gost 420053
Domaćin
- Poruka
- 4.950
Svaka partija koja izadje na izbore je neprijatelj srbstva .
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ти ликови из ДЈБ бар на мене уопште не остаављају неки добар утисак
samo cekam SZR da zaokruzim!
А истина је да у тој екипи немаш ни жутаре ни другосмрдијанце.
- - - - - - - - - -
Кажеш "утисак".
па да - утисак.
а зашто?
Зато што постоји неко мишљење у јавности да су они жутаре, њихов дериват, другосрбијанци и сл.
Ал' у питању је утисак, а утисак је често погрешан. Јер се не заснива на истраживању, већ на неком генералном схватању о некоме или нечему.
А истина је да у тој екипи немаш ни жутаре ни другосмрдијанце.
- - - - - - - - - -
Самосталну занатску радњу?
Glasam za listu na kojoj se pojavi gospodin Lutovac.
- - - - - - - - - -
Najveci drugosrbijnac u Srbiji je sam Vucic.
Glasam za listu na kojoj se pojavi gospodin Lutovac.
- - - - - - - - - -
Najveci drugosrbijnac u Srbiji je sam Vucic.
ja ne tražim izbore...sve su to bagra i ološ...milošević, šešelj, dačić, vučić, tadić, jeremić, đilas...to su američki igrači...samo se imena menjaju, a sve ostaje isto
Ма могу избори АЛИ ТЕК КАДА БУДЕ МОГУЋЕ СЛЕДЕЋЕ:
"ДА ОВИ ОДУ А ДА СЕ ОНИ НЕ ВРАТЕ!"
..........
АЛИ ТО ЗА САДА НИЈЕ МОГУЋЕ........!!!
tako nekako...možda je to glavna proba, pred potpisivanja nezavisnosti kosova...provera raspoloženja naroda i spremnosti za protest
Кладим се у гашење налога ( без прављења другог) да Реџепова неће потписати признање шиптарске државе.
ko je redžepova ?
Vucic se uplasio ulice. Kada se dodje do cifre od 100 000 prosvjednika tu nastaju ozbiljni problemi. Jedan malo veci incident i eto mase pred kucom od Vucica, Djuke Bizona ili Martinovica da im objasne neke stvari. Tu ni policija onda ne pomaze jer se u takvim slucajevima veliki broj policajaca okrece na stranu demonstranata. Znaci ovo je Vuciceva igra da makne ljude sa ulice da se ne bi dogodila neka vrsta rumunjskog scenarija kada su Causeskua lincovali ????
Pošto legalnost izbora ne zavisi od broja kandidata nego od broja izašlih na izbore, ko ne učestvuje, a ima nameru da se bavi politikom, sam je sebi pucao u nogu. Koga nema, bez njega se može.
Pa i ako veliki broj ne izađe- izbori su opet legalni! Jer bo- kako veliki broj uopšte može da zna da ne treba da izađe na izbore¿¡ Ti kako god okreneš- izbori ne mogu biti nelegalni. To samo mošte zalud da se tešite!Pošto legalnost izbora ne zavisi od broja kandidata nego od broja izašlih na izbore, ko ne učestvuje, a ima nameru da se bavi politikom, sam je sebi pucao u nogu. Koga nema, bez njega se može.
Što se mene lično tiče, protiv sam vanrednih izbora, ali ako budu raspisani, izaći ću, jer ne želim da moj glas propadne. Nemam šta da se tešim, ne zavisim od vlasti, SToli me Bojko.