Vučić: Postavićemo Norvežane, da se "otkačimo" od partijsko-parazitskog sistema

ScipioAfricanus

Stara legenda
Poruka
85.947

Vučić: Postavićemo Norvežane, da se „otkačimo“ od partijsko-parazitskog sistema​

"Radimo sa Norvežanima i uložićemo novac za to. Oni će postati članovi naših nadzornih odbora i izvršnih organa", rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić obrazlažući na konferenciji za novinare potrebe za energetskom stabilnošću Srbije i fiskalnom konsolidacijom preduzeća, navodeći da će to biti u naredna tri, četiri meseca.

Hoćemo, rekao je Vučić, da promenimo način upravljanja našim preduzećima.

„Hoćemo da se otkačimo od partijsko-parazitskog sistema, ne možete više da mi govorite da je postavljen partijski čovek da bi neko nešto krao – mi ćemo postaviti Norvežane. Pokazujemo da nam je država važnija od partija, da je naša Srbija preča od svega – to ćemo uraditi u naredna tri, četiri meseca, i već smo krenuli u realizaciju“, poručio je Vučić.

https://rs.n1info.com/biznis/vucic-...se-otkacimo-od-partijsko-parazitskog-sistema/

Ma sta rece? :D

GrdobanS

Elita
Poruka
15.787
Hoće da promeni "način upravljanja našim preduzećima".
Ako Norvežani upravljaju preduzećima, postavlja se pitanje jesu li ta preduzeća zaista naša.
U neku ruku je dobro sto se olajao na taj nacin, sada je i najglupljem sendvicmenu postalo jasno da je Srbija sve samo ne ''suverena i nezavisna zemlja'' kao sto je vuqler keñao svojevremeno.

Antigon@

Elita
Poruka
15.803
U neku ruku je dobro sto se olajao na taj nacin, sada je i najglupljem sendvicmenu postalo jasno da je Srbija sve samo ne ''suverena i nezavisna zemlja'' kao sto je vuqler keñao svojevremeno.
Meni je drago što su Norvežani, a ne neki drugi.
Ipak su oni najveći izvoznici električne energije u Evropi.

GrdobanS

Elita
Poruka
15.787
Meni je drago što su Norvežani, a ne neki drugi.
Ipak su oni najveći izvoznici električne energije u Evropi.
Vikinzi su Vikinzi, ocerupace ionako olinjalog ''tigra''. :mrgreen:
Mada, postojala je i gora solucija - recimo da uvali preduzece Rujanderima, Keñazima ili nekim mudzosima.

Inace, da je Srbija stvarno drzava a ne banana i to trula, resenje bi bilo ovako (i to ne samo za EPS vec i za ostala javna preduzeca): izbaciti trutove i nesposobne idiote i dovesti domaci menadzment koji je sposoban i strucan, umesto uvaljivanja istih strancima za male pare.

Poruka
6.329

Vučić: Postavićemo Norvežane, da se „otkačimo“ od partijsko-parazitskog sistema​

"Radimo sa Norvežanima i uložićemo novac za to. Oni će postati članovi naših nadzornih odbora i izvršnih organa", rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić obrazlažući na konferenciji za novinare potrebe za energetskom stabilnošću Srbije i fiskalnom konsolidacijom preduzeća, navodeći da će to biti u naredna tri, četiri meseca.

„Hoćemo da se otkačimo od partijsko-parazitskog sistema, ne možete više da mi govorite da je postavljen partijski čovek da bi neko nešto krao – mi ćemo postaviti Norvežane. Pokazujemo da nam je država važnija od partija, da je naša Srbija preča od svega – to ćemo uraditi u naredna tri, četiri meseca, i već smo krenuli u realizaciju“, poručio je Vučić.

https://rs.n1info.com/biznis/vucic-...se-otkacimo-od-partijsko-parazitskog-sistema/

Добра фора, доведеш неке ролкаше, они дижу цене, деру кожу народу, а ти невин!
Ово је опасно најмање колико и Косово*, за ово се мора дићи глас народа
да се отимање ЕПС-а, и вероватно и коначно уништење спречи.
ФАБРИКЕ РАДНИЦИМА!
ЗЕМЉА СЕЉАЦИМА!

Straks92

Legenda
Moderator
Poruka
66.480
I ne samo to.

Screenshot_20230104-221501_Instagram.jpg

tadija001

Aktivan član
Poruka
1.769

Daklem, ovde imamo posla sa kompletnom budalom.. Vucic jeste lazljivac, pritom zloban i pokvaren, to niko ne moze da mu ospori, ali je ipak arhibudala..