Vučić poput Kurtija na Kosovu najavljuje novu pomoć građanima pred izbore jer sigurne lojalne glasače mora obezbediti

nesko101

Elita
Poruka
21.111
Autorska
Ista proverena matrica koju je prvi koristio Aleksandar Vučić pa onda sada sam Kurti na Kosovu pred same izbore pa opet Aleksandar Vučić najavljuje pomoć za besplatne lekove penzionerima pa i novčanu pomoć.
Nema ovde velikog filozofiranja jer koristi se proverena metoda kako dobiti lojalne glasače za siguran opstanak na vlasti.

Ako kosovski narod nije skapirao da je upravo ON prodao sever Kosova, nego se prima na propagandu, onda u suštini prolazite kako ste i zaslužili.

Kad je neko od vaših hteo promene, dobio je par metaka u leđa, ostali ste čutali, sagnuli glave, i sad ste prodati.

Jbg, cena negde mora da se plati. Pa ponovo glasajte isto.

Ako kosovski narod nije skapirao da je upravo ON prodao sever Kosova, nego se prima na propagandu, onda u suštini prolazite kako ste i zaslužili.

Kad je neko od vaših hteo promene, dobio je par metaka u leđa, ostali ste čutali, sagnuli glave, i sad ste prodati.

Ako je i prodao to je učinio pod pritiskom vaših zapadnih 'prijatelja'.

Ako je i prodao to je učinio pod pritiskom vaših zapadnih 'prijatelja'.

Pusti te izgovore, uvek su nam drugi krivi.

Kad si predsednik neke države, očekuje se da radiš u njenom interesu.

Ako si pritisnut, onda reci tako i konkretno, ili pusti fotelju nekome ko bolje radi pod pritiskom.

Prava istina je da ovde nema nikakvog pritiska, Vučić je svesno i dobrovoljno predao sever da mu se u zamenu aminuju pokradeni izbori u Srbiji. Dao je teritoriju za ostanak na korumpiranoj vlasti. Prosta trgovina.

Pusti te izgovore, uvek su nam drugi krivi.

Kad si predsednik neke države, očekuje se da radiš u njenom interesu.

Ako si pritisnut, onda reci tako i konkretno, ili pusti fotelju nekome ko bolje radi pod pritiskom.

Prava istina je da ovde nema nikakvog pritiska, Vučić je svesno i dobrovoljno predao sever da mu se u zamenu aminuju pokradeni izbori u Srbiji. Dao je teritoriju za ostanak na korumpiranoj vlasti. Prosta trgovina.

A ko je to trebao da aminuje pokradene izbore?
Nije valjda vaši zapadni prijatelji? Ne bave se oni, valjda, takvim prljavim poslovima?

A ko je to trebao da aminuje pokradene izbore?
Nije valjda vaši zapadni prijatelji? Ne bave se oni, valjda, takvim prljavim poslovima?

Zapad je VEĆ aminovao nekoliko pokradenih izbora. A nije morao. Znači desila se neka trgovina.

Ništa ne dolazi džabe, što znači da je to Vučić platio teritorijom, Generalštabom, Rio Tintom... itd...

Da, takve trgovine su uobičajne sa banana kolonijama. Uvek se nalaze korumpirani lideri i sa njim prave slični dilovi. Zato je za nas korisnije da budemo član EU, a ne kolonija za EU, jer prosto nije isti odnos. U prvom smo poštovana država, a u drugom nas guze bez vazelina ;)

Autorska
Ista proverena matrica koju je prvi koristio Aleksandar Vučić pa onda sada sam Kurti na Kosovu pred same izbore pa opet Aleksandar Vučić najavljuje pomoć za besplatne lekove penzionerima pa i novčanu pomoć.
Nema ovde velikog filozofiranja jer koristi se proverena metoda kako dobiti lojalne glasače za siguran opstanak na vlasti.
kosovska lista tamo dobija glasove na principu saradnik il pokojnik to se zna jos kad su ubili olivera ivanovica

mislis da nisu? Oni su dovezli neke tamo talibane na nasoj strani kosova i kao sa kosova dolaze srbski ratnici...kosovski srbi nemaju zivota dole bez SNS, odnosno bez kosovske liste, bas mi ih je zao jer nemaju izbora dole

Pa pazi tu je i priča oko kosovskog dodatka koje se isplaćuje iz budžeta, kontam da je i na njemu AV pokupovao dobar deo glasača sa Kosova.
A i onih 100e koje je "delio" za vreme korone. Ljudi su jednlatavno navikli da se za male benefite/pare prodaju ...

Zapad je VEĆ aminovao nekoliko pokradenih izbora. A nije morao. Znači desila se neka trgovina.

Ništa ne dolazi džabe, što znači da je to Vučić platio teritorijom, Generalštabom, Rio Tintom... itd...

Da, takve trgovine su uobičajne sa banana kolonijama. Uvek se nalaze korumpirani lideri i sa njim prave slični dilovi. Zato je za nas korisnije da budemo član EU, a ne kolonija za EU, jer prosto nije isti odnos. U prvom smo poštovana država, a u drugom nas guze bez vazelina ;)

Znaći ti bi se pridružio (bolje rečeno služio) i crnom đavolu samo zbog neke neosnovane
nade da će ti sa njim biti bolje.

Znaći ti bi se pridružio (bolje rečeno služio) i crnom đavolu samo zbog neke neosnovane
nade da će ti sa njim biti bolje.

Pa nije neka imperija (u ovom slučaju EU) ista prema nekom ko je član i nekome ko je u blizini i želi da bude kolonija. Ili si deo ekipe i poštovan, ili si izvan i gažen.

E sad ja razumem vas romantičare koji bi da Srbija kao mala država bude izvan velikih blokova ali kao poštovana država. To prosto nije moguće, mada lepo zvuči ako veruješ u Deda Mraza ;)

Mi smo od EU dobili ponudu, kao i sve države Evrope, da budemo deo ekipe. Vučić je to odbio jer mu za njegove korupcionaške projekte više odgovara izolacija. I sada Srbija propada zbog njegove odluke da ne budemo član nego kolonija, ali to ide u prilog njemu i njegovoj ekipi da nastave da se satiru od korupcije.

Pa nije neka imperija (u ovom slučaju EU) ista prema nekom ko je član i nekome ko je u blizini i želi da bude kolonija. Ili si deo ekipe i poštovan, ili si izvan i gažen.

E sad ja razumem vas romantičare koji bi da Srbija kao mala država bude izvan velikih blokova ali kao poštovana država. To prosto nije moguće, mada lepo zvuči ako veruješ u Deda Mraza ;)

Mi smo od EU dobili ponudu, kao i sve države Evrope, da budemo deo ekipe. Vučić je to odbio jer mu za njegove korupcionaške projekte više odgovara izolacija. I sada Srbija propada zbog njegove odluke da ne budemo član nego kolonija, ali to ide u prilog njemu i njegovoj ekipi da nastave da se satiru od korupcije.

Izgleda da sam ja prespavao tu ponudu...ili je ona samo u tvojoj glavi?

Izgleda da sam ja prespavao tu ponudu...ili je ona samo u tvojoj glavi?

Nisi prespavao, samo namerno guraš režimsku mantru "kako nas ne žele tamo, nije do nas".

Ako te neko ne želi u EU, ne proglasi te potencijalnim kandidatom 2000. godine, ne ukine ti sankcije, ne uloži milijarde evra u obnovu zemlje, ne postane ti najveći donator i trgovinski partner, ne potvrdi ti evropsku perspektivu 2003, ne omogući ti bezvizni režim 2009, ne potpiše Sporazum o stabilizaciji i pridruživanju (SSP) 2008, ne primi kandidaturu 2009, ne dodeli status kandidata 2012, ne otvori pristupne pregovore 2014. i ne nastavi da ti kroz pretpristupne fondove finansira puteve, železnice, škole, bolnice, prečistače otpadnih voda i druge infrastrukturne projekte.

Hrvatska i Srbija dobile su praktično isti poziv. Razlika je što je Hrvatska završila proces za 10 godina (postali kandidat 2003. godine, onda postali član 2013. godine), a Srbija je posle 25 godina zatvorila samo 2 poglavlja od 35. To nije "nisu nas zvali" nego teška sramota.

Back