Vučić priznao da Srbija nije suverena i nezavisna zemlja, jer kaze da ce Amerika odluciti o vlasnickoj strukturi u NiS-u...

Ljudi žele sa žive u snovima
rece eu fanatik :zcepanje:
Makron je rekao vaši građani će odlučiti za litijum.
e, ako je on rekao, onda ...:rotf:
vi ste hipnotisani, mora neko da vas razbudi:' necete uci u eu ni za 50 godina, a litijum cete kopati jer ne mozete da srusite av-a
Eto koliko daleko doseže njihov um, pored Moskve tu su i ,,braca" Kinezi koji su otudjili i potrovali istok zemlje, onako bratski...
zato bI solc da otruje srbiju, i to je razlog zasto srbija nije u eu, jer clanice ne smeju da se truju, a kolonije ko sisa?
jedino želim da prosečan Srbin tamo 2030-te može reći da ja živim dobro i mogu od svojih primanja imati dostojanstven zivot.
sad av kaze neces imati nikakvu platu i penziju, ti se uplasis i kao hipnotisanog on te vodi za inat u eu, ali opet malo sutra, ili malo morgen

Poslednja izmena:
Nece se kopati nista, mogu samo sebi raku da iskopaju a za EU nas mnogo zabole.
lojalista ima ihahaj, zivot daju za litijum, aljek kaze mozete samo da me ubijete, srbija sve go fanatik; pa jel su ovi eu fanatici bolji, a sta mislis? ja mislim da su av-ov nivo
Rusofanatike ne pominješ?
pa kada su najjaci, drze ceo nafo u ratnom stanju, a kinezi jos ne uzese tajvan, sad citam tek seku podvodne kablove i ode tajvanl sta mislis jel ce tramp da ga brani kao bajden ukrajinu? :zper: ja mislim da ga zabole bas, on rece sta ga zanima

jel su i ovi rusofanatici, a mozda je mask po tebi, ma svi mi smo rusofanatici, samo ti sizife nisi;
ja mislim da je to paranoja, kada ti trazis rusofanatike, ali dacemo ti ih, afd pro-ruski, a mask njih obozava; jel bio vec intervju sa onom svabicom lezb.?

Алтернатива за Немачку руши НАТО? Историјски тренутак за Европу!

Poslednja izmena:
lojalista ima ihahaj, zivot daju za litijum, aljek kaze mozete samo da me ubijete, srbija sve go fanatik; pa jel su ovi eu fanatici bolji, a sta mislis? ja mislim da su av-ov nivo
Ti mislis neko se plasi tih olosa, jel znas ti sta je narod kad nagrne milion ljudi nece ostati ni gace od njih.

Uzmes nezavisnu zemlju , pa je uz naklonost obicnog naroda pretvoris u poligon za zaebavanje, nije cak ni izivljavanje jednog coveka i onda je dovedes do toga da bude nesamostalna....sine....bas se deca igraju na balkanu , i to stalno i onda sto ljudi idu sa balkana...pa zato sto vecina voli da pusti da ih neko natacinje....khm...ne mogu vise ni da budem cinican....ispadam realan...

Ti mislis neko se plasi tih olosa, jel znas ti sta je narod kad nagrne milion ljudi nece ostati ni gace od njih.
ja ne guram srbiju u gradjanski rat, vec vucic, on je lud, i to njegovo ludilo je zarazilo mnoge
ja sam glas razuma, za mir i dogovor, i uz studente koje jos nije stigao da izludi kao mnoge druge, starije za koje nema leka

rece eu fanatik :zcepanje:

e, ako je on rekao, onda ...:rotf:
vi ste hipnotisani, mora neko da vas razbudi:' necete uci u eu ni za 50 godina, a litijum cete kopati jer ne mozete da srusite av-a

zato bI solc da otruje srbiju, i to je razlog zasto srbija nije u eu, jer clanice ne smeju da se truju, a kolonije ko sisa?

sad av kaze neces imati nikakvu platu i penziju, ti se uplasis i kao hipnotisanog on te vodi za inat u eu, ali opet malo sutra, ili malo morgen
Sto se pre otkacimo price o EU to cemo se pre osloboditi i krenuti napred.Nazalost,prica o EU dobro dodje korumpiranim i nesposobnim politicarima i obicnim gradjanima koji sanjaju da ce neki EU birokrata resiti sve njihove probleme i pokloniti platu kao u Svajcarskoj.Otuda i dolaze price o donacijama iz Evropske unije i cuvena recenica"Jel znas ti koliko je nama EU dala para"
Znaci,EUfanatici su nesposobnjakovici i nikogovici,jedni obicni prosjaci koji bi samo da im neko pokloni neke pare,a zbog takvih nas u EU i smatraju za najvece grebatore

On je kod Trampa i potpisao taj sporazum.

Vuciceva kvislinska prevara provaljena:

А нема санкција за НИС Р. Српске!? „Руси с Вучићем прошли као с Милом Ђукановићем“​

https://srbin.info/politika/a-nema-...si-s-vucicem-prosli-kao-s-milom-djukanovicem/

Да је Александар Вучић наместио санкције НИС-у јасно је из чињенице да су Руси власници и нафтне индустрије Републике Српске​

(с далеко већим власничким уделом него у НИС-у), а тим фирмама нико није увео санкције.​

Зато ће бити веома интересантно видети ко ће бити купац НИС-а.​

Dakle Vucic se ubrzano transformisao u Don Mila...

....

Bila bi fora da zatvorimo sva ta EU poglavlja da vidimo šta će sledeće da smisle.
Biće za koju god imate rudnik litijuma koji ne ispunjava ekološke standarde EU ili neka slična zajeba*cija.
Poslije zatvaranja svih poglavlja ide jednoglasno prihvaćanje na sastanku su ministara, opet može biti da poneke države odugovlače.
Kada se i to prođe ide ratificiranje u nacionalnim parlamentima, može se održati i referendum o prihvaćanju novog člana, neviđeni potencijal za novo odugovlačenje.

Što ovaj izgovori pokaže se na kraju kao sušta suprotnost.
U godinu dana od ne može nam nitko ništa, do kmečanja i klečanja.

Screenshot_20250111_132709.jpg

Back