Vučić priznao da Srbija nije suverena i nezavisna zemlja, jer kaze da ce Amerika odluciti o vlasnickoj strukturi u NiS-u...

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
28.463
...

Jedan autorski osvrt...

Dakle konacno je AV obelodanio ono sto mi svi pricamo odavno da Srbija pod njim nije ni suverena ni nezavisna...

Evo:

https://www.kurir.rs/vesti/politika/9553265/aleksandar-vucic-o-sankcijama-nis-u
"NIS će moći redovno da posluje, ali plan vlasničke transformacije treba da bude odobren od Vlade SAD"
Za sve imamo 45 dana, završno sa 25. februarom. Do tada moramo da završimo potpisivanje sa ruskom stranom, sve mora da bude gotovo, jedino eventualno finansijska transakcija da se produži do 12. marta, ali i to treba da odobri Vlada SAD. Srbija nije zemlja koja voli da krade, tako da se nadam da neće otići do tada - naveo je.

Dakle ovo znaci da AMERIKA UPRAVLJA SRBIJOM KAO BANANA DRZAVOM...:rtfm:

...

Poslednja izmena od moderatora:
Za vas bi izgleda samo potpuna izolovanost znacila i nezavisnost....Ovo sve ostalo je zavisnost...Pa realno tako i jeste, samo potpuno izolovani bez icega smo potpuno svoji...
Moze NIS da radi sta hoce sa sobom i da odlucuje o svojoj strukturi, a USA odlucuje da li ce da dozvoli saradnju sa njima....

Za vas bi izgleda samo potpuna izolovanost znacila i nezavisnost....
Strani ambasadori ti odredjuju u zemlji sta ces da radis i kako, to za mene nije drzava to je obicna sprdacina i takva zemlja ne treba da postoji.

Strani ambasadori ti odredjuju u zemlji sta ces da radis i kako, to za mene nije drzava to je obicna sprdacina i takva zemlja ne treba da postoji.
Ne odlucuju nikakvi strani ambasadori, to su gluposti nase javnosti... USA administracija je odlucila o sveobuhvatnim sankcijama za ruske kompanije, a sta moze tu jedan obican ambasodorcic Hil? Nista, mozemo mi da ga podmicujemo i placamo, ali on moze NISTA(mi bi najradje da to moze tako njemu da se plati a on da se bilo sta pita tome)....On je tu niko, obican sluzbenicic u odnosu na odluku usa administracije...

Za vas bi izgleda samo potpuna izolovanost znacila i nezavisnost....Ovo sve ostalo je zavisnost...Pa realno tako i jeste, samo potpuno izolovani bez icega smo potpuno svoji...
Moze NIS da radi sta hoce sa sobom i da odlucuje o svojoj strukturi, a USA odlucuje da li ce da dozvoli saradnju sa njima....
Da li postoje granice u potcinjavanju?Recimo,sta bi odbio da ti amerikanci traze?

Ne odlucuju nikakvi strani ambasadori, to su gluposti nase javnosti... USA administracija je odlucila o sveobuhvatnim sankcijama za ruske kompanije, a sta moze tu jedan obican ambasodorcic Hil? Nista, mozemo mi da ga podmicujemo i placamo, ali on moze NISTA(mi bi najradje da to moze tako njemu da se plati a on da se bilo sta pita tome)....On je tu niko, obican sluzbenicic u odnosu na odluku usa administracije...
Nisam ni rekao da on licno odlucuje ali on sprovodi ono glavno.

Tacka gde dve reke,evrofanaticna i radikalska stvaraju jednu veliku reku-Antisrpsku

Ljudi žele Kubu, Venecuela neki i S Koreju...

Umesto da želimo Portoriko, J Koreju, Japan...

Popili su priču o suverenitetu i to je to, kao penzosi priču o Bogu Aleksandru.

...

Jedan autorski osvrt...

Dakle konacno je AVtihrist obelodanio ono sto mi svi pricamo odavno da je obican kvisling i da Srbija pod njim nije ni suverena ni nezavisna...

Evo:

https://www.kurir.rs/vesti/politika/9553265/aleksandar-vucic-o-sankcijama-nis-u

Dakle ovo znaci da AMERIKA UPRAVLJA SRBIJOM KAO BANANA DRZAVOM...:rtfm:

...
Upravlja sa tim majmunom od predsednika drzave kojeg su izglasali jos veci kmetovi.

SNS Radikali su definitivno najpritivnija i najgluplja skupina covekolikih bica na Balkanu.

Da li postoje granice u potcinjavanju?Recimo,sta bi odbio da ti amerikanci traze?
Sve sto od njih ima manje koristi nego stete...Recimo pristao bi da udjem sa njima u vojni savez Nato jos odavno, to bi mi znacilo da imam zastitu i da nema potrebe da tolio ulazem u vojsku... Zemlja bi mogla bolje da se razvija i integrise u EU...

Kakva sad Amerika.

Zar Srbija nije "Kineska Kolonija"
Kinezi su sve pokupovali:Rudnike...Vodu...Napravili: Autoputeve...Fabrike...Bolnice imaju svoj grad gde zive u Boru,svuda je sve Kinesko.

Po skolama vise ne bi trebalo da se uci Engleski jezik vec Kineski jer kada porastu ova deca sto su jos mala njihove gazde na poslu ce im biti Kinezi pa ce im taj jezik biti najpotrebniji da bi se lakse zaposlili.

Sve sto od njih ima manje koristi nego stete...Recimo pristao bi da udjem sa njima u vojni savez Nato jos odavno, to bi mi znacilo da imam zastitu i da nema potrebe da tolio ulazem u vojsku... Zemlja bi mogla bolje da se razvija i integrise u EU...
Da smo na vrijeme usli u nato mogli smo ucestvovati 1999.u bombardovanju samih sebe.

Back