Vučić prelomio! Biće vanrednih parlamentarnih izbora!

Ти ликови из ДЈБ бар на мене уопште не остаављају неки добар утисак

Кажеш "утисак".

па да - утисак.

а зашто?

Зато што постоји неко мишљење у јавности да су они жутаре, њихов дериват, другосрбијанци и сл.

Ал' у питању је утисак, а утисак је често погрешан. Јер се не заснива на истраживању, већ на неком генералном схватању о некоме или нечему.

А истина је да у тој екипи немаш ни жутаре ни другосмрдијанце.

- - - - - - - - - -

samo cekam SZR da zaokruzim!

Самосталну занатску радњу?

- - - - - - - - - -

A istina je da u toj ekipi osim ovoga sto si nabrojao nemas ni bilo koga drugog, tj. da tu nemas NIKOGA ali doslovno. To sto nosi takvo ime je samo ime - iluzija - pojam bez sadrzaja tj. ljudi

Radulovic je malcice opicen u glavu i nema iskustva potrebnog da se ponasa kao politicar; trebace mu jos godina dok "ne udje u shemu", ali mi se generapno svidja celokupna prica koju gura pokret DJB. Mnogo stvari sto su rekli mogao bih da potpisem. Zao mi je zbog svega sto im se izdedavalo i nadam se da ce ubrzo izabrati Branku i malcice se konsolidovati. Zelim im da pobede barem Stranku moderne Srbije.

Glasam za listu na kojoj se pojavi gospodin Lutovac.

- - - - - - - - - -

Кажеш "утисак".

па да - утисак.

а зашто?

Зато што постоји неко мишљење у јавности да су они жутаре, њихов дериват, другосрбијанци и сл.

Ал' у питању је утисак, а утисак је често погрешан. Јер се не заснива на истраживању, већ на неком генералном схватању о некоме или нечему.

- - - - - - - - - -

Самосталну занатску радњу?

Najveci drugosrbijnac u Srbiji je sam Vucic.

- - - - - - - - - -

Ne. Vucic je najveci WANNABE drugosrbijaner.
Velika je to razlika...

Pati se covek, hteo bi da bude deo te price, ali ga ovi ne primaju u klub, nema pedigree. Moze covek da pobegne iz Cipuljica, ali Chipuljici nikada da odu iz njega.

Neki dan rece: "Barbara ( Studio B ) je bas dobro CHELJADE"... E, pa ne moze "cheljade" i drugosrbijaner za istim stolom. Nikako.

- - - - - - - - - -

Соћа баталио напредне и подржава жутаре? То значи да сигурно падају.

Ускоро ће уз Вучића остати само Неша из Београда и Роки.

ja ne tražim izbore...sve su to bagra i ološ...milošević, šešelj, dačić, vučić, tadić, jeremić, đilas...to su američki igrači...samo se imena menjaju, a sve ostaje isto

Pa da, ne trazis izbore, samo trazis ulicne nemire i rusenje Vucica, ....sta hoces , anarhiju?
I nece da bude da su svi isti, da vama ni jedan Srbin na vlasti ne valja, ....hocete mozda da birate nekog Hrvata?

- - - - - - - - - -

Ма могу избори АЛИ ТЕК КАДА БУДЕ МОГУЋЕ СЛЕДЕЋЕ:

"ДА ОВИ ОДУ А ДА СЕ ОНИ НЕ ВРАТЕ!"
..........
АЛИ ТО ЗА САДА НИЈЕ МОГУЋЕ........!!!

Pa za vas to nikad ni nece biti moguce, vi kao da ne shvatate da ce u Srbiji uvek da postoji peta kolona kojoj izabrani predsednik nece biti po volji.
Svaki put dozvolite da manjina izmanipulise vecinu.

tako nekako...možda je to glavna proba, pred potpisivanja nezavisnosti kosova...provera raspoloženja naroda i spremnosti za protest

tako nekako , iako to potpisivanje neće spomenuti ni jednom u kampanji , nego će uraditi kao pre neku godinu kada evropu UOPŠTE NIJE SPOMINJAO , a kada su pobedili oma je rekao kako su to bili izbori za evropu i protiv nje . Klasične manipulacije .

Vucic se uplasio ulice. Kada se dodje do cifre od 100 000 prosvjednika tu nastaju ozbiljni problemi. Jedan malo veci incident i eto mase pred kucom od Vucica, Djuke Bizona ili Martinovica da im objasne neke stvari. Tu ni policija onda ne pomaze jer se u takvim slucajevima veliki broj policajaca okrece na stranu demonstranata. Znaci ovo je Vuciceva igra da makne ljude sa ulice da se ne bi dogodila neka vrsta rumunjskog scenarija kada su Causeskua lincovali ????

Vucic se uplasio ulice. Kada se dodje do cifre od 100 000 prosvjednika tu nastaju ozbiljni problemi. Jedan malo veci incident i eto mase pred kucom od Vucica, Djuke Bizona ili Martinovica da im objasne neke stvari. Tu ni policija onda ne pomaze jer se u takvim slucajevima veliki broj policajaca okrece na stranu demonstranata. Znaci ovo je Vuciceva igra da makne ljude sa ulice da se ne bi dogodila neka vrsta rumunjskog scenarija kada su Causeskua lincovali ????

Tako nekako.. On sve oko svoje vladavine radi na vreme sa velikim angažmanom... Pitanje je samo dokle ce narod to sa guta.. On sad verovatno ni ne spava već razmišlja kako da razbije ove proteste i ne samo razbije već da uh prikaze kako se ništa ne može uraditi... da .. Jako dobro to radi sto se moze vidjeti i po psihičkom stanju građana gde veliki broj ne vidi niti misli da se bilo sta može promeniti.. Doduše i ovi od pre su uradili dosta toga da bi on mogao ovo sve da radi.. ..

Pošto legalnost izbora ne zavisi od broja kandidata nego od broja izašlih na izbore, ko ne učestvuje, a ima nameru da se bavi politikom, sam je sebi pucao u nogu. Koga nema, bez njega se može.

Nije bas tako , u demokratskim drzavama ako samo vlast ucestvuje na izborima to je diktatura.Ali kod nas vlast i opozicija su jedno isto i zadatak im je da uniste srpski narod i drzavu.Korumpirani, glupi i nepismeni srbin kad to bude shvatio bice kasno.

Pošto legalnost izbora ne zavisi od broja kandidata nego od broja izašlih na izbore, ko ne učestvuje, a ima nameru da se bavi politikom, sam je sebi pucao u nogu. Koga nema, bez njega se može.
Pa i ako veliki broj ne izađe- izbori su opet legalni! Jer bo- kako veliki broj uopšte može da zna da ne treba da izađe na izbore¿¡ Ti kako god okreneš- izbori ne mogu biti nelegalni. To samo mošte zalud da se tešite!

Što se mene lično tiče, protiv sam vanrednih izbora, ali ako budu raspisani, izaći ću, jer ne želim da moj glas propadne. Nemam šta da se tešim, ne zavisim od vlasti, SToli me Bojko.

Ја зависим од власти и зато хоћу бољу власт. Ова ништа не ваља.

Back