DarkMoon
Legenda
- Poruka
- 51.773
Kazu da je atmosfera za Novu Godinu takva kao da smo u hororu, magla, cuju se testerici jos samo fali Dzek Trbosek.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Што сам себе упропасти, немој да ти је други крив. Размишљај шта пишеш други пут па се не жали другима.Šefe, zašto ti mene sad optužuješ da sam ministar bez portfelja, kad si ti počeo diskusiju rečima: "Bićeš tužan kad Vučić padne."
Jako mi je zanimljivo prepisivanje od reči do reči svih pripadnika ''sekte'' sns. Jel vas preslišavaju pre nego krenete po društvenim mrežama da prosipate neodrživu ideologiju laži i manuplacije?Kako funkcioniše manipulacija?
Studenti–organizatori blokada dobijaju savete od opozicije, ujedno i obećanje od njih da će dobiti političke funkcije kada sruše trenutni „režim“ i oni dođu na vlast. Obećana su im mesta u Gradskoj i Pokrajinskoj upravi, kao i u EPS-u, Gradskom zelenilu i Vodovodu.
A ti si bogata pa braniš ovaj sistem?Zato hoce silom da preuzmu ovaj sistem koji sad radi.
Bogatima itekako odgovara ovakav sistem.kakav imamo.
Ne smesno mi kad kazu bogati ocemo da rusimo sistem a zive ko bubreg u loju u ovom.sistemuA ti si bogata pa braniš ovaj sistem?
Koliko misliš da su bogati roditelji iz untrašnjosti Srbije koji školuju dvoje studenata ?Ne smesno mi kad kazu bogati ocemo da rusimo sistem a zive ko bubreg u loju u ovom.sistemu
Da novosti ovo.objavileJako mi je zanimljivo prepisivanje od reči do reči svih pripadnika ''sekte'' sns. Jel vas preslišavaju pre nego krenete po društvenim mrežama da prosipate neodrživu ideologiju laži i manuplacije?
Onda sam odlično procenila stil i cilj napisanogDa novosti ovo.objavile
Moze onda daljeOnda sam odlično procenila stil i cilj napisanog![]()
sta i opozicija nudi stanove sa 1% kao aljek? jaoj pameti...Opozicioni lideri utiču na organizatore blokade, a zatim organizatori blokada utiču na studente koji su se aktivno uključili u blokade. Tada se donosi odluka koja „predstavlja sve studente“.
samo si ti jadni aljecev bote ostao, dr krle
Šta ti je solucija..?A ko kaže da sam ja za pregovore?? Većina nas je besna na sindikate i pregovore.
Ili umanjenih plata. Kad dupe zine, priča se menja.Веома је лоше, погубно чак, потцјењивати га. Зна он веома добро како се влада, а зна и какав је народ. Видјећеш кад ти колеге почну полако кукаати једно по једно због најављених отказа... Жалосно, али је тако.
Ispunjenje zahteva prosvetnih radnika koje su sindikati ''preskočili'' da pomenu.Šta ti je solucija..?
Vidim, svi smo se poplašili pa sutra ne smemo da dođemo na posaoIli umanjenih plata. Kad dupe zine, priča se menja.
Da se ispune studwntski zahteeviŠta ti je solucija..?
I to ćemo vidjeti.Ispunjenje zahteva prosvetnih radnika koje su sindikati ''preskočili'' da pomenu.
Vidim, svi smo se poplašili pa sutra ne smemo da dođemo na posao![]()