Вучић ово потписује у Дубровнику! Осуђује "злочине" Русије, тражи хапшење Путина

Ауу, @bas kao ће се силно потрести због овога.
Наиме, он јадан верује да Србија и Русија само што нису заратиле. :mrgreen:
dadada, mi smo kao u ljubavi, samo nam se lideri u poslednje vreme ne vole - ovo ...:vudu:
ako se njih dvojica ikada vise sretnu ja se odjavljujem sa politike - sa ovog pdf-a, zapamti

Тачку по тачку: Ово је Вучић потписао заједно с Османи, траже хапшење Путина

ajde neka ode aljek u rusiju ako sme:mrgreen:
ajde neka pozove putina u srbiju, ccc, da ga namami, pa da ga capimo:per:

Poslednja izmena:
Brkaš sa vašim idolom Ćutom... :mazi:
Ma ume i Vučko, al’ Ćuta je Number One.
Pomalo.
999D2959-998B-4413-976E-7C0182B1B796.jpeg

dadada, mi smo kao u ljubavi, samo nam se lideri u poslednje vreme ne vole - ovo ...:vudu:
ako se njih dvojica ikada vise sretnu ja se odjavljujem sa politike - sa ovog pdf-a, zapamti

Тачку по тачку: Ово је Вучић потписао заједно с Османи, траже хапшење Путина

ajde neka ode aljek u rusiju ako sme:mrgreen:
ajde neka pozove putina u srbiju, ccc, da ga namami, pa da ga capimo:per:
Ето, рекао сам. Али,ја не читам Хазар инфо, већ Руски Спутњик:

IMG_20241010_110236.jpg

;)

Ma propadoše one tvoje “sankcije Rusiji”. Kako li preživljavaš ovo? Stvarno SHOKANTNO!
sns sekta zamlacuje narod, jer sta ruse briga ako srbija tzv. diversifikacijom i zelenom citaj nuklearnom agendom hoce da se OSLODBODI ruskog gasa? rusi ce ga prodati drugima, a vas komandant aljek je pretio srbiji da nece imati struje cak! sta cete da lozite, opet blato?
Ето, рекао сам. Али,ја не читам Хазар инфо, већ Руски Спутњик:
aljek ne sme u rusiju, samo da namami putina, pa da ga zapad uapsi u srbiji, tako stoje stvari, samo nije ni putin lud

Иде Друг Вулин!
neka ide, ja samo kazem da prestanete da lazete. kakve crne sankcije rusiji, sta ruse zabole ako srbija nece ruski gas? kao bajagi treba da diversifikuje, da ne zavisi od ruskog gasa?! neka napravi srbija opet ugovor za ruski gas, i super - sve pohvale drugu voolini, ja podrzavam da bilo ko ode u rusiju, samo kazem da aljek ne sme, ali zelim da srbija ima osiguranu energiju,a ne da aljek preti da ce da propadne, kao fol eu ili bil gejts ce sad da vam napravi nuklearke

znaci, pored svih nasih nesuglasica, daj da vidimo bar ono gde se slazemo svi, ako moze malo da budemo svi srbi za interes srbije

neka ide, ja samo kazem da prestanete da lazete. kakve crne sankcije rusiji, sta ruse zabole ako srbija nece ruski gas? kao bajagi treba da diversifikuje, da ne zavisi od ruskog gasa?! neka napravi srbija opet ugovor za ruski gas, i super - sve pohvale drugu voolini, ja podrzavam da bilo ko ode u rusiju, samo kazem da aljek ne sme, aliz elim da srbija ima osifuranu energiju,a ne da aljek preti da ce da propadne
Прочитај ти опет Славенов коментар, требало би да делује отрежњујуће за тебе.

Да.
on pljuje ruse, kao srbija ih ne zanima
Нзм дал пљује Русе, али ти је човек реално показао зашто је и по чему интерес Русије да сарађује са овом влашћу.
И није рекао да Русију не занима Србија, већ напротив, рекао је да је итекако занима и навео ти таксативно шта их занима у Србији (центар у Нишу, несврставање уз НАТО и неувођење санкција, као и економско-привредна сарадња). А ова власт све то поштује, зато је Русија и подржава.
А оно што их не занима су управо те небитне декларације око којих ти хистеришеш као манит, а за које Путина и Русе заболе патка?
Јел ти сад јасније како стоје карте на столу?

dno dna ste, samo si pokazao da su RUSOFOB, i da radis za zapad, kao "slaven", a u stvari hiber, pa znamo sta on povde pise unazad godinama
Бла, бла, бла...мамтрање...

Back