Vučić prosvetarima: Hoćete generalni štrajk, organizujte ga

Da li sledi period generalnih štrajkova i obustava rada?

• Ukupno glasova
    32
Треба слушати студенте... испало је да је ово јака генерација, као оне из 1804 или 1912-18. Далеко су озбиљнији од напр. моје генерације која је протествовала 90 их...
Ma nije, nego koga postave politicari i mediji , tj sluzba i pojedini mocnici...
Ja znam ko je bio jak, nije cheda cma....... on ti je bio trkac za djindjica, totalna nula, ali djindjic okrene medije, okrene izvesne ljude i pojavi se kreten na faxu i ljige od studenata, a pola je takvih malo zajabucne i tako krene....posle se usmeri da se uvodi placanje fakulteta, i tako se pokrije to sto se pustilo da cheda cm.... bude lider....tamte za tamte..

Tako ce i sad, zvanicno ce biti jedna prica, drugu ce da vode paralelno , nesto ce da se usput promeni , a kao bice ovaj je zbog liderstva...

Nema tu cistih rabota kad je narod prljav, ne razmislja i oportunista je..

Ma nije, nego koga postave politicari i mediji , tj sluzba i pojedini mocnici...
Ja znam ko je bio jak, nije cheda cma....... on ti je bio trkac za djindjica, totalna nula, ali djindjic okrene medije, okrene izvesne ljude i pojavi se kreten na faxu i ljige od studenata, a pola je takvih malo zajabucne i tako krene....posle se usmeri da se uvodi placanje fakulteta, i tako se pokrije to sto se pustilo da cheda cm.... bude lider....tamte za tamte..

Tako ce i sad, zvanicno ce biti jedna prica, drugu ce da vode paralelno , nesto ce da se usput promeni , a kao bice ovaj je zbog liderstva...

Nema tu cistih rabota kad je narod prljav, ne razmislja i oportunista je..
Ја верујем да међу њима влада тотална демократија да немају вође и да је све онако како кажу...осећа се да су другачији, нису Чеда и други падавичари из 90 их...чак мислим да су у стању и да се физички одбране ако их неко напада што су у пар наврата доказали...много наде полажем на ову генерацију српских студената...

ti mastas o nekoj laznoj desnici koja bi sada da se umetne u prazan prostor, to su udbaske fore
mi trampisti smo desnica, i mask, i mi se pitamo,a ne neki udbaski neonacisti
ti mislis na ove salabajzere Najavljeno osnivanje partije srpskih nacionalista, govoriće Vacić, Bihali i Davidović
Ne mastam.Realno gledam.
U demokratskoj nemackoj francyskoj holandiji ekstremi pobedise pobedjuju a nece kod nas haha.
Pa mi bi bili najsavrseniji narod da ne bude tako.

Bili smo srećni u periodu 2001-2011
Власт је тада била сменљива
А Тадић није 300 дана годишње искакао из телевизора.
Сећаш се Б92 ?
Сад су све телевизије државне.
Ако теби садашње стање одговара, заборавио си како су медији изгледали у периоду који си поменуо.

Власт је тада била сменљива
А Тадић није 300 дана годишње искакао из телевизора.
Сећаш се Б92 ?
Сад су све телевизије државне.
Ако теби садашње стање одговара, заборавио си како су медији изгледали у периоду који си поменуо.
odgovaram na optužbu da nećemo moći živeti bez VuqIera

To je doduše tačno za njegove sendvičare

Имамо две Србије. Једна ће вечерас ће да оргија уз најгоре народњаке, да се опија и ваља по сопственој повраћки, а друга ће достојанствено да прошета у протесној шетњи и тишини...

odgovaram na optužbu da nećemo moći živeti bez VuqIera

To je doduše tačno za njegove sendvičare
И ?
Како је било гледати дуеле власти и опозиције ?
Последњи Вучићев дуел је био са ТВ снимком.
А Тома Диплома није за факултет. А они му дали и мастер студије. Човек био неуспешни студент док није дошао АВ.
Не одговараш ми на питање: колико ванредних обраћања је имао Тадић годишње ?
А колико их ове године има Вучић ?

Имамо две Србије. Једна ће вечерас ће да оргија уз најгоре народњаке, да се опија и ваља по сопственој повраћки, а друга ће достојанствено да прошета у протесној шетњи и тишини...
Nova godina a ti izigravas mlad covek starca namrstenog od 100 godina.

И ?
Како је било гледати дуеле власти и опозиције ?
Последњи Вучићев дуел је био са ТВ снимком.
А Тома Диплома није за факултет. А они му дали и мастер студије. Човек био неуспешни студент док није дошао АВ.
Не одговараш ми на питање: колико ванредних обраћања је имао Тадић годишње ?
А колико их ове године има Вучић ?
Šefe, zašto ti mene sad optužuješ da sam ministar bez portfelja, kad si ti počeo diskusiju rečima: "Bićeš tužan kad Vučić padne."

Back