Vučić pred 200.000 ljudi! Poslednje veče se obraćam kao predsednik SNS, od sutra ću biti samo predsednik svih građana Srbije!

Razlika izmedju Tome i njega je u tome što je Toma podneo ostavku dok još nije izgradio jak kult ličnosti i odmah nakon što je postao predsednik države. Vučić to čini nakon 6 godina od kada je postao predsednik sa izgradjenim kultom ličnosti. Niko neće fermati tog novog lidera stranke i on će sve da odlučuje pitajući Vučića. Slično kao i Brnaba.
Pa Brnaba je idealna da postane Predsednik SNS
Zamisli @27E koji glasa za Anu da mu bude Predsednik Stranke

Poslednja izmena od moderatora:
Ti rece da si iz Crne Gore a ispod ove slike napises ovako?Sedi gde si i gledaj svoja posla ovo je bilo u Srbiji,ovo ce komunalci srediti i nikom nista.Kako ocekujes da narod koji je bio na ovom skupu odlozi ambalazu u onolikoj guzvi?Gde?

Ti rece da si iz Crne Gore a ispod ove slike napises ovako?Sedi gde si i gledaj svoja posla ovo je bilo u Srbiji,ovo ce komunalci srediti i nikom nista.Kako ocekujes da narod koji je bio na ovom skupu odlozi ambalazu u onolikoj guzvi?Gde?
Obezbijede se kante za smece. Kulturan covjek ce plasticnu bocu prije da sazvace nego da je baci na ulicu. Na nasim litijama ni pikavac nije ostajao iza nas.

Прошлог петка је био још већи скуп, па нико није ни флашицу воде бацио.

То показује разлику између вас и нас.

Ma moze biti da je tako kod vas jer vi ste zelena drzava.Nego sto nam nazivas narod stokom?!
Stvarno cudno da ih naziva stokom

:mrgreen:

A i nije stokom nazvao narod vec naprednjacke crve. Ja sam iz ovog naroda i nisam njegove reci doziveo u tom smislu da je i mene nazvao stokom

Back