Вучић предложио референдум

Referendum je mozda i sansa da se svrgne. Znaci bez uplitanja opozicije i Djilasa i Marinike i ostalih koji ce da demotivisu neopredeljene. Izlaznost 70 posto i on pada
Nisu problem samo Đilas i Marinika nego i činjenica da protesti nemaju jakog lidera a da ni opozicija nema nekog Koštunicu niti ga traži koliko vidim i gotovo uvek se podele u previše kolona. Vučić je uvek pobedjivao na izborima upravo zbog neorganizovanih protesta i opozicije bez jakih kandidata. Ako bi na nekom referendumu bilo samo da li ste za ili protiv Vučića meni to nekako deluje kao klizaviji teren za njega pa mi je i malo čudno što to nudi.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da ne odustaje od projekta litijum u Jadru i ponudio raspisivanje referenduma o opozivu predsednika
ludak, ajde gde je logika o sebi referendum, a ne o litijumu?
mesec dana, svaki dan 5 za, 5 protiv kopanja govornika, i javne rasprave, pa da vidmo jeste li za ili ste protiv, narode

referendum o njemu bi mogao da mi imamo svoga coveka na svakoj od njegovih televizija, pa koliko se on samohvalise, da ga nas covek kudi, ali na istoj tv sa nacionalnom frekvencom, javni sevis - takav referendum bi imao logickog smisla, a ovo njegovo je prevara gde se samo on hvali, pa i 100x ponovljena laz postaje istina, klasicna gebelsovstina

Nisu problem samo Đilas i Marinika nego i činjenica da protesti nemaju jakog lidera a da ni opozicija nema nekog Koštunicu niti ga traži koliko vidim i gotovo uvek se podele u previše kolona. Vučić je uvek pobedjivao na izborima upravo zbog neorganizovanih protesta i opozicije bez jakih kandidata. Ako bi na nekom referendumu bilo samo da li ste za ili protiv Vučića meni to nekako deluje kao klizaviji teren za njega pa mi je i malo čudno što to nudi.
kult vodje smo prevazisli, desava se narod, koji se osvestio, ne trebaju lideri da ga predvode, vec ako hoce neka pisu zakone, predloge proglase, ili neka tvituju drmajuci kavez av-u

ma neka strajkuju samo

ludak, ajde gde je logika o sebi referendum, a ne o litijumu?
mesec dana, 5 za, 5 protio kopanja, i javne rasprave, pa da vidmo jeste li za ili ste protiv, narode

referendum o njemu bi mogao da mi imamo svoga coveka na svakoj od njegovih televizija, pa koliko se on samohvalise, da ga nas covek kudi, ali na istoj tv sa nacionalnom frekvencom, javni sevis - takav referendum bi imao logickog smisla, a ovo njegovo je prevara gde se samo on hvali, pa i 100x ponovljena laz postaje istina, klasicna gebelsovstina
Pazi, kod protesta i štrajkova je nezgodno što nisu svi podjednako istrajni i ako nema jakog lidera nego gomila liderčića mogu mnogi da budu vrbovani i kupljeni pa da se povuku. Što se tiče izbora kod predsedničkih ti treba jak kandidat a kod parlamentarnih ne previše kolona i padanja ispod cenzusa raznih rasipača a tu je opozicija na svakim izborima padala. Em nadju lošeg kandidata i plus se podele u mnogo kolona.

Pazi, kod protesta i štrajkova je nezgodno što nisu svi podjednako istrajni i ako nema jakog lidera nego gomila liderčića mogu mnogi da budu vrbovani i kupljeni pa da se povuku.
hajde da uzmemo samo ova dva meseca protekla; zar ti se ne cini da su neki, mozda i mnogi razocarali zbog bezdusnosti sns-a? da su ogorceni, a ranije nisu bili? pa onda samo posl. nekoliko dana, zar ti se ne cini da se sns dublje i dublje zaglibljuje? znaci vlast izjavama provocira sve vise ljudi da ustane protiv nje, a to priznaj da ne bi mogao ni jedan opozicioni lider; eto, pa na koji zakljucak te navodim, onda?
Što se tiče izbora kod predsedničkih ti treba jak kandidat a kod parlamentarnih ne previše kolona i padanja ispod cenzusa raznih rasipača a tu je opozicija na svakim izborima padala. Em nadju lošeg kandidata i plus se podele u mnogo kolona.
ideja visestranacja je bila da se razbije - fragmentira pol, scena, nije to milosevic smislio, ni udba, vec se to zna, pa smo zato mi pametni ameri sve sveli na 2 stranke, dijalekticki, jedinstvo i borba suprotnosti, neki kazemo i unipartija

pazi, ne vlast i opozicija, nije to dijalektika, vec sistem kao nas americki dems i reps; vi imate pogresni mentalni sklop vec decenijama, uvrezeno misljenje da se delimo na vlast i opoziju, onda dodjes u usa, kao ja, i shvatis da se drugacije delimo mi ovde, na dems i reps, kao hulja av, huljari, kilary, to da, ali nema vlasti i opozicije bogom dane, a u srbiji, aljek vrhovni guru, vodja sekte; nema to ovde, satiremo pedo dzoa, a ako treba i trampa, nema respekta bre, nisu politicari bogovi, pa da im se klanjamo

ej vlast, pa hajde da joj se poklonimo... jel shvatas ti problem? ili da prvo nadjemo drugog predvodnika, pa njemu da se klanjamo?>! iskorenjujemo taj mentalni sklop idolopoklonicki

Poslednja izmena:

Back