Вучић преко Зоране Михајловић спровео сраман напад на Ђоковића: "Прејадан је и…"

Ali si ti zato nju spomenuo i ocenjivao a sumnjam da si ti
univerzitetski profesor.

Ја сам универзитетски (!) професор ако ти то нешто значи. Та жена је ужасна, читав тај режим је језив и сраман.

Ја сам универзитетски (!) професор ако ти то нешто значи. Та жена је ужасна, читав тај режим је језив и сраман.

Ni ja ne mislim da je divan i bajan ali sumnjam da bi nam udarač loptica
sa osnovnom školom osmislio nešto bolje.

Другови из "одељења" Миће Грчића или "пропали тенисер"? Некако, а не знам чиме да поткрепим, "пропали тенисер" ми је симпатичнији. Знам да су Мића&Зока светске величине, али ... :mrgreen:

Naprednjaci su gotovi mogu da biraju svoju propast. :pop:

1000016018.webp

Ni ja ne mislim da je divan i bajan ali sumnjam da bi nam udarač loptica
sa osnovnom školom osmislio nešto bolje.
Зато имамо младе таленте попут Кебаре и Сташе који усавршавају своју дипломатију, будућност је светла.

Secam se slicne situacije a isto su radikali jedan od aktera. Prestolonaslednik Aleksandar dolazi u Srbiju,panika da ne preuzme vlast. Javlja se Seselj i omalovazava princa,kad ljubi srpsko tlo,kaze pase travu.
Sad druga bosanka ima zadatak da ponizi Noleta,govoreci da je neobrazovan.Nole govori nekoliko svetskih jezika. Poznaje najznacajnije ljude na planeti.

Secam se slicne situacije a isto su radikali jedan od aktera. Prestolonaslednik Aleksandar dolazi u Srbiju,panika da ne preuzme vlast. Javlja se Seselj i omalovazava princa,kad ljubi srpsko tlo,kaze pase travu.
Sad druga bosanka ima zadatak da ponizi Noleta,govoreci da je neobrazovan.Nole govori nekoliko svetskih jezika. Poznaje najznacajnije ljude na planeti.
Misliš na dinastiju prvog hrvatskog kralja posle Zvonimira?

Back