Party Boy
Iskusan
- Poruka
- 5.347
jos gore ni para....Sta ce Srbiji oruzje kad nema srce za njega!
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jos gore ni para....Sta ce Srbiji oruzje kad nema srce za njega!
Mora da si te gadno yebali tamo kad si bio propali gastos baustelac i perac klozeta tamo ,kad ti je taj zapad u svakom postu .A ode i Divlji Zapad .... u 3 lepe PM .... i nadam se da će da odu i da se više nikada ne vrate osim sa parama ... a ako se vrate u čizmama sačekaće ih SS-300 pa SS-400 pa SS-500 .... ZBOGOM VARVARI, DIVLJACI I DEMOKRATE !!! ....
A sa ovim recima mora da u te ispratili kad u te isutirali u dupe zbog kradje sredstava za higijenu i toalet papira sa radnog mesta .. ZBOGOM VARVARI, DIVLJACI I DEMOKRATE !!!
A ode i Divlji Zapad .... u 3 lepe PM .... i nadam se da će da odu i da se više nikada ne vrate osim sa parama ... a ako se vrate u čizmama sačekaće ih SS-300 pa SS-400 pa SS-500 .... ZBOGOM VARVARI, DIVLJACI I DEMOKRATE !!! ....
Dajte pare za institute i skole, a ne za tenkove i puske -_-
Sto ti toliko brinese, u NY ima para, valjdajos gore ni para....
kakvu cemo mi korist da imamo od te fabrike,sem sto cemo da bodemo oci zapadu....cemu radovanje....jer ce Ruske p'cke mozda da zaposle nase mlade ljude..??[/B]
ZBOGOM, srecan put u nepovrat
Зар нису досад дали стотине милијарди западни пријатељи за то?
Koje VASE?kakvu cemo mi korist da imamo od te fabrike,sem sto cemo da bodemo oci zapadu....cemu radovanje....jer ce Ruske p'cke mozda da zaposle nase mlade ljude..??
nechemo puchke ochemo ******
Mislim na vas u Srbiji..i pod Amerikancima je bilo lose...daj molim te...kazi mi koliku platu i kakve uslove su imali radnici u US Steelu??...Koje VASE?
Govoris o NY ili Srbiji?
Jok, nego ce americe to sto rece da ubijaju, siluju, otimaju, pljackaju civile sirom sveta, kao i dosad, uostalom!!!
Srbija će biti normalna država kada broj Srba koji vole Srbiju bude veći od broja onih koji vole nekog drugog...
Зар нису досад дали стотине милијарди западни пријатељи за то?
Jel nisu slozeni , 2 u 1 ?Pazi ti tu konstrukciju recenice 'Slozeni borbeni sistemi'...
Koga bre ovi zajebavaju?
Pa toliko radnika nemaju pekarska i mlekarska industrija zajedno
Lepo od tebe, hvala do nebaMislim na vas u Srbiji..i pod Amerikancima je bilo lose...daj molim te...kazi mi koliku platu i kakve uslove su imali radnici u US Steelu??...
Pazi ti tu konstrukciju recenice 'Slozeni borbeni sistemi'...
Koga bre ovi zajebavaju?
Зар свака политичка вест мора бити тема на пдф политици?
kakvu cemo mi korist da imamo od te fabrike,sem sto cemo da bodemo oci zapadu....cemu radovanje....jer ce Ruske p'cke mozda da zaposle nase mlade ljude..??
Pa to prica covek koji je ministar odbrane ( u vojsku i odbranu se razume manje i od mene, a ja nemam pojma),
kada je trebalo da ide u Boj za Srpstvo, on nesto bas nije mogao, danas svaki dan nesto saopstava, sutra zaborav
sta je juce pricao i tako..
hvala ti..jednu takvu drzim u kolima...a sa ''Batina je iz raja izasla''se ne slazem......pogotovo kada su deca u pitanjuNije to samo zapad. To je Divlji Zapad. I kao svaka divlja zemlja pun divljaka, varvara i demokrata.
Pozdravi ti njih i pokloni im po jednu ovaku spravu i reci da je to sladoled za veliku decu ....
Pogledajte prilog 250884
sa posvetom na čistom srpskom jeziku : "BATINA JE IZ RAJA IZAŠLA" ... pogotovo za varvare i divljake sa Divljeg Zapada.
Kad se završi njeno konzumiranje u SAD doći će mo da pokupimo čaure i da se uverimo u njen kvalitet i trajnost !
Ко и прича о непотребности ''стрела'' и финацирању њиховог уништења од стране пријатеља.....