- Poruka
- 5.426
laganica teme, kad nema bitnije.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zasto je i jednima i drugima bitno sta kazu SPC i Patrijarh,kada nijedni nemaju lijepo misljenje o SPC i Patrijarhu?ili je od patrijarha ili je iz odreda vojne policije za specijalne manene...ne vidim kako i jedno i drugo
nego cilj pokazivanja psa je da pokaže da je patrijarh za njega iako je tog psa dobio ko zna kad
A kad laju av av jel ga voleKo voli pse voli i ljude, vidimo da Vučic voli pse![]()
Pa da vjeran mu je poput psaA kad laju av av jel ga vole
Samo sto tom nesrecniku dadose pogresne igracke.meni je iskreno njega žao
kao debilno dete sa kojim niko neće da se igra
Samo sto tom nesrecniku dadose pogresne igracke.![]()
Ja ne znam kako neko može da ne voli ovakvog šaljivdžiju i džeka, kakvi su to ljudi
Pogledajte prilog 1678898
zato što je Srbija podeljena a podrška Patrijarha može da pogura napred jednu ili drugu opciju..kad već nema konkretnu podršku patrijarha Vučić će da je simulira deleći snimak sa psom koji mu je ko zna kad poklonio Patrijarh ako nije izmišljena cela priča za potrebe propagandeZasto je i jednima i drugima bitno sta kazu SPC i Patrijarh,kada nijedni nemaju lijepo misljenje o SPC i Patrijarhu?
zanimljiv tekst....Vučić zna sastav nove vlade...još da odluči ko će da glumi premijera...Ja ne znam kako neko može da ne voli ovakvog šaljivdžiju i džeka, kakvi su to ljudi
Pogledajte prilog 1678898
патријарх није црква он је само један од епископа, добро ипак боље да поклони и пса него да ради оно што чине надбискупи у римској цркви додуше и Порфирије је недостојан чак зове твог "светог оца из Рима" у посету СрбијиCrkva deli pse vlastodrscima, a sirotinji sipak. Pre se se najesti u Karitasu i Merhametu.
Glumatanje smirenosti i samokontrole, karakteristično za onog koji će uskoro da izgubi meč.
Ako je vama ovo normalno onda ništa
Levom rukom snažno povlači povodac da bi nekako "pomilovao" psa desnom rukom.
Pas se opire, nije mu prijatno ovo što mu rade, muče životinju
Ovaj čovek baš ništa ne može da uradi kako treba.
Pogledajte prilog 1678955
A vidi sta pise na povodcu... "KOBRE"...
Psa koji hoce samo da klopa i lize si muda su okitili "KOBRE" signijom...
Pa ovo ni @Jugoslav Čvarak ne bi smislio...
...