Вучић преко Зоране Михајловић спровео сраман напад на Ђоковића: "Прејадан је и…"

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
36.187
Da, baš je "prejadno" kad neko 15 godina dominira tenisom. Zaradio je cirka pola milijarde USD (pošteno, ne korupcijom), drži oborene sve rekorde koji postoje u tenisu i sa 38 godina igra finale sa klincima koji su 15 godina mlađi od njega. A šta je gospođa postigla u životu? ;)

Mogu samo da kažem sramota..da bilo ko objavi i napiše ovako nešto za nekog samo zato sto nije lojalista i ne podržava ovaj režim
A dotična gospoja ..? Pa ne znam..bolje da čutim jer mi je ispod časti da takvu osobu komentarišem i gubim svoje vreme na nju

Da, baš je "prejadno" kad neko 15 godina dominira tenisom. Zaradio je cirka pola milijarde USD (pošteno, ne korupcijom), drži oborene sve rekorde koji postoje u tenisu i sa 38 godina igra finale sa klincima koji su 15 godina mlađi od njega. A šta je gospođa postigla u životu? ;)
verovatno je ukrala cirka pola milijarde USD državnih para , drži sve rekorde u korupciji i još igra za AV uprkos tome što će na listi za poslanike biti mladi nedotupavi lideri iz SNS akademije bar 20 godina mlađi od nje a ona neće :p

Boli to, nekad bilo ovako, sad više nije...
68d78463a95e00c46a6d6769cbe6539a-scaled.jpg

Goran_Vesic_i_Novak_Djokoi_733x940.jpg

novak-djokovic-aleksandar-vucic.jpg

...

Opet hrabriša Vucko preko trbuhozborke Zorane napada Noleta...:zzzz:

Вучић преко Зоране Михајловић спровео сраман напад на Ђоковића: "Прејадан је и…"​

https://srbin.info/vucic-preko-zorane-mihajlovic-sproveo-sraman-napad-na-djokovica-prejadan-je-i/

...

Novak, najveci teniser, govori tecno 7 jezika, bio na svim TV sveta, primali ga drzavnici sirom zemaljske kugle.. I ova Dinkiceva i Vuciceva kobilcina i lopurda iz Tuzle, pokupljena sa dna kace, koja kupuje donji ves na racun drzave, ne zna ni srpski kako treba.. I nju treba u kavez pa ispred skupstine.. Doslo je doba nadrealizma..

Gospođa je u životu postigla mnogo više od tebe....
U to sam siguran.

Back