Vučić pravi kontramiting u Beogradu...

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
30.649
...

Autorski osvrt na ovaj pokusaj organizovanja kontra mitinga u Beogradu od strane Vučića, gde kako evo sam kaze namerava da dovede tj "pozove celu Srbiju"...

Da li time izaziva gradjanski rat..., koji je unapred besmislen i osudjen na njegov poraz, jer nema sanse da ce niti vojska niti policija napasti studente, a od sendvic penzionera slaba vajda...kao i od vec vidjenih pobegulja narko huligana...

vn030301srb-460x0.webp

dnevnik-460x0.webp

...

Poslednja izmena:
Ima li dovoljno autobusa za tako nešto?
Kuda će se kretati - svuda su neke blokade?
Hoće li biti dovoljno parizera za sendviče i da se ne ubajate?
u šta da se kladimo da od toga nema ništa?

Ako sovede sendvic babe i dede i pokojeg narko huligana da biju studente...on je LUD covek...
Prvo jer je to osudjeno na propast, a drugo za svaku kolateralnu zrtvu bi on bio glavni krivac, jer bukvalno izaziva i huska na gradjanski rat...

...

...

Autorski osvrt na ovaj pokusaj organizovanja kontra mitinga u Beogradu od strane Vučića, gde kako evo sam kaze namerava da dovede tj "pozove celu Srbiju"...

Da li time izaziva gradjanski rat..., koji je unapred besmislen i osudjen na njegov poraz, jer nema sanse da ce niti vojska niti policija napasti studente, a od sendvic penzionera slaba vajda...kao i od vec vidjenih pobegulja narko huligana...

vn030301srb-460x0.webp

dnevnik-460x0.webp

...
Ne može Vučić da skupi ni 5.000 za miting u Beogradu.

Ako sovede sendvic babe i dede i pokojeg narko huligana da biju studente...on je LUD covek...
Prvo jer je to osudjeno na propast, a drugo za svaku kolateralnu zrtvu bi on bio glavni krivac, jer bukvalno izaziva i huska na gradjanski rat...

...
puca u prazno sa ovim najavama, čak ni on nije baš toliko lud
nadam se

Nisam ja siguran i ne bi se pouzdao u ludilo doticnog...

Jer ako npr studenti odluce da na neodredjeno blokiraju Institucije vlasti...on ce dovesti avoje "lojaliste" da se naguravaju...a onda ko zna u kom pravcu to moze okrenuti...

...
Pa mogu samo da prodju jako lose. Tu ce biti sigurno 150.000 ljudi a koliko sendvicara?

Zna se da kada diras nekome dete da tu onda nema granice, moze se gadno zavrsiti.

Ali posto je od shipus mozemo svasta ocekivati.

Šarović će opet da raportuje. :lol:

Sarovic : "Zasto ste dosli danas u Beograd,"
NN lojalista No1: "Ne znam ja, rekli su mi da imam prevoz na derbi...i besplatno pivo..."

Sarovic: "Odakle ste dosli?"
NN lojalista No2: "Ja Nepal, brm brm bus 26"

Sarovic: "Imate li stan u Beogradu na vodi?"
NN lojalista No3: "Hehe, zivim u kartonskom naselju Marinkova bara na vodi, hehe"

...

Sarovic : "Zasto ste dosli danas u Beograd,"
NN lojalista No1: "Ne znam ja, rekli su mi da imam prevoz na derbi...i besplatno pivo..."

Sarovic: "Odakle ste dosli?"
NN lojalista No2: "Ja Nepal, brm brm bus 26"

Sarovic: "Imate li stan u Beogradu na vodi?"
NN lojalista No3: "Hehe, zivim u kartonskom naselju Marinkova bara na vodi, hehe"

...

Back