Vučić poslao snažnu poruku iz Žablja: Danas u Evropi mi nemamo bližeg i većeg saveznika od Mađarske

Sensei

Master
Moderator
Poruka
83.942
PREDSEDNIK Republike Srbije Aleksandar Vučić obratio se na blagosiljanju obnovljene Crkve Snežne Gospe.

1730139425545.png

On je tim povodim na svom Instagram nalogu napisao:

- Posle vekova i decenija neslaganja nije lako doći do poštovanja, podrške, naklonosti i ljubavi između naroda. Mnogo truda, energije i dobre volje je za to potrebno i važno je da vodimo računa da to što smo teškom mukom izgradili nikada ne srušimo.

Rezultat takve politike su mir, dobre komšije i najbolji prijatelji. Danas u Evropi mi nemamo bližeg i većeg saveznika od Mađarske, po svakom pitanju.

Mi smo u brzom vozu za drugačije odnose Srba i Mađara i Srbije i Mađarske. Nadam se da ćemo se zajedno boriti za mir, a ja ću dati sve od sebe da naše odnose niko ne pokvari i brinuću o pravima Mađara.

Čestitam vam osveštanje ove crkve - naveo je predsednik u objavi.

https://www.novosti.rs/vesti/politi...-nemamo-blizeg-veceg-saveznika-madjarske-foto

Sa ovim se slažem

Kad će da povuku priznanje Kosova?
Koga briga za priznanje Kosova, kada se danas dobri odnosi zasnivaju na dobrim odnosima u organizovanju kriminala.

Srpska Sluzba ima odlicne odnose sa madjarskom i turskom Sluzbom danas, koga briga sto su to srpski vekovni neprijatelji, kada nase Sluzbe rade dobar kriminalno-banditsko-diktatorski dil?

PREDSEDNIK Republike Srbije Aleksandar Vučić obratio se na blagosiljanju obnovljene Crkve Snežne Gospe.

Pogledajte prilog 1633598

On je tim povodim na svom Instagram nalogu napisao:

- Posle vekova i decenija neslaganja nije lako doći do poštovanja, podrške, naklonosti i ljubavi između naroda. Mnogo truda, energije i dobre volje je za to potrebno i važno je da vodimo računa da to što smo teškom mukom izgradili nikada ne srušimo.

Rezultat takve politike su mir, dobre komšije i najbolji prijatelji. Danas u Evropi mi nemamo bližeg i većeg saveznika od Mađarske, po svakom pitanju.

Mi smo u brzom vozu za drugačije odnose Srba i Mađara i Srbije i Mađarske. Nadam se da ćemo se zajedno boriti za mir, a ja ću dati sve od sebe da naše odnose niko ne pokvari i brinuću o pravima Mađara.

Čestitam vam osveštanje ove crkve - naveo je predsednik u objavi.

https://www.novosti.rs/vesti/politi...-nemamo-blizeg-veceg-saveznika-madjarske-foto

Sa ovim se slažem
Znaci nista Crna Gora i Republika Srpska?!

Nego Madjari najblizi

Oni sto su Srbe bacali pod led u Dunav

...sem kratke epizode mađarske okupacije kad su pobili 4000 civila i bacili ih u Dunav, pod led u Novom Sadu.
Da, to jeste bila KRATKA EPIZODA od 3 godine. Najjače je što je Mikloš Horti osudio sve koji su naredili raciju, jedan je čak izvršio samoubistvo da bi izbegao kaznu, a tvoj Gegula nije osudio ni jednog.

Back