Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 97.624
Lepo što si izvesne podsetio na period sloge i ljubavi.Boli to, nekad bilo ovako, sad više nije...
![]()
![]()
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lepo što si izvesne podsetio na period sloge i ljubavi.Boli to, nekad bilo ovako, sad više nije...
![]()
![]()
![]()
Ma nije samo Piggy, porasla je.Mis Pigi propo!![]()
Ma daj, pa rođaka je nju postavila za ministarku.
True thatMa daj, pa rođaka je nju postavila za ministarku.![]()
tuzlanka i çipuljanin.....
Opet hrabriša Vucko preko trbuhozborke Zorane napada Noleta...
Вучић преко Зоране Михајловић спровео сраман напад на Ђоковића: "Прејадан је и…"
https://srbin.info/vucic-preko-zorane-mihajlovic-sproveo-sraman-napad-na-djokovica-prejadan-je-i/
...
I langure..Neki žmirići, kelovići, kričak itd će da donesu boljitak Srbiji..nemooo ste na kraj serdcaЗато имамо младе таленте попут Кебаре и Сташе који усавршавају своју дипломатију, будућност је светла.
kao što znamo to je napisao srbin.info i naravno ti koja prenosis sta oni napisu....Mogu samo da kažem sramota..da bilo ko objavi i napiše ovako nešto za nekog samo zato sto nije lojalista i ne podržava ovaj režim
A dotična gospoja ..? Pa ne znam..bolje da čutim jer mi je ispod časti da takvu osobu komentarišem i gubim svoje vreme na nju
...
Opet hrabriša Vucko preko trbuhozborke Zorane napada Noleta...
Вучић преко Зоране Михајловић спровео сраман напад на Ђоковића: "Прејадан је и…"
https://srbin.info/vucic-preko-zorane-mihajlovic-sproveo-sraman-napad-na-djokovica-prejadan-je-i/
...
Nisam siguran da mogu da kažem da je napad preko nje bolji od napada preko Dragančeta Konjoglavog J Vučićevića.
Zar ne vidi kakva je ona alapaca.Kad prica nema ni tacke ni zareza,Pa igubi dah,jer ne zna da napravi pauzu

Sve sami bosanci napadaju đokovića? Ima li srba u srbiji? Zar moraju uvek majmunu da prepuste volan?
Mogu samo da kažem sramota..da bilo ko objavi i napiše ovako nešto za nekog samo zato sto nije lojalista i ne podržava ovaj režim
A dotična gospoja ..? Pa ne znam..bolje da čutim jer mi je ispod časti da takvu osobu komentarišem i gubim svoje vreme na nju
Odma mu poturis ovo sto naprica hahaNema "nazad" sada.![]()
![]()
Lepo što si izvesne podsetio na period sloge i ljubavi.

ovaj vucic je toliko odvratan da se toliko ocajnicki pokusavao ogrebati o novakovoj slavi da je to nerealno. Mislio je da moze se ugradi, a cim je video da novak ne zavisi od njega kao oni njegovi korisni idioti iz stranke odmah reketiraj odmah osudjuj napadaj...i proganjajBoli to, nekad bilo ovako, sad više nije...
![]()
![]()
![]()
ma pretili da bace kantu boje na jedan zid (kao DJVu)Ko zna možda su i njemu pretili bombom pa je sklonio porodicu u grčku?!??
Nema sanse da je nadgovori.Аца бар уме да се дере. Ова ни то не зна!![]()