Vucic po nalogu EU i USA odbio ruske pare za subvenciju srpske poljoprivrede!

Тихи

Starosedelac
Banovan
Poruka
171.951
КРЕМЉ ИЗНЕНАЂЕН: Вучић одбио руске субвенције за српску пољопривреду

Poljoprivreda-novac-790x528.jpg

Србија је, по свему судећи, на корак да пропусти још једну историјску шансу.

Како редакција „Србин инфо“ сазнаје, у Москви су веома изненађени изјавом премијера Србије Александра Вучића да Влада неће субвенционисати извоз пољопривредних производа у Русију.

Изненађење је веће, јер је из Кремља у Немањину претходно већ стигла понуда да се руским капиталом у наредне две године од Србије направи прави аграрни гигант.

Наиме, у Москви су свесни да Србија тренутно нема довољно велику производњу која би могла да подмири макар део огромног руског тржишта. Због тога је план био да водеће банке из Русије, у сарадњи са српским партнерима, субвенционишу што већи број домаћих фирми, али и индивидуалних произвођача. Како сазнајемо, чак је и одређени број трговинских ланаца у Србији желело да се укључи у пољопривредну производњу уз помоћ руских субвенција.

Ипак, као и много пута до сада, српско политичко руководство је изашло у сусрет бриселском диктату и поред тога што је Вучић све до скоро уверавао руске партнере да ништа неће моћи да заустави сарадњу две земље.

Овако, Влада Србије је још једном на пружену руку из Москве окренула главу на страну (ка Западу), али и демантовала прву тачку свог „програма“ – отварање нових радних места, већа производа и извоз.

Алексеј Димитријевић, Србин.инфо

http://www.srbijadanas.net/kremlj-iznenadjen-vucic-odbio-ruske-subvencije-za-srpsku-poljoprivredu/

Ma sta ce nam Rusija kad mi imamo Brisel i Vasington koji nas obasipaju parama da ne znamo sta cemo sa njima :hahaha:

Tako ste glasali narode!

Па сами смо криви што смо дозволили да ментол који је био неспособан да служи војску, који нема 5 минута радног стажа, који никад нигде ништа није створио да ВОДИ ДРЖАВУ И ОДЛУЧУЈЕ У ИМЕ СВИХ НАС ------ МИ СМО КРИВИ...........
smajli-sebicekicuglavu-1.gif

..

Па сами смо криви што смо дозволили да ментол који је био неспособан да служи војску, који нема 5 минута радног стажа, који никад нигде ништа није створио да ВОДИ ДРЖАВУ И ОДЛУЧУЈЕ У ИМЕ СВИХ НАС ------ МИ СМО КРИВИ...........

..

Trebalo je da poslušate savet Tihog, i glasate za Radikale na čelu sa Aleksandrom Vučićem.

..

Sta mu fali kad nije mogao u vojsku.

Ma Vucic je obicna komedija. Svaki klinac koji je barem jednom u zivotu odigrao neku igru tip SimCity ili neki tycoon zna vise od vodjenja drzave/grada neki svi njegovi expert-i skupa.... Nije mi i dalje jasno zasto se tako nesposobnoj osobi pridaje toliko medijske paznje....

mozda zbog cinjenice da ti (nam) kroji sudbinu ?

Vrlo vazno - prihvarice neko drugi .... trceci .... veliki je svet - ima svuda plodne zemlje i siromasnih drzava ...

e deco deco,propusteno vreme i prilike ne mogu da se nadoknade.Umesto da se angazuju 110% na spasavanju drustva i drzave,ovde se prodaju teze "ma ko ga,.. doce drugi,...",kao da imate celokupno vreme ovoga sveta na raspolaganju.
Da se pre tri cetiri godine ozbiljno pokrenuo agrar, danas bi mogli da postignemo dobre rezultate na ruskom trzistu bas zbog trenutne situacije ,a realno danas smo u daleko losijem polozaju nego pre te tri cetiri godine.Ali nema veze,doci ce neko drugi

e deco deco,propusteno vreme i prilike ne mogu da se nadoknade.Umesto da se angazuju 110% na spasavanju drustva i drzave,ovde se prodaju teze "ma ko ga,.. doce drugi,...",kao da imate celokupno vreme ovoga sveta na raspolaganju.
Da se pre tri cetiri godine ozbiljno pokrenuo agrar, danas bi mogli da postignemo dobre rezultate na ruskom trzistu bas zbog trenutne situacije ,a realno danas smo u daleko losijem polozaju nego pre te tri cetiri godine.Ali nema veze,doci ce neko drugi

Није европи у интересу да имамо нешто здраве економије. Могли би да не узимамо толике кредите а то им не одговара.

Није европи у интересу да имамо нешто здраве економије. Могли би да не узимамо толике кредите а то им не одговара.

nije o tome rec.Mozes prociteti da se ovde posprdno odnose prema Vucicu, koji je ni manje ni vise nego Premijer Srbije.Gospodin Vu je osoba vredna prezira,obzrom da takva soba kroji politiku Srbije,ne vidim mesta sali i zajebanciji.

- - - - - - - - - -

Нећемо бре да будемо сељаци који морају да рмбају, каквима подли Руси хоће да нас направе, ми хоћемо кравате, ташне и модерно опремљене канцеларије...
ocekivno,po broju diplomiranih menadzera mi smo lider u regionu, a Boga mi i sire

nije o tome rec.Mozes prociteti da se ovde posprdno odnose prema Vucicu, koji je ni manje ni vise nego Premijer Srbije.Gospodin Vu je osoba vredna prezira,obzrom da takva soba kroji politiku Srbije,ne vidim mesta sali i zajebanciji.

Наравно, кад нема кичму него извршава наређења кафе куварице из Брисела.

Napisao srbin.info a vi se primili k'o mladi majmuni. :lol:
Na kraju da je to napisao i relevantniji izvor, zna se za sta mediji sluze.
To se zove visa politika i vi koji nemate pravu sliku i sve detalje ne mozete tako da donosite zakljucke.
Eto neko glup pa odbio milijarde potrebne za podizanje srpske privrede i nova radna mesta za "obecanje".

Не знаш ти који мајмуни воде државу.
Као да се такмиче који ће више да је изјебе.

Sumljivi , ako je ovaj tekst tacan - od te saradnje nema nista ... Zavrsena stvar ... Propalo ..... Nikad vise ... E sad teba dati i neki komentar , a najgluplji su oni u kojima se kuka na Vucica ... Jer to nece promeni nista - niti ce okrnjiti Vucicev rejting ni za promil ... i Vucic to odlicno zna - zato je ovako ladno osakatio Srpsku popljoprivedu - a zbog kupovanja naklonosti nasih neprijatelja iz Brisela ... oni su njemu milijardu puta vazniji od Srpske poljoprivrede , a pogotovo od nekih forumskih komentatora koji ga zbog toga kritikuju ....

Da neko ne bi pomislio kako smo zajjebali Ruse ( pa da ovi Rusofobi seire ) , a ne sami sebe - napiso sam perethodni post ... jer sam i sam svojevremeno pomagao Rusima u nekim projektima na nasim prostorima - i bio svedok kako ih vlasti Srbije , CG miniraju ... Umesto da se nerviraju Rusi su jednostavno pare predvidjene da uloze ovde ulozili u druge drzave - jer imaju uvek barem 3 - 4 ,,rezerve ,, - znaju sa kim imaju posla ....

Sumljivi , ako je ovaj tekst tacan - od te saradnje nema nista ... Zavrsena stvar ... Propalo ..... Nikad vise ... E sad teba dati i neki komentar , a najgluplji su oni u kojima se kuka na Vucica ... Jer to nece promeni nista - niti ce okrnjiti Vucicev rejting ni za promil ... i Vucic to odlicno zna - zato je ovako ladno osakatio Srpsku popljoprivedu - a zbog kupovanja naklonosti nasih neprijatelja iz Brisela ... oni su njemu milijardu puta vazniji od Srpske poljoprivrede , a pogotovo od nekih forumskih komentatora koji ga zbog toga kritikuju ....

Da neko ne bi pomislio kako smo zajjebali Ruse ( pa da ovi Rusofobi seire ) , a ne sami sebe - napiso sam perethodni post ... jer sam i sam svojevremeno pomagao Rusima u nekim projektima na nasim prostorima - i bio svedok kako ih vlasti Srbije , CG miniraju ... Umesto da se nerviraju Rusi su jednostavno pare predvidjene da uloze ovde ulozili u druge drzave - jer imaju uvek barem 3 - 4 ,,rezerve ,, - znaju sa kim imaju posla ....
ja to posmatram ovako.Vucic je od pocetka karijere na mene ostavljao utisak lajavog krelca, koji bi za polozaj rodjenu majku prodao u cirkus.E sada,ako takav covek dodje na mesto Premijera jedne drzave ,znas vec sta hocu da kazem

Ma Vucic je obicna komedija. Svaki klinac koji je barem jednom u zivotu odigrao neku igru tip SimCity ili neki tycoon zna vise od vodjenja drzave/grada neki svi njegovi expert-i skupa.... Nije mi i dalje jasno zasto se tako nesposobnoj osobi pridaje toliko medijske paznje....

Gresis.
Mi smo vezbali na simcity, civilizacija, capital 1 i 2, capitalizm 1,2,3, world nation i ostale, a Vucic je vezbao iskljucivo tycoon...cita se tajkun...

..

nezaposlen-790x526-1.jpg

Back