Grom_sa_neba!
Buduća legenda
- Poruka
- 28.292
Hoće li Trump zatražiti Srbiju? Ili neka prava na rudnike litija?
Mislim da je ovim danas Vucic vec dodao Srbiju kao 53 ili koju vec zvezdicu na zastavi Amerike...
...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hoće li Trump zatražiti Srbiju? Ili neka prava na rudnike litija?
Samo što je pod ledom, tako da nije isto što i plodne oranice Alzas-LorenNazad na cas geografije...
Grenland povrsina = 2.166.000 km²
To ti je kao da saberes UK, Francusku, Nemacku, Italiju, Spaniju...dakle srz EUnhije...
...
Tj gubitnik Bajden, u odlasku.Ne odlucuju nikakvi strani ambasadori, to su gluposti nase javnosti... USA administracija je odlucila o sveobuhvatnim sankcijama za ruske kompanije, a sta moze tu jedan obican ambasodorcic Hil? Nista, mozemo mi da ga podmicujemo i placamo, ali on moze NISTA(mi bi najradje da to moze tako njemu da se plati a on da se bilo sta pita tome)....On je tu niko, obican sluzbenicic u odnosu na odluku usa administracije...
Samo što je pod ledom, tako da nije isto što i plodne oranice Alzas-Loren
Enter Denmark:Sve sto od njih ima manje koristi nego stete...Recimo pristao bi da udjem sa njima u vojni savez Nato jos odavno, to bi mi znacilo da imam zastitu i da nema potrebe da tolio ulazem u vojsku... Zemlja bi mogla bolje da se razvija i integrise u EU...
ti se preseli u nemacku ili rusiju ako ti je ovde loseStrani ambasadori ti odredjuju u zemlji sta ces da radis i kako, to za mene nije drzava to je obicna sprdacina i takva zemlja ne treba da postoji.
Oni su samo uveli sankcijeStrani ambasadori ti odredjuju u zemlji sta ces da radis i kako, to za mene nije drzava to je obicna sprdacina i takva zemlja ne treba da postoji.
ako bismo sacuvali celovitost nase zemlje, imali bi na grbaci jos milion+ nelojalnih i neradnih albanaca.Jel to zaista mislis? Ili mislis da bismo sacuvali celovitost zemlje?
A nisi video da im je gdp per capital 38k, dok je nama 14k?Da vidimo kako je Portoriko (koji je deo USA...), docekao Novu godinu:
Gotovo cijeli Portoriko ostao bez struje
https://n1info.ba/svijet/gotovo-cijeli-portoriko-ostao-bez-struje/
...
Ulazak u nato i EU padom berlinskog zida podrazumevao bi i opstanak cele Jugoslavije..ako bismo sacuvali celovitost nase zemlje, imali bi na grbaci jos milion+ nelojalnih i neradnih albanaca.
mogli bi da srbujemo na sva zvone a usput da placamo socijalu za albance i srbe kosovare/neradnike
kao sto smo to radili preko 50 godina u proslosti
Auuuu, per capitaL BRE! Pa i Dobrijem Bošnjanima?A nisi video da im je gdp per capital 38k, dok je nama 14k?
Ali dobro ti se palis na Kubu i Venecuelu, koji žive gore nego Poljaci sredinom 80-tih...
Ulazak u nato i EU padom berlinskog zida podrazumevao bi i opstanak cele Jugoslavije..
Nije SRS bio protiv prodajeDa li Srbija bila suverena zemlja kada je NIS predata Putinu? Nije!
Samo što koliko god da ne volim Vučića (a svi valjda znate da mi nije na listi omiljenih likova) ne mogu da ga krivim za to jer je tad bio opozicija.
Mislim da je ovo jedan od razloga što nisi predsednik Srbije, dve unakrst ne razumeš, a čak ni jednu nacrtanu ovcu ne bi sačuvao.......
Jedan autorski osvrt...
Dakle konacno je AVtihrist obelodanio ono sto mi svi pricamo odavno da je obican kvisling i da Srbija pod njim nije ni suverena ni nezavisna...
Evo:
https://www.kurir.rs/vesti/politika/9553265/aleksandar-vucic-o-sankcijama-nis-u
Dakle ovo znaci da AMERIKA UPRAVLJA SRBIJOM KAO BANANA DRZAVOM...
...
Da li Srbija bila suverena zemlja kada je NIS predata Putinu? Nije!
Samo što koliko god da ne volim Vučića (a svi valjda znate da mi nije na listi omiljenih likova) ne mogu da ga krivim za to jer je tad bio opozicija.
Da je mogla onda bi prodala, a ne predala NIS. Razlika je samo u jednom slovu, ali ključnom.lazes lazes
bila je suverena
mogla je slobodno da izabere kome sta zeli da proda
danas tu slobodu vise nema
A Singapur 110k per capita, a ima isti geografski položaj kao i Srbija.A nisi video da im je gdp per capital 38k, dok je nama 14k?
Ali dobro ti se palis na Kubu i Venecuelu, koji žive gore nego Poljaci sredinom 80-tih...
Nemoj da zivis u zabludi da je Djindjic bio nezavistan u odlucivanju.Eto ti zasto su ubili Djindjica jer on to nije hteo kao ovo *****.
Nezavisnost nikada nije ni postojala,ali je postojala svest o postojanju,a danas se svest coveka svodi na pun stomak,to je najveci idealShvatite više da ne postoji nezavisnost u 21 velu globalizma
Libija,Irak...sve juznoamericke drzave,evo one su najblizi saveznici USA,necu da ulazim u detalje,ali ako prihvatas bespogovorno Ameriku kao tlacitelja,onda moras prihvatiti i Vucica,jer je on jedini legitimni njihov saveznikPa možeš li da mi das neki primer zemlje koja je po tebi potlačena i propala zbog svoje saradnje sa USA? Da znam kako ne treba…
Lepo sto si pomenula Makedoniju i Crnu goru dve drzave koje bespogovorno slusaju Ameriku i vidimo taj bajni prosperitet,kao i ovu narko-vadjenje organa oblast KiMNa kosovu i severnoj makedoniji USA je jedina prava vlast. Crna gora se izmiče. Gde nema EU zakona sve je dozvoljeno.
Jedini slobodni vladar Aleksandar LukasenkoObično tvoja sorta podržava tu budalu