Majstor Života
Poznat
- Poruka
- 8.865
Gospođa je u životu postigla mnogo više od tebe....
U to sam siguran.
U godinama robije postigla više od Al Kapone, samo da se realizuje.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U to sam siguran.

U to sam siguran.
Moguće. Nakrala se više. Ja sam jednom maznuo čokoladicu iz prodavnice. Jbg, bili klinci.
Samo ona mene nije ni spominjala, nego Novaka![]()
U godinama robije postigla više od Al Kapone, samo da se realizuje.![]()
Ali si ti zato nju spomenuo i ocenjivao a sumnjam da si ti
univerzitetski profesor.
U to sam siguran.
Ја сам универзитетски (!) професор ако ти то нешто значи. Та жена је ужасна, читав тај режим је језив и сраман.

Pa normalno....nema ko ne voli Vucica, samo ga pojedini predstavljaju losim. Ali dobro, ako im je to zabavno...Ne znam zasto ga zorana napada kad lepo rece nole vucicu i love you
I treba da voli i ceni naravno.
A zamisli da nole sad kaze zezao sam se kad sam to govorio.Pa normalno....nema ko ne voli Vucica, samo ga pojedini predstavljaju losim. Ali dobro, ako im je to zabavno...
Зато имамо младе таленте попут Кебаре и Сташе који усавршавају своју дипломатију, будућност је светла.Ni ja ne mislim da je divan i bajan ali sumnjam da bi nam udarač loptica
sa osnovnom školom osmislio nešto bolje.
Nema "nazad" sada.A zamisli da nole sad kaze zezao sam se kad sam to govorio.
Tolko opicen nije.

Pa i da znas da hocu, nego mi je nesto ovde bilo smesno, morala sam da prokomentarisem i tako....Kerky, miruj...
Odi spavat'..
.gif)

Spavaj tamo ženo i miruj.Pa i da znas da hocu, nego mi je nesto ovde bilo smesno, morala sam da prokomentarisem i tako....![]()

Ima velike sise i onu stvar medju nogama![]()
Misliš na dinastiju prvog hrvatskog kralja posle Zvonimira?Secam se slicne situacije a isto su radikali jedan od aktera. Prestolonaslednik Aleksandar dolazi u Srbiju,panika da ne preuzme vlast. Javlja se Seselj i omalovazava princa,kad ljubi srpsko tlo,kaze pase travu.
Sad druga bosanka ima zadatak da ponizi Noleta,govoreci da je neobrazovan.Nole govori nekoliko svetskih jezika. Poznaje najznacajnije ljude na planeti.