Vučić: Protiv otvaranja Klastera 3 bile baltičke zemlje, Finska, Švedska, Holandija, Hrvatska i Bugarska

• Začetnik teme Začetnik teme MOST6
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da maspok...masovni pokret uSStaskih krzljavaca :D
Ali hej Srbi ovo Srbi ono
Nigdje ni tada nisu govorili o nekakvim ustašama, to je u biti bila frakcija unutar komunističke mladež. Naziv Maspok je došao kasnije od protivnika i tada su se Srbi preplašili riječi Maspok. Zaista je većina Srba mislila da to znači "masovno poklati" pa i danas zaziru od te riječi i slede se kad ju čuju. Prenosi se genetski s koljena na koljeno.

Mislim da si odlijepio. Vi nam dođete nešto kao lagano udareni daljnji rođak, onaj koga se svi srame. Nemate apsolutno ništa zbog čega bi itko uopće pomislio biti opsjednut vama. Kompleksi od čega? Kriminala, korupcije, epiteta europske Sjeverne Koreje, endemske zatucanosti, ekonomske zaostalosti...? Ne bih rekao. :kafa:

Vi nama dodjete kao socijalnu slučaj EU, statistika i brojke su neumoljive, plus iskreno priznanje vašeg predsednika. Toliko o bitnosti svega što dolazi iz istog.

Bolje biti i na dnu EU statistike, nego 10 mjesta ispod crte kao Srbija. :bye:

Da, lakše je lečiti frustracije i komplekse na zemlji koja uopšte nije deo odredjenog sistema, i uporedjivati neuporedivo iz prostog razloga što mi ni približno nemamo priliv novca na konto toga kao što imate vi, nego progledati istinu u oči i zapitati se zbog čega ste tu gde jeste. Od vas se ništa pametnije ni ne može očekivati.

Da, lakše je lečiti frustracije i komplekse na zemlji koja uopšte nije deo odredjenog sistema, i uporedjivati neuporedivo iz prostog razloga što mi ni približno nemamo priliv novca na konto toga kao što imate vi, nego progledati istinu u oči i zapitati se zbog čega ste tu gde jeste. Od vas se ništa pametnije ni ne može očekivati.
Ne znam na kakve komplekse misliš? Mi nemamo nikakve komplekse prema Srbiji, kao što nemamo ni prema Albaniji ili BIH ili Kosovu ili Crnoj Gori. Možemo imati jedino prema Sloveniji.

Back