissar Vladimir Cucic meinte, der Frontex-Einsatz werde zu keinen "dramatischen Veränderungen" in Serbien führen, da Serbien schon bisher ein Transitland für Migranten gewesen sei.
Völlig ausgeschlossen hat Serbien indes die Aufnahme von Flüchtlingen, die aus der EU abgeschoben werden sollen. Auch die Errichtung von EU-Flüchtlingszentren auf seinem Territorium lehnt der Westbalkanstaat kategorisch ab. Serbien wolle "keine Zone für die Flüchtlingsaufnahme" werden. Darüber sei sich die serbische Regierung einig, betonte Vize-Minister Zoran Lazarov. Innenminister Herbert Kickl (FPÖ) hatte jüngst erklärt, dass Verhandlungen mit Westbalkanländern über sogenannte Rückkehrzentren laufen, Details wollte er jedoch nicht nennen. Die Regierungen von Montenegro, Bosnien-Herzegowina, Mazedonien und Albanien haben bereits abgelehnt.

Back