GeorgeV
Buduća legenda
- Poruka
- 30.467
Vučić: Postavićemo Norvežane, da se „otkačimo“ od partijsko-parazitskog sistema
"Radimo sa Norvežanima i uložićemo novac za to. Oni će postati članovi naših nadzornih odbora i izvršnih organa", rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić obrazlažući na konferenciji za novinare potrebe za energetskom stabilnošću Srbije i fiskalnom konsolidacijom preduzeća, navodeći da će to biti u naredna tri, četiri meseca.
Hoćemo, rekao je Vučić, da promenimo način upravljanja našim preduzećima.
„Hoćemo da se otkačimo od partijsko-parazitskog sistema, ne možete više da mi govorite da je postavljen partijski čovek da bi neko nešto krao – mi ćemo postaviti Norvežane. Pokazujemo da nam je država važnija od partija, da je naša Srbija preča od svega – to ćemo uraditi u naredna tri, četiri meseca, i već smo krenuli u realizaciju“, poručio je Vučić.
https://rs.n1info.com/biznis/vucic-...se-otkacimo-od-partijsko-parazitskog-sistema/
Ma sta rece?![]()
Dok je Gospodina Premijera Andreja Plenkovica i Gospodina Predsjednika Aleksandra Vucica, meni je svaki dan praznik.
🥰
Srbijanci Vucic vas napravi tolikim budalama da medju vama nema pametnog nego mora norvezanin da upravlja EPS-om.Ja bi se obesio da ne zivim.
I posle se srbijanci pitaju sto svi beze od njih, pa ja ko srbin ne mogu sa njima izludjuju me koliko su nisko pali.I to radi narodu iz kojeg je potekao Tesla...
I sad kao nema kvalitetnog Srbina da upravlja EPS-om...
Pa to mogu progutati samo isprani mozgovi i tele-ktualci iz kruga dvojke !
I eventualno @Jugoslav Čvarak ...
...
Nema treća opcija.I to radi narodu iz kojeg je potekao Tesla...
I sad kao nema kvalitetnog Srbina da upravlja EPS-om...
Pa to mogu progutati samo isprani mozgovi i tele-ktualci iz kruga dvojke !
I eventualno @Jugoslav Čvarak ...
...
Nema treća opcija.
Da preda upravu pametnijima od Srba ili da proda ceo EPS.
dobra vest.
Pametni Vucici je onomad doveo, mislim dance u zeljezaru Smederevo kao menadment, koje je platio na stotine miliona evra. Poslije 1 god, sve je bilo jos mnogo gore. Mora da se fino opario i on i danci. Odgovornost za protracene milione - nula. Poslije su kinezi dobili zeljezaru za 1 dollar itd.Vučić: Postavićemo Norvežane, da se „otkačimo“ od partijsko-parazitskog sistema
"Radimo sa Norvežanima i uložićemo novac za to. Oni će postati članovi naših nadzornih odbora i izvršnih organa", rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić obrazlažući na konferenciji za novinare potrebe za energetskom stabilnošću Srbije i fiskalnom konsolidacijom preduzeća, navodeći da će to biti u naredna tri, četiri meseca.
Hoćemo, rekao je Vučić, da promenimo način upravljanja našim preduzećima.
„Hoćemo da se otkačimo od partijsko-parazitskog sistema, ne možete više da mi govorite da je postavljen partijski čovek da bi neko nešto krao – mi ćemo postaviti Norvežane. Pokazujemo da nam je država važnija od partija, da je naša Srbija preča od svega – to ćemo uraditi u naredna tri, četiri meseca, i već smo krenuli u realizaciju“, poručio je Vučić.
https://rs.n1info.com/biznis/vucic-...se-otkacimo-od-partijsko-parazitskog-sistema/
Ma sta rece?![]()
Ali razjebali su EPS a sada ide naplata...narod će platiti.Prodati EPS je ravno nacionalnoj izdaji
Zato sad to pakuje u "Norvezane" = Amere...
Jednako providno izdaje i Kosovo i EPS...
Postavi barikade, a onda ih pali i sklanja, a izdaja poprima jos gore oblike...
...