Vučić priznao da Srbija nije suverena i nezavisna zemlja, jer kaze da ce Amerika odluciti o vlasnickoj strukturi u NiS-u...

Ne odlucuju nikakvi strani ambasadori, to su gluposti nase javnosti... USA administracija je odlucila o sveobuhvatnim sankcijama za ruske kompanije, a sta moze tu jedan obican ambasodorcic Hil? Nista, mozemo mi da ga podmicujemo i placamo, ali on moze NISTA(mi bi najradje da to moze tako njemu da se plati a on da se bilo sta pita tome)....On je tu niko, obican sluzbenicic u odnosu na odluku usa administracije...
Tj gubitnik Bajden, u odlasku.

Sve sto od njih ima manje koristi nego stete...Recimo pristao bi da udjem sa njima u vojni savez Nato jos odavno, to bi mi znacilo da imam zastitu i da nema potrebe da tolio ulazem u vojsku... Zemlja bi mogla bolje da se razvija i integrise u EU...
Enter Denmark:

45777868-53CA-4F75-8B65-7E0CE3314922.png

Jel to zaista mislis? Ili mislis da bismo sacuvali celovitost zemlje?
ako bismo sacuvali celovitost nase zemlje, imali bi na grbaci jos milion+ nelojalnih i neradnih albanaca.

mogli bi da srbujemo na sva zvone a usput da placamo socijalu za albance i srbe kosovare/neradnike
kao sto smo to radili preko 50 godina u proslosti

ako bismo sacuvali celovitost nase zemlje, imali bi na grbaci jos milion+ nelojalnih i neradnih albanaca.

mogli bi da srbujemo na sva zvone a usput da placamo socijalu za albance i srbe kosovare/neradnike
kao sto smo to radili preko 50 godina u proslosti
Ulazak u nato i EU padom berlinskog zida podrazumevao bi i opstanak cele Jugoslavije..

Da li Srbija bila suverena zemlja kada je NIS predata Putinu? Nije!
Samo što koliko god da ne volim Vučića (a svi valjda znate da mi nije na listi omiljenih likova) ne mogu da ga krivim za to jer je tad bio opozicija.
Nije SRS bio protiv prodaje

Samo je žalio što Tadić ubire lovorike na njoj, Vučić je hteo da lično urući Nis putleru

...

Jedan autorski osvrt...

Dakle konacno je AVtihrist obelodanio ono sto mi svi pricamo odavno da je obican kvisling i da Srbija pod njim nije ni suverena ni nezavisna...

Evo:

https://www.kurir.rs/vesti/politika/9553265/aleksandar-vucic-o-sankcijama-nis-u

Dakle ovo znaci da AMERIKA UPRAVLJA SRBIJOM KAO BANANA DRZAVOM...:rtfm:

...
Mislim da je ovo jedan od razloga što nisi predsednik Srbije, dve unakrst ne razumeš, a čak ni jednu nacrtanu ovcu ne bi sačuvao....

Da li Srbija bila suverena zemlja kada je NIS predata Putinu? Nije!
Samo što koliko god da ne volim Vučića (a svi valjda znate da mi nije na listi omiljenih likova) ne mogu da ga krivim za to jer je tad bio opozicija.

lazes lazes

bila je suverena

mogla je slobodno da izabere kome sta zeli da proda

danas tu slobodu vise nema

Poslednja izmena:
A nisi video da im je gdp per capital 38k, dok je nama 14k?

Ali dobro ti se palis na Kubu i Venecuelu, koji žive gore nego Poljaci sredinom 80-tih...
A Singapur 110k per capita, a ima isti geografski položaj kao i Srbija.
Srbija ulaskom u BRICS imaće 110k per capita kao i Singapur i sva roba istok-zapad mora preko Srbije Dunavom.

375650557_7369691726391292_5748167516221872256_n.jpgbneIcon_bneGeneric_BRICS.jpg438303952_841925257961730_4056418083157934494_n.jpg

Eto ti zasto su ubili Djindjica jer on to nije hteo kao ovo *****.
Nemoj da zivis u zabludi da je Djindjic bio nezavistan u odlucivanju.
Nisu nasi zapadni prijatelji bombardovali ovu zemlju da bi postavili ovde politicare koji ce da misle svojom glavom i vode nezavisnu politiku.

Pa možeš li da mi das neki primer zemlje koja je po tebi potlačena i propala zbog svoje saradnje sa USA? Da znam kako ne treba…
Libija,Irak...sve juznoamericke drzave,evo one su najblizi saveznici USA,necu da ulazim u detalje,ali ako prihvatas bespogovorno Ameriku kao tlacitelja,onda moras prihvatiti i Vucica,jer je on jedini legitimni njihov saveznik

Na kosovu i severnoj makedoniji USA je jedina prava vlast. Crna gora se izmiče. Gde nema EU zakona sve je dozvoljeno.
Lepo sto si pomenula Makedoniju i Crnu goru dve drzave koje bespogovorno slusaju Ameriku i vidimo taj bajni prosperitet,kao i ovu narko-vadjenje organa oblast KiM

Back