Pazi, kod protesta i štrajkova je nezgodno što nisu svi podjednako istrajni i ako nema jakog lidera nego gomila liderčića mogu mnogi da budu vrbovani i kupljeni pa da se povuku.
hajde da uzmemo samo ova dva meseca protekla; zar ti se ne cini da su neki, mozda i mnogi razocarali zbog bezdusnosti sns-a? da su ogorceni, a ranije nisu bili? pa onda samo posl. nekoliko dana, zar ti se ne cini da se sns dublje i dublje zaglibljuje? znaci vlast izjavama provocira sve vise ljudi da ustane protiv nje, a to priznaj da ne bi mogao ni jedan opozicioni lider; eto, pa na koji zakljucak te navodim, onda?
Što se tiče izbora kod predsedničkih ti treba jak kandidat a kod parlamentarnih ne previše kolona i padanja ispod cenzusa raznih rasipača a tu je opozicija na svakim izborima padala. Em nadju lošeg kandidata i plus se podele u mnogo kolona.
ideja visestranacja je bila da se razbije - fragmentira pol, scena, nije to milosevic smislio, ni udba, vec se to zna, pa smo zato mi pametni ameri sve sveli na 2 stranke, dijalekticki, jedinstvo i borba suprotnosti, neki kazemo i unipartija
pazi, ne vlast i opozicija, nije to dijalektika, vec sistem kao nas americki dems i reps; vi imate pogresni mentalni sklop vec decenijama, uvrezeno misljenje da se delimo na vlast i opoziju, onda dodjes u usa, kao ja, i shvatis da se drugacije delimo mi ovde, na dems i reps, kao hulja av, huljari, kilary, to da, ali nema vlasti i opozicije bogom dane, a u srbiji, aljek vrhovni guru, vodja sekte; nema to ovde, satiremo pedo dzoa, a ako treba i trampa, nema respekta bre, nisu politicari bogovi, pa da im se klanjamo
ej vlast, pa hajde da joj se poklonimo... jel shvatas ti problem? ili da prvo nadjemo drugog predvodnika, pa njemu da se klanjamo?>! iskorenjujemo taj mentalni sklop idolopoklonicki