Casual Observer
Legenda
- Poruka
- 67.671
Naravno, Grenland.Shvatite više da ne postoji nezavisnost u 21 velu globalizma
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naravno, Grenland.Shvatite više da ne postoji nezavisnost u 21 velu globalizma
Ajde ne lupaj...Kakav Irak i Libija... Evroatlanske integracije, Nato i EU, zemlja u Evropi kojoj je to donelo probleme? Sta fali Evropskim zemljama koje su u nato savezu i u EU? Nije mozda savrseno, ali nista i ne moze biti savrseno... Mi smo zarobljeni iznutra, ne spolja...Libija,Irak...sve juznoamericke drzave,evo one su najblizi saveznici USA,necu da ulazim u detalje,ali ako prihvatas bespogovorno Ameriku kao tlacitelja,onda moras prihvatiti i Vucica,jer je on jedini legitimni njihov saveznik
Pa zar DOS nije (i to dva puta!) već uveo Srbiju u EU? Jednom 2003-će, pa onda 2007-me?Nego.... Slovenija i hr su u eu, a ove zemlje van eu osim srbije , kao, su sve usa protektorati
Eto zašto je trebalo biti u eu.
Danskoj ne fali ništa. Još uvek.Ajde ne lupaj...Kakav Irak i Libija... Evroatlanske integracije, Nato i EU, zemlja u Evropi kojoj je to donelo probleme? Sta fali Evropskim zemljama koje su u nato savezu i u EU? Nije mozda savrseno, ali nista i ne moze biti savrseno... Mi smo zarobljeni iznutra, ne spolja...
Makedonija,Crna Gora,Albanija,Bugarska,Turska(ili ti je Erdogan primer demokrate)Ajde ne lupaj...Kakav Irak i Libija... Evroatlanske integracije, Nato i EU, zemlja u Evropi kojoj je to donelo probleme? Sta fali Evropskim zemljama koje su u nato savezu i u EU? Nije mozda savrseno, ali nista i ne moze biti savrseno... Mi smo zarobljeni iznutra, ne spolja...
Ti ne umes da citas? Pitao sam te za zemlje koje su u NAtou i u EU... To je jedno Bugarska...Bugarska je bila razvijenija pre ulaska u nato i EU, jel to stvarno tvoje misljenje? Imala je i vecu perspektivu, a? Ovako je sad zarobljena...Makedonija,Crna Gora,Albanija,Bugarska,Turska(ili ti je Erdogan primer demokrate)
Pa ne mozemo da oslobodimo iznutra dok nam namecu politicare spolja
Danska je od Drugog rata do danas dosla do najuredjenijeg drustva u Evropi...Danskoj ne fali ništa. Još uvek.
AjajajajajajDa vidimo kako je Portoriko (koji je deo USA...), docekao Novu godinu:
Gotovo cijeli Portoriko ostao bez struje
https://n1info.ba/svijet/gotovo-cijeli-portoriko-ostao-bez-struje/
...
Da li razumes da ove drzave koje su u Nato,a ne u EU nece ni biti primljene jer ih jednostavno ne zele iz nekih geopolitickih,istorijskih razloga.Znaci,mozes da moljakas,prodajes,senis,potcinjavas se i sve ponizno sto ti padne na pamet,Evropska unija te ne primiti,kao prvo niko ti nece reci ali prva Austrija nikada ne bi pristala da Srbija udje u EU,a zatim Nemacka,Holandija...Ti ne umes da citas? Pitao sam te za zemlje koje su u NAtou i u EU... To je jedno Bugarska...Bugarska je bila razvijenija pre ulaska u nato i EU, jel to stvarno tvoje misljenje? Imala je i vecu perspektivu, a? Ovako je sad zarobljena...
Rumunija je skoro ostala bez suma,oljustili su ih Nemci i AustrijanciTi ne umes da citas? Pitao sam te za zemlje koje su u NAtou i u EU... To je jedno Bugarska...Bugarska je bila razvijenija pre ulaska u nato i EU, jel to stvarno tvoje misljenje? Imala je i vecu perspektivu, a? Ovako je sad zarobljena...
Nije istina! Sta bi ti da si Predsednik? Da izadjemo da se bijemo? NIS moze da radi sta hoce, ali Amerika i ostatak svijeta mogu isto da odluce hoce li poslovati s takvim NIS-om. Sta ovdje nije jasno?Strani ambasadori ti odredjuju u zemlji sta ces da radis i kako, to za mene nije drzava to je obicna sprdacina i takva zemlja ne treba da postoji.
Svi bi kao nesto, ali kad pitas sta, maca pojela jezik. Hoce da se konfrontiraju sa svijetom, pa izvolite, ali nemoj da placete kad svijet uzvrati. Gospodin Predsednik Aleksandar Vucic pokusava da sakrije Srbiju pod kamen u ovim turbulentnim vremenima, a neke budale bi da ratuju protiv NATO-aŠta predlažeš?
Da nastavimo da se samoubijamo kao 90tih?
Šta predlažeš za metod samouništavanja?
Hehe, nije valjda da sad ide prica da je Djindjic shvatio da nas nece u EU, jel to iz serije? .. Ako ispunimo sva poglavlja, uskladimo zakone i politiku i udjemo u nato, naravno da ce se EU prosiriti...Znaci EU je danas na maksimalnim granicama? Ne, cilj je da svi koji su na evropskom kontinentu i usklade sve sto sam rekao, kada usklade mogu da postanu clanice... Jeste, daju nam sve pogodnosti puta i fondove i sve, da bi nas zaebavali na svoju stetu...Da li razumes da ove drzave koje su u Nato,a ne u EU nece ni biti primljene jer ih jednostavno ne zele iz nekih geopolitickih,istorijskih razloga.Znaci,mozes da moljakas,prodajes,senis,potcinjavas se i sve ponizno sto ti padne na pamet,Evropska unija te ne primiti,kao prvo niko ti nece reci ali prva Austrija nikada ne bi pristala da Srbija udje u EU,a zatim Nemacka,Holandija...
Djindjic je to kasno shvatio
jel bi ti umeo bolje ?Strani ambasadori ti odredjuju u zemlji sta ces da radis i kako, to za mene nije drzava to je obicna sprdacina i takva zemlja ne treba da postoji.
...Rumuni su uvek izvozili drva, ali u zadnje vreme ulaskom u eu enormno su povecali zastitu svoje prirode i nacionalnih parkova....Poljoprivreda im je sada za zavidnom nivou, mnogo vise sada pridaju znacaja ocuvanju prirode i kvalitetu vazduha... I sama EU ce u buducnosti funkcionisati tako da ce se voditi racuna kako se proizvodi ono sto se koristi...Rumunija je skoro ostala bez suma,oljustili su ih Nemci i Austrijanci
nije to bila uloga jugoslavije. da uspe i da opstajeUlazak u nato i EU padom berlinskog zida podrazumevao bi i opstanak cele Jugoslavije..
A da, Malagurski je napravio film u kojem pokazuje kako je zapad inicirao rat i zeleo raspad Jugoslavijenije to bila uloga jugoslavije. da uspe i da opstaje
Ne zasmejavaj me...Rumuni su uvek izvozili drva, ali u zadnje vreme ulaskom u eu enormno su povecali zastitu svoje prirode i nacionalnih parkova....Poljoprivreda im je sada za zavidnom nivou, mnogo vise sada pridaju znacaja ocuvanju prirode i kvalitetu vazduha... I sama EU ce u buducnosti funkcionisati tako da ce se voditi racuna kako se proizvodi ono sto se koristi...
Serija je prilicno jadna,a Djindjic je sam izjavljivao i pokazivao da je razocaran u svoje evropske prijatelje,a cujemo sad i Tadica kako su amerikanci preneli pretnje Djindjicu preko njega kad je bio u State Departement.Mislim da ne poznajes dovoljno mentalitet i razmisljanje evropljanja ili bolje receno varvaraHehe, nije valjda da sad ide prica da je Djindjic shvatio da nas nece u EU, jel to iz serije? .. Ako ispunimo sva poglavlja, uskladimo zakone i politiku i udjemo u nato, naravno da ce se EU prosiriti...Znaci EU je danas na maksimalnim granicama? Ne, cilj je da svi koji su na evropskom kontinentu i usklade sve sto sam rekao, kada usklade mogu da postanu clanice... Jeste, daju nam sve pogodnosti puta i fondove i sve, da bi nas zaebavali na svoju stetu...
Znaci mi smo ispunili sve za ulazak u EU, ali nas oni nece?Serija je prilicno jadna,a Djindjic je sam izjavljivao i pokazivao da je razocaran u svoje evropske prijatelje,a cujemo sad i Tadica kako su amerikanci preneli pretnje Djindjicu preko njega kad je bio u State Departement.Mislim da ne poznajes dovoljno mentalitet i razmisljanje evropljanja ili bolje receno varvara
srbija ulazi u nafo, sta ce srpska?Svi bi kao nesto, ali kad pitas sta, maca pojela jezik. Hoce da se konfrontiraju sa svijetom, pa izvolite, ali nemoj da placete kad svijet uzvrati. Gospodin Predsednik Aleksandar Vucic pokusava da sakrije Srbiju pod kamen u ovim turbulentnim vremenima, a neke budale bi da ratuju protiv NATO-a
Ne znam sta ce Rusi, a to me i ne zanima. Ovo je samo jos jedan demant vama koji ste insistirali da Vucicu ruski ili neki drugi interesi ispred srpskih interesa.srbija ulazi u nafo, sta ce srpska?
sta ce zaharova sada da kaze kada je vucic rekao ruje napolje iz nis-a, rekli ameri da morate?