anajade
Elita
- Poruka
- 20.208
I vlast bila jugoslovenska.Tako je i Slobiflex tvrdio da neće u zatvor
Sad je srpska.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I vlast bila jugoslovenska.Tako je i Slobiflex tvrdio da neće u zatvor
To treba da bude glavno pitanje tzv. opozicije a oni nista ne rade.Pa ima vremena do sledecih izbora.
Borite se za uslove.
Pa biće ponovo jugoslovenska kad Cicvara zavlada uskoroI vlast bila jugoslovenska.
Sad je srpska.
Zato sto.im.odgovaruju ovi uslovi i ceo sistem.To treba da bude glavno pitanje tzv. opozicije a oni nista ne rade.
O tome i pricam, to je lazna opozicija, na proslim izborima im je Beograd obecan i vucic ih tu preveslao, oni se zbog toga bunili kao da je samo Beograd neregularan, za parlamentarne izbore nisu ni pitali ...i opet su usli rado u Skupstinu i eto ni dan danas niko nije izasao.Zato sto.im.odgovaruju ovi uslovi i ceo sistem.
Zato hoce silom da preuzmu ovaj sistem koji sad radi.O tome i pricam, to je lazna opozicija, na proslim izborima im je Beograd obecan i vucic ih tu preveslao, oni se zbog toga bunili kao da je samo Beograd neregularan, za parlamentarne izbore nisu ni pitali ...i opet su usli rado u Skupstinu i eto ni dan danas niko nije izasao.
zato i necemo nikakvu prelaznu, tehnicku vladu, nego samo da ko hoce da se pridruzi studentima da drmamo av-u kavez, da mu zaprzimo corbuO tome i pricam, to je lazna opozicija, na proslim izborima im je Beograd obecan i vucic ih tu preveslao, oni se zbog toga bunili kao da je samo Beograd neregularan, za parlamentarne izbore nisu ni pitali ...i opet su usli rado u Skupstinu i eto ni dan danas niko nije izasao.
Sistem je veoma los i za narod kao celinu i za drzavu da bi uopste opstala, naravno ovim lopovima , tajkunima to odgovara.Zato hoce silom da preuzmu ovaj sistem koji sad radi.
Bogatima itekako odgovara ovakav sistem.kakav imamo.
Samo cicvara rusi vucica u pravu siPa biće ponovo jugoslovenska kad Cicvara zavlada uskoro
I sta onda drmace se kavez protesti ce se istrositi i puj pike....nista idemo na lazne izbore, nemoj da mutis bas kao!zato i necemo nikakvu prelaznu, tehnicku vladu, nego samo da ko hoce da se pridruzi studentima da drmamo av-u kavez
Ja sam za Đilasa, ali pošto nam treba brojnost onda mogu da pristupe i ovi bludni sinovi kao Aleksić, Jovanović, koji su u nekom momentu kroz istoriju izdavali stvar.Полако видећемо ко ће да опстане од свих њих. Ја типујем Добрица, Лазовић, Јелена Павловић и слични ...сви други у мутну Марицу, али прво прелазна влада...студенти су покренули ствар, грудва се закотрљала јао непоштенима!
Ti mislis tako ce moci vecito, dosta ljudi finansira to iz sopstvenih dzepova da bi studentima spremili hranu, da bi imali na sta da spavaju ...to na dugorocne staze nista se ne postize .zato i necemo nikakvu prelaznu, tehnicku vladu, nego samo da ko hoce da se pridruzi studentima da drmamo av-u kavez, da mu zaprzimo corbu
Уживо – Председништво: Сељаци за студенте и народ кувају чорбе –Вучић ван себе!
14:05 31.12.2024.
2
Под геслом "И струка и мотика, и борба и чорба" сељаци окупљени око Савеза еколошких организација (СЕОС) су дошли данас у 13 часпова испред Председништва Србије да би за студенте и народ скували како посне тако и мрсне чорбе.
Нестор отпада као неозбиљан...а Ђилас је...па Ђилас хебига...Ja sam za Đilasa, ali pošto nam treba brojnost onda mogu da pristupe i ovi bludni sinovi kao Aleksić, Jovanović, koji su u nekom momentu kroz istoriju izdavali stvar.
Čak i Nestorović je ove godine rekao: "A šta fali Euromaidanu? Podržimo studente bajo."
Pogledajte prilog 1665087
50%+1 glas za Abu Cicvaru je iza ugla
Treba biti realan a ne ziveti u bajkama.
realno av-u i sns-u tek sada pada rejting, ali vi pokvarite sve, ako ocete da ga spasete, pa ce da vlada jos 10 godinaTi mislis tako ce moci vecito, dosta ljudi finansira to iz sopstvenih dzepova da bi studentima spremili hranu, da bi imali na sta da spavaju ...to na dugorocne staze nista se ne postize .
Nema opozicije do samih nas...evo ja sam i pozicija i opozicija...ali to ne moze u Srbiji jer moras ili belo ili crno jer je narod takav, da ne kazem glup...polarizovan..To treba da bude glavno pitanje tzv. opozicije a oni nista ne rade.
Pao je njemu rejting i pre, ne moze da se gleda sve na rejting nego se gleda kakva je celokupna situacija u zemlji, Srbija je bankrotirala i nema tu sta vise da se ceka.realno av-u i sns-u tek sada pada rejting, ali vi pokvarite sve, ako ocete da ga spasete, pa ce da vlada jos 10 godina
Realno srpski narod kad krene da se sprda i da pljuje, tad krece nizbrdo, ali bice injekcije para..realno av-u i sns-u tek sada pada rejting, ali vi pokvarite sve, ako ocete da ga spasete, pa ce da vlada jos 10 godina
Ti previse unosis filozofiju a politika nije to.Nema opozicije do samih nas...evo ja sam i pozicija i opozicija...ali to ne moze u Srbiji jer moras ili belo ili crno jer je narod takav, da ne kazem glup...polarizovan..
Znaci ili sam partizan ili sam nemac...u ovom slucaju ja sam nemac....a ciljevi su mi protiv nemackih....apsurd, pa nije, jer su prvi birali stranu ovi sto su na vlasti , a oni se proglase da su partizani , i onda sta ces ti , nego da vuces ono sto preostane, a to je da si nemnac...to je vrhunska srpska logika, i tu nema neke druge varijante...
Probao sam ako prvi kaze da je posten, jedino sto meni preostaje ako se sukkobim sa njim je da sam ja neposteno..jer covek je uzeo figuricu postenja..
Moze padat snsu al zato nacionalistima rasterealno av-u i sns-u tek sada pada rejting, ali vi pokvarite sve, ako ocete da ga spasete, pa ce da vlada jos 10 godina
nema veze ko ce da jaca, evo ekolozi neka jacaju, pa ja sam za njih, a protiv kopanja litijuma i solca, imas problem? mogu i sa nacionalistima, sta fali?Moze padat snsu al zato nacionalistima raste
Ne mariniki djilasu cuti proglasu.To pisi propalo.
skidam kapu, nisam probao ali kao da jesam, samo jos av-u da zaprzimo corbuПод геслом "И струка и мотика, и борба и чорба" сељаци окупљени око Савеза еколошких организација (СЕОС) су дошли данас у 13 часпова испред Председништва Србије да би за студенте и народ скували како посне тако и мрсне чорбе.
Ova generacija, pricam za studente je meka za neke prave ulicne proteste u smislu tuce, pruzanja otpora...ovde se mora vise intelektualno raditi kao sto i rade ali i to ima granice, ne moze to da traje dugo.Треба слушати студенте... испало је да је ово јака генерација, као оне из 1804 или 1912-18. Далеко су озбиљнији од напр. моје генерације која је протествовала 90 их...