Вучић ово потписује у Дубровнику! Осуђује "злочине" Русије, тражи хапшење Путина

Путина заболе патка за овакве потписе .
kad ce da dodje u posetu, posto aljek tamo ne sme?
Док ти мантраш како Србија и Русија само што нису ,,заратили". И очекујеш да водимо озбиљне расправе око тих мантри?
Па уозбиљи се, али стварно.
sta mislis balkanski lideri u dubrovniku sa zelenskim - sta ce zelenski sa balkanskim liderima? gde je logika?
самита „Украјина – Југоисточна Европа“,
kakve veze ima ukrajina sa jugoistocnom evropom, sa balkanom?

Вучић пристао, Србија постаје логистички центар НАТО: Бићемо легитимна мета Русије

Лука Митровић

Овај се пре шлихтао Вучићу.
Није се дуленце госн` Анђелковић "шлихтао," већ је био кућни пријатељ са Чипуљчанином, а делили су и исте политичке ставове. Пошто је Чипуљчанин потписао у Дубровнику да Украјина треба да постане чланица НАТО-а, пошто хоће да Србију преда западној компанији Рио Тинто и тако још свашта нешто да уради, госн` Анђелковић, иначе рођен у Совјетском савезу, сада са позиција присталице БРИКС-а критикује твог Вољеног због његове издаје својих претходних ставова.

• Haha
Reactions: PA8
Мислим да се уопште не разумеш у политику. Али уопште.
jok aljek paranoik se razume?
  1. ja sam odavno rekao ako se ukrajina ne podeli duz dnjepra morace potpuna kapitulacija, a sada to sledi ako balkanci ne uskoce, rusi nece da se cenjkaju oko teritorija
  2. za litijum sam rek'o posle raskopavanja srbije, sledi nuklearna srbija, ali sanjali ste mini-modularne, a bicete nuklearna deponija
  3. za nafo sam rek'o aljek vas uvodi, i sad sve vise ljudi to vidi

Није се дуленце госн` Анђелковић "шлихтао," већ је био кућни пријатељ са Чипуљчанином, а делили су и исте политичке ставове. Пошто је Чипуљчанин потписао у Дубровнику да Украјина треба да постане чланица НАТО-а, пошто хоће да Србију преда западној компанији Рио Тинто и тако још свашта нешто да уради, госн` Анђелковић, иначе рођен у Совјетском савезу, сада са позиција присталице БРИКС-а критикује твог Вољеног због његове издаје својих претходних ставова.
Да, БРИКС позиције са Нове СС , паз ' да није. :lol:

Kaže družili se, videli stotinu puta, ima slike sa druženja. :lol:
Нзм дал се дружио, али јесте ишао по Хепију, Пинку и осталим ,,режимским" медијима, износио провладине ставове, пљувао опозицију итд.
То су факти.

Нико нормалан, ван екипе Хазар инфа, то не види.
Ma šta on jadan vidi sa svog gradilišta, sav siv od džakova cementa koje vuklja?
Čuj, on rekao ovo, on rekao ono...
Ništa on osim arhigluposti nije rekao u celom svom jadnom životu...

Back