gholub
Ističe se
- Poruka
- 2.410
Je l su ovi botovi il troluju , il su doista naivni i glupi ?
Mozda odem . . .
Mozda odem . . .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naravno.Dobra mu je nabavka pancira.Sve ostalo KATASTROFA.Briselski sporazumi i ovi o vraćanju migranata ovde,otvorena izdaja!Svako ko izlazi na izbore daje legitimitet izdajniku i samim tim deli odgovornost sa njim.Protivnici Vucica smijete li reci da je predsednik nesta dobro uradio.Vucicevci smijete li reci da je Vucic nesta lose uradio i da nema pojma o tome.Sns botovi i anti sns botovi ista bagra.
Milos Jovanovic ima hrabrosti da pohvali vlast za dobre poteze i da kaze ako nesta rade lose.Zato ce dobiti moj glas.
Smetaju ti srpske izbeglice.Šta si po nacionalnosti?Ma naci ce se i za njih mesto u Busijama. Mozda im Opstina Zemun podeli i placeve.
A Nemac pošten? Nikad Srbin i Nemac nisu bili prijatelji - NIKAD!
Nego ova sirotinja preko Drine što nas bruka pa trči da radi kod Švabe...
Bolje radi i kod Poljaka nego kod Švabe - sačuvaj obraz
Nema se sta davati legitimitet i ne davati.On ce regularno da pobijedi na izborima.Na izbore nece oni koji nemogu cenzus da predju.Ja hocu da Milos Jovanovic bude opozicija i da vidim pametnog covjeka koji ima sta da kaze.I da prica normalno da kaze sta ce on da radi a ne samo da napada Vucica.Najgori su oni koji dodju u emisiju i dobiju priliku da kazu sta ce oni raditi a oni cijelu emisiju potrose u napadu na Vucica i SNS.Naravno.Dobra mu je nabavka pancira.Sve ostalo KATASTROFA.Briselski sporazumi i ovi o vraćanju migranata ovde,otvorena izdaja!Svako ko izlazi na izbore daje legitimitet izdajniku i samim tim deli odgovornost sa njim.
Srbin i Nemac, prijatelji???
Samo u Vučićevom dnevniku TV PINK....
300 godina ratujemo, i sad se Srbi setili da im NEMCI prijatelji???
Nego lepo da mi podržimo TRAMPA, da pohapsi ovu SFRJ narko mafiju!
Srbin i Nemac, prijatelji???
Толико му је дозвољено.I sad iebiga nije mi jasno - DOBIJEŠ 60% TRŽIŠTA A PREDAŠ DELEZU?
ovde su cro i ds i siptari
U Austriji ima oko 50.000 migrana, sta je to za nas, mozemo mi i vise da ugostimo.Аустријско Министарство унутрашњих послова потврдило је да постоји радни споразум са Србијом о враћању одбијених тражилаца азила, сазнаје DW. Детаљи су означени као тајна, а нејасно је и како се споразум спроводи.
Мистериозни споразум је месецима изазивао буру у Србији, још откако је бивши аустријски министар унутрашњих послова Херберт Кикл прошлог септембра у једној телевизијској емисији тврдио да такав споразум постоји.
Аустрија, наводно, према том документу у Србију може да врати одбијене тражиоце азила уколико су ови раније прошли кроз Србију, а депортација у земље порекла није могућа.
На упит DW у јануару ове године Кикл, утицајни политичар десничарске Слободарске странке Аустрије, поручио је да је такав „радни споразум“ испреговаран, али није био сигуран да ли је и потписан и како се спроводи.
Сада је Министарство унутрашњих послова у Бечу коначно потврдило: „радни споразум“ постоји, потписан је 24. априла прошле године. То је Министарство написало у одговору на парламентарни упит аустријских Либерала, у који ДW има увид. Либерали су имали детаљна питања о случају, страхујући да Аустрија на мала врата и кршећи људска права шаље одбијене тражиоце азила у Србију.
На конкретнија питања, рецимо шта Србија добија за узврат, одговор Министарства гласи: „О међусобним правима и обавезама које дефинише радни споразум је договорена обострана ћутња.“
https://srbin.info/politika/vucic-r...toji-ugovor-s-austrijom-o-vracanju-migranata/
Ovo nije dobro. Mora se znatio sta je potpisano. I ko je to odobrio. Lagali su da nema poptisano sproazuma.
ja pomislila stvarno dojce vele raskrinkao,...pa ko velim, gotovi smoАустријско Министарство унутрашњих послова потврдило је да постоји радни споразум са Србијом о враћању одбијених тражилаца азила, сазнаје DW. Детаљи су означени као тајна, а нејасно је и како се споразум спроводи.
Мистериозни споразум је месецима изазивао буру у Србији, још откако је бивши аустријски министар унутрашњих послова Херберт Кикл прошлог септембра у једној телевизијској емисији тврдио да такав споразум постоји.
Аустрија, наводно, према том документу у Србију може да врати одбијене тражиоце азила уколико су ови раније прошли кроз Србију, а депортација у земље порекла није могућа.
На упит DW у јануару ове године Кикл, утицајни политичар десничарске Слободарске странке Аустрије, поручио је да је такав „радни споразум“ испреговаран, али није био сигуран да ли је и потписан и како се спроводи.
Сада је Министарство унутрашњих послова у Бечу коначно потврдило: „радни споразум“ постоји, потписан је 24. априла прошле године. То је Министарство написало у одговору на парламентарни упит аустријских Либерала, у који ДW има увид. Либерали су имали детаљна питања о случају, страхујући да Аустрија на мала врата и кршећи људска права шаље одбијене тражиоце азила у Србију.
На конкретнија питања, рецимо шта Србија добија за узврат, одговор Министарства гласи: „О међусобним правима и обавезама које дефинише радни споразум је договорена обострана ћутња.“
https://srbin.info/politika/vucic-r...toji-ugovor-s-austrijom-o-vracanju-migranata/
Ovo nije dobro. Mora se znatio sta je potpisano. I ko je to odobrio. Lagali su da nema poptisano sproazuma.
ja pomislila stvarno dojce vele raskrinkao,...pa ko velim, gotovi smo![]()
![]()
o Boze, ti od kada si u izolaciji poceo si da se svadjas sa ogledalom.Prvi rat koji su vodli Srbi i Nemaci dogodio se 1915.Stavise, ni tada ne bi ratovali sa Nemcima da Austrijanci Madjari i hrvatska buranije nije prethodno bila dva puta ispenisiranaSrbin i Nemac, prijatelji???
Nešta = NištaProtivnici Vucica smijete li reci da je predsednik nesta dobro uradio.Vucicevci smijete li reci da je Vucic nesta lose uradio i da nema pojma o tome.Sns botovi i anti sns botovi ista bagra.
Milos Jovanovic ima hrabrosti da pohvali vlast za dobre poteze i da kaze ako nesta rade lose.Zato ce dobiti moj glas.