Vucic po nalogu EU i USA odbio ruske pare za subvenciju srpske poljoprivrede!

Србија живи од западних кредита и помоћи. Да ли има неког коме то још није јасно? Да сутра тај прилив пресуши грађани Србије би били у таквом проблему да би све у задњих двадесет година деловало смешно јер би кренуло масовно умирање.

Руси би евентуално могли да престану да се праве блесави и да понуде да одреше кесу у паритету - или рецимо да дају годишње троструко више и са дупло мањом каматом, јер смо браћа. Онда би можда и Србија била у стању да буде нешто мање слинава и јадна.

Ako ova vest nije istinita - neka je demantuje neko iz vlade ......

па сама тема није валидна?па ово си ти мигао да напишеш као *чињеницу коју си сазнао из извора у Кремљу* поставиш на неком сајту без икаквог доказа и да тврдиш како је то истина?и сад би требала и Влада да одговори на такву тврдњу?па испада да неки сајт има *боље везе* од свих новинских агенција и никоме овде то није ни сумњиво?

Poslednja izmena:
Србија живи од западних кредита и помоћи. Да ли има неког коме то још није јасно? Да сутра тај прилив пресуши грађани Србије би били у таквом проблему да би све у задњих двадесет година деловало смешно јер би кренуло масовно умирање.

Руси би евентуално могли да престану да се праве блесави и да понуде да одреше кесу у паритету - или рецимо да дају годишње троструко више и са дупло мањом каматом, јер смо браћа. Онда би можда и Србија била у стању да буде нешто мање слинава и јадна.

Руси би то дали али немају партнера са српске стране.

Руси би то дали али немају партнера са српске стране.

Дали би нам киту.

И није да их не разумем, разумем их сасвим, али да се не лажемо да Србија пуна гладних гузицa има неког избора него да ради оно што каже онај ко је лебом рани.

Дали би нам киту.

И није да их не разумем, разумем их сасвим, али да се не лажемо да Србија пуна гладних гузицa има неког избора него да ради оно што каже онај ко је лебом рани.

Мислим да би дали. Не би Путин долазио овде, не би Конузин рекао да ће Русија заступати српску позицију у СБ око КиМ ( док сама Србија ради против себе). Они нас и даље не сматрају непријатељима иако смо сенка оних Срба који су примали беле Русе после црвене револуције.
И да се разумемо, не треба да нам дају. Радимо посао, поштено. Теби твој део профита, мени мој.

Ako ova vest nije istinita - neka je demantuje neko iz vlade ......

Vlada nema preca posla nego da demantuje nekog Alekseja Dimitrijevica, a moguce da jos nisu procitali "da po nalogu EU i USA" odbijaju "subvenciju srpske poljoprivrede", koliko sam procitala iz izvora koji je ostavio Konsi, gde se izmedju ostalog kaze:

"...Inače, Srbija uopšte ne subvencioniše izvoz hrane ni prema jednoj zemlji u svetu, pa ni prema Rusiji. Do sada u javnosti nije bilo reči o tome da će naša eventualna šansa da Rusi, umesto španske šunke, jedu srpsku pečenicu pomoći subvencijama, odnosno parama iz budžeta kako se to radi u slučaju tih podsticaja. Sa stanovišta povelike rupe u našoj državnoj kasi, kada se najavljuju smanjenja i plata i penzija i ostalih državnih davanja, tako nešto je gotovo nezamislivo. Čak i da se opredelimo da pomognemo naš izvoz u Rusiju morali bismo kod nekog u inostranstvu da pozajmimo pare za tako nešto.

Nije bilo reči ni o tome da bi izvozne firme mogle da dobiju kredite za izvoz hrane u Rusiju preko, na primer Fonda za razvoj, niti da bi država mogla da garantuje za te kredite kod poslovnih banaka. Takva praksa podsticanja izvoza kod nas je davno napuštena. Niko kod nas nije ponudio ruskim investitorima da kupuju ili prave fabrike hrane niti da podižu višegodišnje zasade voća, uz to pod povlašćenim uslovima.

U našoj javnosti i ranije se govorilo o tome kako da iskoristimo sporazum koji sa Rusijom imamo o slobodnoj trgovini, međutim činjenica je da ga nismo iskoristili, iako je zvanično potpisan još avgusta 2000. Izvoz u tu zemlju još ne dostiže ni 200 miliona dolara, a trebalo nam je čitavih deset godina da sa njima utanačimo fitosanitarne uslove izvoza...."

narod ne bi bio u problemu već budžetlije
a budžetlije nisu narod
nego stoka

Kada bi u Srbiji plate bile kao kod Tita posle II WW
tj 1:2:3
gde šef sektora prima duplu a direktor trostruku platu
onda se mnogi ne bi guzili da budu direktori

ovako sa debilno idiotskim platama poput ovih iz državnih preduzeća...
ni Rusi ne bi trebali da nas dotiraju

ма шта баљезгаш,какве везе то има са овом темом?узгред,јеси ли ти тупио и за убицу са бранковог и за овог што га јуче ухапсише..па?јел треба нешто да се деси кад ти хоћеш или кад може да се деси..мани ме тих хистерија И СПИНОВАЊА! овде се говори о овој теми која је обична конструкција и спин без икаквог доказа да је истинита и ТЕБИ ТО НИМАЛО НЕ СМЕТА!

U Srbiji je sve spinovanje,narocito ta saobracjka sa Brankovog mosta.Mediji su se toliko raspisali o tom dogadjaju da su skoro stigli sa brojem izdatih clanaka atentat na Djindjica.Radi se o najobicnijem bekstu posle nesrece,cega ima svakodnevno na saobracajnicama sirom sveta,a ovde je to predstavljeno kao senzacija.Jos tu pobegulju preuzimaju protivetroristi sa fantomkama na glavi kao da se radi o Saricu Mozes li da zamislis da saobracajnog prekrsioca docekuju propadnici SWAT-a ? Vi partijski vojnici zaista niste normalni.
Ovaj clanak ne mora biti tacan ali nije daleko od istine.Obzirom na slobodu i kolicinu nezavisnih medija u Srbiji ,istina tersko moze doci do malog coveka
prati sam put od zute cigle
Srbija je potpisla SSP sa EU i jedina je dozvolila prodaju polj.zemljista strancima,za koju godinu stranci ce bez ikakvih zakonskih prepreka kupovati polj.zemljiste po Srbiji.Zar ti partijski vojnice mislis da bi EU dopustila da to zemljiste nekome namenjeno bude korisceno za proizvode izvezene na rusko trziste,dok ti iz EK istovremeno krajnje pederski porucuju da ni nepomisljas da povecas izvoz u Rusiju?
Lepo te je izribao onaj sto pises u coloru pre neki dan a ti se i dalje namestas

Poslednja izmena:
Хрватска која је у свету била позната по својим бродовима и бродоградњи са уласком у ЕУ је то ...ИЗГУБИЛА...и више ...НЕ СМЕ...да улаже ..тј...субвенционира своју бродоградњу...:per:...:aha2:

Ко зна шта ће нама ...СВЕ ЗАБРАНИТИ...када једнооог дана, а можда и касније ...УЂЕМО У ЕУРУПУ...:think::sad2:

Мислим да би дали. Не би Путин долазио овде, не би Конузин рекао да ће Русија заступати српску позицију у СБ око КиМ ( док сама Србија ради против себе). Они нас и даље не сматрају непријатељима иако смо сенка оних Срба који су примали беле Русе после црвене револуције.
И да се разумемо, не треба да нам дају. Радимо посао, поштено. Теби твој део профита, мени мој.

Да су хтели да дају дали би. Цео спектар политичких странака се измењао на власти и нико није добио ни део онога што Србији треба само да прехрани маторе и умно и физички кљасте.

Не дају и неће ни дати, јер нити се узбуђују много нити имају мањак сопствених проблема. Оно што је срање је наводно чуђење јер Вучић није ушао у неки тобожњи дил са њима.

Препоручио бих им да те милијарде и хиљаде заинтересованих инвеститора усмере у руски аграр.

Хрватска која је у свету била позната по својим бродовима и бродоградњи са уласком у ЕУ је то ...ИЗГУБИЛА...и више ...НЕ СМЕ...да улаже ..тј...субвенционира своју бродоградњу...:per:...:aha2:

Ко зна шта ће нама ...СВЕ ЗАБРАНИТИ...када једнооог дана, а можда и касније ...УЂЕМО У ЕУРУПУ...:think::sad2:

nama će da zabrane da radimo ono najbolje šta umemo - DA KRADEMO

jer pričalo se u SFRJ kako Srbija hrani i Hrvatsku i Sloveniju
kako bi oni lipsali bez nas...

sad eto - svoji na svome...
lipsavamo...

Да су хтели да дају дали би. Цео спектар политичких странака се измењао на власти и нико није добио ни део онога што Србији треба само да прехрани маторе и умно и физички кљасте.

Не дају и неће ни дати, јер нити се узбуђују много нити имају мањак сопствених проблема. Оно што је срање је наводно чуђење јер Вучић није ушао у неки тобожњи дил са њима.

Препоручио бих им да те милијарде и хиљаде заинтересованих инвеститора усмере у руски аграр.

То је оно што сам написао малопре. Немају искреног партнера у Србији кад су сви лопуже из целог тог спектра.
Нису ни они будале да неком гурају леба у уста за ништа.
Ваљда ће се неко некад појавити овде и поставити ствари на право место кад су руси у питању.

U Srbiji je sve spinovanje,narocito ta saobracjka sa Brankovog mosta.Mediji su se toliko raspisali o tom dogadjaju da su skoro stigli sa brojem izdatih clanaka atentat na Djindjica.Radi se o najobicnijem bekstu posle nesrece,cega ima svakodnevno na saobracajnicama sirom sveta,a ovde je to predstavljeno kao senzacija.Jos tu pobegulju preuzimaju protivetroristi sa fantomkama na glavi kao da se radi o Saricu Mozes li da zamislis da saobracajnog prekrsioca docekuju propadnici SWAT-a ? Vi partijski vojnici zaista niste normalni.
Ovaj clanak ne mora biti tacan ali nije daleko od istine.Obzirom na slobodu i kolicinu nezavisnih medija u Srbiji ,istina tersko moze doci do malog coveka
prati sam put od zute cigle
Srbija je potpisla SSP sa EU i jedina je dozvolila prodaju polj.zemljista strancima,za koju godinu stranci ce bez ikakvih zakonskih prepreka kupovati polj.zemljiste po Srbiji.Zar ti partijski vojnice mislis da bi EU dopustila da to

zemljiste nekome namenjeno bude korisceno za proizvode izvezene na rusko trziste,dok ti iz EK istovremeno krajnje pederski porucuju da ni nepomisljas da povecas izvoz u Rusiju?
Lepo te je izribao onaj sto pises u coloru pre neki dan a ti se i dalje namestas

штза си ти хтео овде да кажеш леба ти?(ајде да занемаримо просеравања о *партијском војнику*-никакве друге *аргументе* и немате осим етикетирања)..поа шта сад испада да је власт сама на себе вршила притисак и измишљала конструкције како штити убицу толико дуго само да би,ето,могли *медијски спектакуларно*после месец дана да усликају специјалце на аеродрому са Милићем?јел сте ви људи полудели?.не знам какве везе Вучић има са ССПом кад је то потписано 2008?јел можеш да ми покажеш твоје критике и хистерије из тог времена кад се то потписивало?Европа је крајње педерски рекла шта је рекла а Вучиућ је крајње мудро одговорио да држава *неће давати субвенције за извоз у Русију* што не значи да ће бранити људима да сами повећавају производњу и извоз...само злонамерним телетабисима то није јасно али и како би им било ишта јасно од толике глупости и мржње...већ сам дао пример СА ТЕРЕНА човека кога познајем који је продао сВЕ ШТО ЈЕ ИМАО РУСИМА по троструким ценама у односу на прошлогодишње...и тврди да би могао још 5 пута толико САМО ДА ЈЕ ИМАО..толико о *санкцијама по диктату ЕУ*...него какве везе све ово има са тим да је ова тема ЛАЖ?какво је то оправдавање овога глупавом флоскулом *све је у Србији спин*?!па јесте кад хоћете да буде!!!па видиш да многима на форуму не смета да их лажу само ако одговара њиховој перцепцији мржње...не разумем последњу реченицу твог поста?

КРЕМЉ ИЗНЕНАЂЕН: Вучић одбио руске субвенције за српску пољопривреду

Србија је, по свему судећи, на корак да пропусти још једну историјску шансу.
.........................................
Tako ste glasali narode!

штза си ти хтео овде да кажеш леба ти?(ајде да занемаримо просеравања о *партијском војнику*-никакве друге *аргументе* и немате осим етикетирања)..поа шта сад испада да је власт сама на себе вршила притисак и измишљала конструкције како штити убицу толико дуго само да би,ето,могли *медијски спектакуларно*после месец дана да усликају специјалце на аеродрому са Милићем?јел сте ви људи полудели?.не знам какве везе Вучић има са ССПом кад је то потписано 2008?јел можеш да ми покажеш твоје критике и хистерије из тог времена кад се то потписивало?Европа је крајње педерски рекла шта је рекла а Вучиућ је крајње мудро одговорио да држава *неће давати субвенције за извоз у Русију* што не значи да ће бранити људима да сами повећавају производњу и извоз...само злонамерним телетабисима то није јасно али и како би им било ишта јасно од толике глупости и мржње...већ сам дао пример СА ТЕРЕНА човека кога познајем који је продао сВЕ ШТО ЈЕ ИМАО РУСИМА по троструким ценама у односу на прошлогодишње...и тврди да би могао још 5 пута толико САМО ДА ЈЕ ИМАО..толико о *санкцијама по диктату ЕУ*...него какве везе све ово има са тим да је ова тема ЛАЖ?какво је то оправдавање овога глупавом флоскулом *све је у Србији спин*?!па јесте кад хоћете да буде!!!па видиш да многима на форуму не смета да их лажу само ако одговара њиховој перцепцији мржње...не разумем последњу реченицу твог поста?

partijski vojnice ,tvoj silikonac nijedan ugovor,zakon,.. ranije donet a stetan po Srbiju nije uzeo razmatranje kao Premijer.
boldovano ,razumes razumes i to veoma dobro

Poslednja izmena:
Па сами смо криви што смо дозволили да ментол који је био неспособан да служи војску, који нема 5 минута радног стажа, који никад нигде ништа није створио да ВОДИ ДРЖАВУ И ОДЛУЧУЈЕ У ИМЕ СВИХ НАС ------ МИ СМО КРИВИ...........
smajli-sebicekicuglavu-1.gif

..

E pa nemoj biti toliko maliciozan, ....zar ne shvatas da uz tu praksu totalnog nerada
ide ogromno Tomino iskustvo i praksa grobara!!!!
To je ta dobitna kombinacija za nas Srbe, ......neradnik i grobar,
budi spokojan, narod ne gresi, .....!!!!!
:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
Smirenje nas ceka!:per::per::per:

Poslednja izmena:
partijski vojnice ,tvoj silikonac nijedan ugovor,zakon,.. ranije donet a stetan po Srbiju nije uzeo razmatranje kao Premijer.
boldovano ,razumes razumes i to veoma dobro

добро партијски војниче,можеш ли ми показати твоју *забринутост за тај уговор* у време кад је био потписиван или си се тек сад сетио да је штетан за Србију??!?!!?шта си ти радио поводом тога ових 6 година од када је потписан кад већ тако моралишешп Вучићу?шта одлично знаш шта је неко други требао да ради а шта си ти који клинац радио и урадио поводом тога?јел си бар овде написао неке текстове и анализе штетности уговора будући да како видим спаваш на форуму?

не знам шта си хтео снимком који каже да је Београд притиснут од стране ЕУ али на снимку приказује разне произвођаче који се спремају да повећају извоз у Русију и министарку пољопривреде која каже да је дала налог да се што хитније успоствае стандарди Руске уније за увоз хране?да није ово можда *потврда* теме?

добро партијски војниче,можеш ли ми показати твоју *забринутост за тај уговор* у време кад је био потписиван или си се тек сад сетио да је штетан за Србију??!?!!?шта си ти радио поводом тога ових 6 година од када је потписан кад већ тако моралишешп Вучићу?шта одлично знаш шта је неко други требао да ради а шта си ти који клинац радио и урадио поводом тога?јел си бар овде написао неке текстове и анализе штетности уговора будући да како видим спаваш на форуму?
"majstore", andronik komnin@ je otvorio temu u to vreme,treba li sada da trazim postove od pre pet godina da dokazem tebi nesto?Ako me zamolis lepo mozda bi i mogao i sta cemo onda?
Европа је крајње педерски рекла шта је рекла а Вучиућ је крајње мудро одговорио да држава *неће давати субвенције за извоз у Русију* што не значи да ће бранити људима да сами повећавају производњу и извоз...само злонамерним телетабисима то није јасно али

napises ovakav biser i treba da te shvatim ozbiljno? U Srbiji koja nema razvojnu banku,u Srbiji u kojoj banke prodaju skupo novac ti treba sam da prosirujes proizvodnju?:klap:
Stvarno taj SNS kuburi sa kadrovima kada ovkave angazuje da mu zastupaju interese

не знам шта си хтео снимком који каже да је Београд притиснут од стране ЕУ али на снимку приказује разне произвођаче који се спремају да повећају извоз у Русију и министарку пољопривреде која каже да је дала налог да се што хитније успоствае стандарди Руске уније за увоз хране?да није ово можда *потврда* теме?
Искрено и поштено од тебе! Напрдњаци мало шта разумеју.. ;)

Back