Vučić probao ličku kapu, predsednik oduševljeno primio poklon Ličana (video)

Надимак од женског имена Манда. Мандуша је велика Манда, мала Манда би била Мандица. Манда и Марта су честа имена код руралних крајишких жена. Презиме Мандић кога има по свим српским крајевима је изведено од женског имена Манда. Знаш Андрију Мандића?

Znam da na srpskom mandov znaci ciganin

Hoću da vidim Vučića i ženu mu da se ovako obuku, da znam da smo i mi Vojvođani poželjni u Srbiji.

narodne-nosnje-banatska-nosnja.jpg

Pobrkali su uzorke u laboratoriji.
Нетачно. Видио сам на десетине аутосомакних узорака Срба из разних крајева укључијући и крајишке, просјеци које сам поставио су апсолутно реални и релевантни. Срби из свих крајева имају изнад 50% словенске компоненте, изузетак су Брђани, и Зећани код којих је та компонента испод 50%. Најсловенскији Срби су они са Баније и из сјевероисточне Босне код којих је словенска компонента изнад 60%.

Sto su brdjani i zecani blento blentavi? Mislis Crnogorci
Зећани и Брђани имају испод 50% словенске генетике аутосомално. Старохерцеговци имају изнад 50%. За Катуњане не знам, они се слабо тестирају. Сви они заједно су авнојевски Црногорци.

"NISAM HTELA DA PUSTIM VUČIĆA DOK NIJE STAVIO LIČKU KAPU": Ova gospođa oduševljena predsednikom Srbije (VIDEO)​

Gospođi Brnabić smo poklonili jednu lepu torbicu. Nadam se da će nas pamtiti po lepom.

Da "gospođi"...
Brnaba i torbica... bila bi daleko sretnija da su joj kupili miješalicu, cement, lopatu i gajbu Zaječarca.

Back