Вучић подржава Србе на Косову пољу искључиво из разлога што својим деловањем могу разоткрити издајство

nesko101

Elita
Poruka
19.260
АУТОРСКА
Вучић зна да ако се окрене против Срба на Косову и Метохији не може задржати своју столицу до краја председничког мандата.
А до тада намерава и мисли да може преварити Србе да страхом и претњом од рата прихвате све оно што не би прихватили када су јединствен и сложан народ.

АУТОРСКА
Вучић зна да ако се окрене против Срба на Косову и Метохији не може задржати своју столицу до краја председничког мандата.
А до тада намерава и мисли да може преварити Србе да страхом и претњом од рата прихвате све оно што не би прихватили када су јединствен и сложан народ.
Ја мислим да је народ толико постао летаргичам да чак и да изда Србе на КиМ у буквалном смислу и да људи знајубза то, опет му не би могли ништа :(

Ја мислим да је народ толико постао летаргичам да чак и да изда Србе на КиМ у буквалном смислу и да људи знајубза то, опет му не би могли ништа :(
Па он је уз помоћ медија створио такав утисак није то ништа непознато.
Научио од Запада деведесетих година.

Не заборави да није ни Слобо одмах пао када је издао Србе у Крајини и увео санкције РС.Ваљда из разлога што Срби као народ тешко капирају.

Poslednja izmena:
Не заборави да није ни Слобо одмах пао када је издао Србе у Крајини и увео санкције РС.Ваљда из разлога што Срби као народ тешко капирају.
Са Крајином је све било мало сложеније. Задња понуда запада је била план Z4 по којем би Срби у Хрватској имали територијалну аутономију.

Крајишници узавреле крви су одмах рекли велико НЕ. Хрвати су били резервисани, чекали су. Само је Туђман негде изјавио да не може да гледа да Српска аутономија буде на 20 километра од Загреба.

Слоба је прихватио Z4, али није у то могао да убеди и тврдоглаве Крајишнике. Е, када је све пошло по злу, Бабић (ако се добро сећам) је у сав глас понављао "прихватамо Z4, прихватамо Z4..." али било је касно.

Са Крајином је све било мало сложеније. Задња понуда запада је била план Z4 по којем би Срби у Хрватској имали територијалну аутономију.

Крајишници узавреле крви су одмах рекли велико НЕ. Хрвати су били резервисани, чекали су. Само је Туђман негде изјавио да не може да гледа да Српска аутономија буде на 20 километра од Загреба.

Слоба је прихватио Z4, али није у то могао да убеди и тврдоглаве Крајишнике. Е, када је све пошло по злу, Бабић (ако се добро сећам) је у сав глас понављао "прихватамо Z4, прихватамо Z4..." али било је касно.
Слабо си ти апсолвирао скорашњу историју.Истражи мало да не пишеш више овакве глупости.
Има доказа и да су прихватили план З4 не би избегли ово што им се догодило.

Nesko, moj vam je savet, POSTO JE DOLE SAD STETA NACINJENA I NE MOZETE NISTA DA UCINITE DA TO POPRAVITE, da se lepo

POKUPITE ZA BEOGRAD, KAO KAD STE DOSLI DA GA PODRZITE (ne mislim ti licno, govorim o Srbima sa KiM), I DA MU SE OVDE U BEOGRADU SVI LEPO NAHEBEMO MILE MAJKE,

nakon sto se RTS oslobodi i natera da prenosi ono sto se desava u Srbiji, da cela Srbija VIDI I CUJE DA JE VELEIZDAJNIK.

I da ga konacno skinemo i posaljemo u ludnicu.

Ja ne vidim da ista vise mozete da uradite, jer ponavljam dole je steta naneta, izbore ste bojkotovali, Siptari nece ni u ludilu izaci iz opstina, ISKRENO NI JA NE BIH NA NJIHOVOM MESTU, izhebali su nas zesce oko toga, najbolje sto mozete da dobijete su ponovljeni izbori STO JE TAKODJE KATASTROFA JER ONDA STE PRAKTICNO PRIZNALI KOSOVO, tako da je najbolje sto trenutno mozete i da koliko-toliko vratite VELEIZDAJNIKU za IZDAJU je da dodjete u Beograd i da napravite protest ispred Predsednistva. Obavezno radni dan, obavezno pre podne. A mi da vas podrzimo i da VELEIZDAJIKA sklonimo.

Слабо си ти апсолвирао скорашњу историју.Истражи мало да не пишеш више овакве глупости.
Има доказа и да су прихватили план З4 не би избегли ово што им се догодило.
Не дискутујем по систему "шта би било кад би било".

Back