Вучић поништио државу: Мигранти се пењу на полицијска кола код Суботице, бахате се

nesko101

Elita
Poruka
19.837

Нови скандалозни снимак с мигрантима у Србији.​

Након што је код Пирота уснимљено хиљаде илегалних војноспособних младића код Пирота, сада су испливале фотографије на којима се види како се мигранти код Суботице пењу на возила граничне полиције Србије и понижавају државу у којој се налазе. Режим Александра Вучића на ово нема замерке.
– Гранична полиција у сузбијању илегалних миграција показује свој „ауторитет“ код „мирољубивих“ миграната – стоји у објави Народних патрола.
Док се мигранти бахате, пуцају из аутоматског оружја и бацају бомбе, народ код Суботице живи у страху, остављен од државе.
Народне парроле су на свом Телеграм каналу објавили и шокантан видео снимак из Шведске, на којем се види како мигрант с ножем упада у кућу једној породици.
Чини се да су поједини припадници српске полиције беспомоћни или корумпирани да би у потпуности разоружали кријумчарске банде.
О томе сведочи и догађај из маја ове године. Извори БИРН-а кажу да се се припадници авганистанске банде „400/59“ снимали на крову џипа граничне полиције у шуми у близини Суботице, постављајући те слике на друштвене мреже. Гранични полицајци су за то време у оближњем шатору разговарали са вођама и узимали део њихове зараде.
„Полиција је дошла и узела новац“, чује се како каже један члан банде на аудио снимку до ког је дошао БИРН, а који је тајно направио извор који је присуствовао разговору. Полиција није одговорила на питања БИРН-а у вези са овим инцидентом.
https://srbin.info/drustvo/vucic-po...ju-na-policijska-kola-kod-subotice-bahate-se/
VUČIĆ NAD SRBIMA PRIMENI SAVA MALU I SRBI MU OPROSTE A MIGRANTI POKAZUJU SRBIMA KAKAV JE OVO REŽIM I KAKO BRANI SRBE NA KOSOVU NE VIDITE E PA SADA I U KUĆE IMA DA VAM UPADAJU I ŽENE DA VAM KORISTE.amin.

Нису нам биле добре добре -Народне Патроле-,њихови Припадници хапшени,ниподоштовани по Медијима,осуђивани,малтретирани...

Сад се Државо сналази сама.

Нису нам биле добре добре -Народне Патроле-,њихови Припадници хапшени,ниподоштовани по Медијима,осуђивани,малтретирани...

Tek kad naprave neko sr*nje u krugu dvojke doći će do reakcije države, kao što se desilo sa Ribnikarom

А и не сумњам да је неки Државни Службеник типа Пандура смрдљивог,запленио тим неким и Лову и телефоне,
и по устаљеном Обичају то себи стрпао у џеп,
и ови одлучили се освете.

Мала му вучићева плата,јбг..

Naci patrole i treba da se hapse, ali i nasilni migranti.

Naci patrole i treba da se hapse, ali i nasilni migranti.
А што- Наци патроле- ,кад се неко одлучи да брани свој Народ и Земљу?
Ја сам имао прилике да упознам те људе,радио и радим спорадично са авганистанцима додатни неки посао,(даје ми лик 25 Франака по сату око Баштованства) тако се деси да сви ми радимо по цео дан,заједно,Раме уз раме.
Изузетно срдачни,нормални људи..ниједан не прелази 25 година,ништа политика,ништа Насиље,ништа лоши погледи.
Луде су то приче како су се домогли Швице..слушао сам их небројено.

Сви њихови Устанци доле(мишљења сам) су проузроковани Пљачком наших пандура према њима.

Poslednja izmena:
Ovo je sve Đilas isfinancirao, iz čiste pakosti.
Да је испоштована Молба Опозиције да се роштиљџија из Крушевца смени са Дужности,
онда ни пандури Теренци не би пљачкали Мигранте који су само у Транзиту и који желе се домогну Европе и онда не би било никаквих проблема.

Сваки,али сваки проблем и његов Узрок.почиње из Власти.

Јел ти знаш на кога мени личи тај Гашић?
На оног циганског БГ. Краља који сваке Ноћи..око Поноћи паркира свој џип близу Скупштине где му његови цигани доносе све шта се испросило,опљачкало тог дана.
Тако и Гашићу пандури доносе Плен,заплењен од Миграната.

Ovo je sve Đilas isfinancirao, iz čiste pakosti.
Hvataj.PNG

Naravno da nisu dobre. To treba da radi država. Ima njih i ovde ( Republika Srpska). Ali znaju da nisu poželjni i ne prave probleme.

Mene te pare straže i "spontana" organizovanja vrlo podsjećaju da ne kažem na šta i koga. I ne odobravam.
A na šta te to podseća ili su vam pre mozgovi isprani? Osnovna ćelija društva je brak a bezbednosti su komšije/susedi oko tebe. Ni jedna policija nam neće pomoći (posebno srpska) ako sami sebi ne pomognemo.

Kod mojih rodjaka na selu bilo je mnogo kradja, policiju nije bilo briga i seljaci se organizovali da dežuraju noću i na kraju uhvate lopove i pozovu odmah policiju. Da ne kažem da su više maltretirali vodju ove seoske straže nego lopove.

Strašna stvar se gura odavno. Ne smeš da se braniš na ulici, ne smeš da se braniš u svojoj kući, ne smeš da zaštitiš svoju imovinu. Koji je cilj svega ovoga?

Vučić će slušati sve i svakoga samo da ostane na vlasti što duže po svaku cenu...odrekao se kosova..u vezi migranata u vezi prljavih tehnologija u vezi ukrajine..na sve će pristati samo da on i njegovi nastave sa lažima i sa medijskim i svakmi drugim terorom u ovakvoj banana državi kakvu je napravio gde sustvo ne funkcioniše gde zkon nije isti za sve gde njegovi kriminalci i partijski satrapi mogu sve oni su privilegovana kasta

To су Вучићеве патроле. Та хапшења су била само про-форме. Постојање паралелне установе која "штити" народ је у нормалним државама незамислива. Осим ако то држава не дозволи.

Back