Вучић подржао Милановића: Мени није место на Брионима, Јасеновац је приоритет

Nikita Kulganov

Buduća legenda
Poruka
42.571
Отказан скуп Брдо–Бриони

Вучић подржао Милановића: Мени није место на Брионима, Јасеновац је приоритет​

Нећу да будем део „идиличне атмосфере“ на Брионима

Председник Србије Александар Вучић изјавио је да подржава одлуку председника Хрватске Зорана Милановића да откаже мајски састанак процеса Брдо–Бриони, наводећи да му тамо није мессто и да му је много важније да оде у Јасеновац и положи цвет.

„Што се мог присуства тиче на Брионима, у потпуности подржавам Зорана Милановића. Апсолутно је у праву, мени тамо није место. Увек сам желио да као председник Србије одем и положим цвет у Јасеновац и то ми је увијек било неупоредиво важније, а да идем на Брионе могу да идем само као дио професионалних обавеза, да чујем и другу страну, да разговарам, јер никада од дијалога нисам бежао“, рекао је Вучић за Танјуг.

Он је тако одговорио на питање да прокоментарише поруке из Загреба, односно изјаву Милановића да ће отказати скуп јер не жели Вучићево учешће због његових ранијих изјава.
https://www.politika.rs/scc/clanak/...nije-mesto-na-brionima-jasenovac-je-prioritet
aleksandar-vucic-meeting-kolinda-grabar-kitarovic-on-bridge-on-croatian-serbian-border-in-june...jpg

Било је место Аци Паризеру, онда није спомињао Јасеновац

Nije mi čudno što ovaj ratni huškač vlada u Srbiji.... čudno mi da je Hrvatska ,poslije ovog huškanja, dopustila da kroči na tlo Hr.
Luda država.....Izraelci imaju uređene zakone za ovakve likove.
To je u biti dobro pitanje. Postoje inicijative da se to spriječi,no vlada RH je neka čudna mješavina u ponašanju ...

Back