Вучић предложио Милоша Вучевића за новог лидера СНС-а

Nikita Kulganov

Buduća legenda
Banovan
Poruka
36.341

КРАГУЈЕВАЦ – Председник Српске напредне странке (СНС) Александар Вучић предложио је на ванредној скупштини странке у Крагујевцу за свог наследника Милоша Вучевића.

Нагласио је да у тренутку када се он налази на месту на коме је био и Томислав Николић који му је предавао палицу странке, да не може да искаже колико је поносан што је водио најбољу странку у земљи.
„Знам колико воли странку”, рекао је Вучић за Вучевића и нагласио да га зна као човека оданог СНС, из добре породице, али и посвећеног идеји самосталне независне и просперитетне Србије.

„Верујем да ће уз нашу подршку моћи да да још више”, рекао је он, навео је Танјуг.

„Хвала вам за ових 11 година. Најпоноснији сам што сам водио СНС, све вас много волим”, рекао је Вучић који је испраћен уз громогласни аплауз.
https://www.politika.rs/scc/clanak/554899/aleksandar-vucic-milos-vucevic-sns
642932_milos-vucevic_f.jpg
Да ли ће тек сада да се граде пруге ,сателити, свемирске станице и освајање Свемира ?
:think:

Dominus nije imao neki izbor...Svaka osoba je za njega neodgovarajuca i nedovoljno savrsena, pa tako i ovaj ima puno mana iz njegovog ugla gledanja...Bez obzira na to sto se radi o osobi koja nije potpuni beskicmenjak i ima neki integritet, Dominus se ipak odlucio za njega...Zasto? Pa zato sto se radi o podpresedniku stranke koji ima iskustva u slicnom radu i kome ne moraju da se objasnjavaju prvi koraci funkcionisanja, a ono sto je najvaznije je to sto je prosao test dugogodisnjeg prisluskivanja i pracenja od strane Dominusa....Moje misljenje, da je to presudno...Ali ako napravi neku gresku ili bude neke sumnje, bice tu smenjivanja, jer dominus ce drzati sve ljude oko njega(Vucevica) na svom lancu...

Prosao je obuku UDBE i moze da bude na celu stranke aka sekte.
Definitivno :lol:

Otkrivamo: Snajpera čuvaju Vučević i BIA​

IMG-79a6a61849ebf443b570306bfe0452c1-V-725x483.jpg
Foto: Grad Novi Sad

Slobodan Milutinović Snajper, čelnik FK Kabel i vođa navijača Vojvodine, ponovo se našao sa one strane rešetaka, ali ovaj put po prijavi njegove ljubavnice U. J. zbog nasilja. Ovo je drugi put da Milutinovića privode zbog nasilja nad istom ženom, a ranije je bio privođen i zbog drugih krivičnih dela, međutim zbog činjenice da se svaki put ubrzo nakon lisica našao na slobodi, u delu javnosti se stvorio utisak da Milutinović uživa nečiju zaštitu. Te sumnje dodatno raspiruju fotografije Slobe Snajpera, na kojima pozira sa gradonačelnikom Novog Sada Milošem Vučevićem, a krunišu ih grafiti na novosadskim fasadama kojima se upućuju prozivke načelniku policije jer akcije koje sprovode, uvek zaobiđu Milutinovića.

https://nova.rs/vesti/hronika/otkrivamo-snajpera-cuvaju-vucevic-i-bia/

КРАГУЈЕВАЦ – Председник Српске напредне странке (СНС) Александар Вучић предложио је на ванредној скупштини странке у Крагујевцу за свог наследника Милоша Вучевића.

Нагласио је да у тренутку када се он налази на месту на коме је био и Томислав Николић који му је предавао палицу странке, да не може да искаже колико је поносан што је водио најбољу странку у земљи.
„Знам колико воли странку”, рекао је Вучић за Вучевића и нагласио да га зна као човека оданог СНС, из добре породице, али и посвећеног идеји самосталне независне и просперитетне Србије.

„Верујем да ће уз нашу подршку моћи да да још више”, рекао је он, навео је Танјуг.

„Хвала вам за ових 11 година. Најпоноснији сам што сам водио СНС, све вас много волим”, рекао је Вучић који је испраћен уз громогласни аплауз.
https://www.politika.rs/scc/clanak/554899/aleksandar-vucic-milos-vucevic-sns
Pogledajte prilog 1348833
Да ли ће тек сада да се граде пруге ,сателити, свемирске станице и освајање Свемира ?
:think:
To je u Kragujevcu, a ja sam mislio na čelu SNS-a.

Back