Vučić prelomio! Biće vanrednih parlamentarnih izbora!

sasasta

Buduća legenda
Poruka
33.998
radosnih li vesti za docek nove

https://www.alo.rs/vesti/politika/v...rnih-izbora-otkrivamo-tacan-datum/204364/vest

Prema našim saznanjima izbori će biti održani u nedelju 31. marta.

mislite da se plasi izbora , da se plasi da izgubi fotelju

ne , ne plasi se nicega , nije njemu do fotelje , samo mu je interes srbije u glavi

to sto je opozicija nula i sto ce osvojiti preko 60 posto, svakako da olaksava odluku

Мајке ми, највише сам тебе волела
Мајке ми, највише сам тебе љубила

Тешко мени
Сад још теже
Тежак чујем глас

Помало јадно умире већ
Љубав
Љубав између нас

(сви у глас, да видим руке)
ЕЈ ДОСТА ЈЕ БИЛО, ЉУБАВИ,
ДОСТА ЈЕ БИЛО, ДУШО, ВЕРУЈ МИ
ТЕШКО ЈЕ СРЦУ ДА ЗАБОРАВИ
НЕ МОГУ ВИШЕ,
А ХТЕЛА БИХ, МАЈКЕ МИ

Мене интересује ко ће да плати те "сваки час" изборе , да ли то иде од народних пара , од уста сиротиње ?

уместо да се од тих пара отворе народне кухиње , да се помoгне сиромашнима ,народни новац се троши и бахати

срамота

Мене интересује ко ће да плати те "сваки час" изборе , да ли то иде од народних пара , од уста сиротиње ?

уместо да се од тих пара отворе народне кухиње , да се помoгне сиромашнима ,народни новац се троши и бахати

срамота

:lol:

Sad se brines za javne pare, a rasveta ti ne smeta. z:mrgreen:

- - - - - - - - - -

ovo mi sve liči na onaj poznati scenario sa Slobom kad je krahirao petog

Meni vise lici na 9.mart, ali sa pobedom rezima.

Видите овако, свака странка која прође цензус, добија лову из буџета тј са народне грбине.
И онда те приватне фирме при буџету - буду мирне и ићуткане
А Вучко настави свој задатак

то и јесте проблем што у Србији тренутно нема опозиције .постоји стара власт која жели део колача поново за себе али опозиције која ради у интересу народа и радника једноставно још увек нема .

али ..нешто ми наговештава да ће ускоро да се формира у новој години

DvbBPMVWsAEbkLz.jpg

срамота

То се и ја питам исто - КОЛИКО ЋЕ НАС КОШТАТИ ИЗБОРИ........ јбт........ па да ли су они нормалнииииии...............

Milosevic je izgubio izbore i kao pravi diktator nije zeleo da ode.

није истина покојни председник није жело да оде ни када му је председник Путин понудио азил , он је остао до краја све док га нису продали за неколико милиона и од тих пара покренули своје бизнисе који су и данас успешни .школовали своју децу , частили своје к.урве , пили , јели ..све за паре од којих су продали покојног председника .

то је не само истина , то је историја .

проклете су те паре .

- - - - - - - - - -

То се и ја питам исто - КОЛИКО ЋЕ НАС КОШТАТИ ИЗБОРИ........ јбт........ па да ли су они нормалнииииии...............

због комплекса и одмеравања моћи сиротиња ће да плати и гладује

Вучић користи клошаре из опозиције да учврсти своју позицију. И рачуна на глупост већине народа. Гласаће "из ината" као за Боту "јер је леп". Изашло три хиљаде гладних наркомана на улице и он искусно, ево избори.

Back