Vučić priznao da Srbija nije suverena i nezavisna zemlja, jer kaze da ce Amerika odluciti o vlasnickoj strukturi u NiS-u...

...

Jedan autorski osvrt...

Dakle konacno je AVtihrist obelodanio ono sto mi svi pricamo odavno da je obican kvisling i da Srbija pod njim nije ni suverena ni nezavisna...

Evo:

https://www.kurir.rs/vesti/politika/9553265/aleksandar-vucic-o-sankcijama-nis-u

Dakle ovo znaci da AMERIKA UPRAVLJA SRBIJOM KAO BANANA DRZAVOM...:rtfm:

...
Nije u pitanju nepostojanje suverenosti i nezavisnosti, već geopolitičke okolnosti koje su takve da gotovo nijedna zemlja u Evropi i ogromna većina njih u svetu nije u stanju da se odupre pritiscima SAD.

Međutim, po ko zna koji put je vidljivo tvoje nerazumevanje tih okolnosti. Ako je za utehu, nisi jedini.

Ma je li to svenarodni dobri vođa i ruski prijatelj "Srbija je samo srpska" Vučko... ma nije to on ljudi... to se 100% Đilas maskirao u Vučića samo da napakosti. Ne bi on to.

Gaće su odavno skinute samo mi vlasti dajteeee
Čanak je najbolji.

Srbija da se opredeli...
Kada sutra budu postavili još grđeg NATO poslušnika, pojedini fanatici će i dalje guslati kako Vučić nikada nije hteo da se opredeli i prihvati Zapad.
A njega mučenika američki ambasador siluje već 13 godina.
Он има 17000 лојалиста који су "русофили". :namcor:

Nije u pitanju nepostojanje suverenosti i nezavisnosti, već geopolitičke okolnosti koje su takve da gotovo nijedna zemlja u Evropi i ogromna većina njih u svetu nije u stanju da se odupre pritiscima SAD.

Međutim, po ko zna koji put je vidljivo tvoje nerazumevanje tih okolnosti. Ako je za utehu, nisi jedini.

Ok, ti si za to da Srbija bude Hilova gubernija.
Što već i jeste...

..

Sve sto od njih ima manje koristi nego stete...Recimo pristao bi da udjem sa njima u vojni savez Nato jos odavno, to bi mi znacilo da imam zastitu i da nema potrebe da tolio ulazem u vojsku... Zemlja bi mogla bolje da se razvija i integrise u EU...
Postavio sam ti konkretno pitanje,da li ima granica u Submission ili nema?

Back