Vučić: Prešutiš to jer su Bošnjaci naša braća

комшија

Stara legenda
Poruka
90.989
1616149489974.png




Vučić: Prešutiš to jer su Bošnjaci naša braća

1616149505315.png


18. mar. 2021

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da bi volio da predsjednik i premijer Crne Gore Milo Đukanović i Ranko Krivokapić dođu u posjetu Beogradu, ali i istakao problem protjeranog ambasadora Srbije u Crnoj Gori Vladimira Božovića.

“Sa Đukanovićem se ne čujem uopšte, sa Krivokapićem sam se vidio dva do tri puta. Volio bih da obojica dođu u zvaničnu posjetu Beogradu. To što imamo razlike i drugačije mislimo ne znači da ne treba da razgovaramo”,
rekao je Vučić.


Vučić je za RTS rekao da nije učestvovao u izborima u Nikšiću i Crnoj Gori, niti je za njih zainteresovan. On je rekao da ga zanimaju samo za rezultati popisa u Crnoj Gori zbog srpskog naroda i potvrdio da će nastaviti da pomaže Srbe u toj zemlji.


Kada je riječ o vakcinama AstraZenece koje je Srbija poklonila Bosni i Hercegovini i tvrdnji državne ministrice inostranih poslova Bisere Turković da su to “vakcine za siromašne”, Vučić je naveo da zna da je njoj “politički naređeno da to kaže i da zna i od koga”.


“Ali, to prešutite, kao i to da vas neko linčuje, zato što su Bošnjaci naša braća i zato što moramo da gradimo najbolje moguće odnose sa njima”
, kaže Vučić.


On je istakao da će Srbija da radi na regionalnom jačanju, te da ima možda najbolje odnose sa Sjevernom Makedonijom, a sve bolje sa Albanijom. Vučić je uvjeren da će odnosi sa Crnom Gorom biti veoma dobri, dok je one sa BiH ocijenio kao vrlo pristojne.


Govoreći o lideru SDA u Sandžaku Sulejmanu Ugljaninu, koji traži specijalni status za Sandžak ili Rašku oblast, Vučić je napomenuo da stanovništvo tamo traži puteve, kanalizaciju, bolnice i da se više uzdaju u Beograd nego u sve druge zajedno.


Što se tiče dijaloga Beograda i Prištine, Vučić je rekao da Srbija traži kompromis sa Albancima na Kosovu, ali da nije siguran da su oni na to spremni.


Vučić je rekao da nema “non-pejpera”, ali da SAD traži međusobno priznanje, EU punu normalizaciju, a Srbija kompromis, dok je za Albance kompromis da Priština prizna Beograd, iako Srbija traži da bude ispunjen Briselski sporazum, u prvom redu formirana zajednica srpskih opština.


Rekao je i da je za Srbiju teža pozicija sa novim američkim predsjednikom Josephom Bidenom, a što se tiče primjedbi iz EU na saradnju Srbije sa Rusijom i Kinom, on je poručio da će Beograd da čuva ta prijateljstva.

link

Бошњаци за нас Србијанце јесу пријатељски народ, али не могу да нам буду браћа у буквалном смислу као што су то рецимо Македонци, а који су некада били Србијанци (Северна Македонија је била део Старе Србије, као и Краљевине Србије). Међутим, председнику СНС-а, пореклом из Чипуљића код Бугојна у БиХ, Бошњаци јесу браћа. А зашто, одговор је давно дала Матица српска:

1616149772975.png
 
Kao i sve Vučićevo, i ovo ćemo odbaciti kao idiotizam (ne i komša, jer on Vučića voli) i nastaviti da sa'ranjujemo teroriste. Oh wait, jesmo li ih pokopali prošlog puta, ili ih ostavili da ih razvlače divlje životinje? :think:
Zar tako o našem Predsedniku! Sram te bilo! Barabo! Ako tako misliš o njemu, ond to misliš o kompletnom srpskom narodu.
 
Бошњаци за нас Србијанце јесу пријатељски народ, али не могу да нам буду браћа у буквалном смислу као што су то рецимо Македонци, а који су некада били Србијанци (Северна Македонија је била део Старе Србије, као и Краљевине Србије). Међутим, председнику СНС-а, пореклом из Чипуљића код Бугојна у БиХ, Бошњаци јесу браћа. А зашто, одговор је давно дала Матица српска:

Заборавио си наслов. А то сам ти бар једном напоменуо. Што значи да знаш то, него се намерно глупираш.

letopis.jpg
 
као што рекох,

Бошње ћемо да пошаљемо трајно на привремени рад у Дежелу.



ABDULAH SIDRAN SANJA BOSNU BEZ BOŠNJAKA
Autor: Akademik dr. Ferid Muhić

Objavljeno: 16. March 2021. 17:03:18
FeridMuhic_AbdulahSidran.jpg


U nedavnom TV intevjuu Abdulah Sidran je elaborirao tezu da su Bošnjaci najveća prijetnja za stabilnost i opstanak BiH. Nije on to rekao uzgredno, ni u šali, još manje mu se omaklo. Proslijedićemo njegove argumente za ovu do sada nečuvenu harangu uglednog akademika ANUBIH na Bošnjake kojima i sam pripada, ne dovodeći u pitanje njegovo pravo da on sam ima drugačije mišljenje o svojoj nacionalnoj pripadnosti.

http://www.bosnjaci.net/prilog.php?pid=72399
 
Јанкара је већ тамо, тако да имамо логистику.

Јанкаро, како је на трулом западу, а?

Мора Божић да се слави 26. децембра, а?

Ал' стандард.
Božić i jeste 24. decembra uveče.

Ali Janko se učlanio u luksemburšku teretanu da bi sticao socijalne kontakte
 

Back
Top