- Poruka
- 106.734
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gde baš pokojnika nadje? I to onog koji ga je najviše pljuvao. A ovaj je video da ga svi vole iako nije preCednik.otkrio
PREDSEDNIK SRBIJE ALEKSANDAR VUČIĆ OTKRIO: "Želeo sam da otvorim i da krenem sa jednom vrstom podkasta, prvi gost je trebalo da mi bude Duško Vujošević"!
Prenosi:Kurir Sport
Pon, 01.06.2026. 22:47h
Dodajte Kurir u vaš Google izbor
Foto: Petar Aleksić![]()
"I prihvatio je Duško. Ja sam razgovarao sa njim. Trebalo je da pričamo o košarci".
U gostovanju u emisiji "Ćirilica", predsednik Srbije Aleksandar Vučić otkrio je kako je želeo da pokrene podkast - u kom se ne bi pričalo o politici, i kako je jedan od prvih gostiju trebalo da mu bude nedavno preminuli Duško Vujošević.
Vučić je objasnio da je imao želju da pokrene podkast u kom bi sa sagovornicima pričao o sportu, životu, kulturi i drugim temama, a ponajmanje o politici.
1/13
Vidi galeriju
Aleksandar Vučić Foto: Marko Karović
- Želeo sam da otvorim i da krenem sa jednom vrstom podkasta u kojem se neće pričati o politici, gde bih pričao o drugim stvarima, uglavnom o sportu, kulturi, književnosti, umetnosti. Imam neka svoja interesovanja... I prvi gost je trebalo da mi bude Duško Vujošević. Nažalost, on je nekoliko dana posle toga otišao u bolnicu a potom je, nažalost, i preminuo. I prihvatio je Duško. Ja sam razgovarao sa njim. Trebalo je da pričamo o košarci. Imao sam pitanja za njega. Žao mi je što to nije uspelo - rekoa je Vučić.
Podsetimo, Duško Vujošević preminuo je 8. aprila 2026, u 68. godini života, nakon duge, iscrpljujuće borbe sa zdravstvenim problemima, prevashodno sa dijabetesom i komplikacijama sa bubrezima.
https://www.kurir.rs/amp/10011469/aleksandar-vucic-podkast-dusko-vujosevic
Аман, људи!!! Ово сваки дан све горе и горе. А замисли шта нас тек чека од септембра!!!
Него..каже Душко Вујошевић прихватио. А више не може да демантује јер је преминуо пре два месеца.
On radi za EU. Za ekipu oko Ursule.Kao on, u smislu (žv)alavi je evrotaliban?
Па шта!Kad ce doktori da reaguju?
Predsednik drzave vodi podcaste...

Haha ovo je i za njega previše!!Nemoguće!!!otkrio
PREDSEDNIK SRBIJE ALEKSANDAR VUČIĆ OTKRIO: "Želeo sam da otvorim i da krenem sa jednom vrstom podkasta, prvi gost je trebalo da mi bude Duško Vujošević"!
Prenosi:Kurir Sport
Pon, 01.06.2026. 22:47h
Dodajte Kurir u vaš Google izbor
Foto: Petar Aleksić![]()
"I prihvatio je Duško. Ja sam razgovarao sa njim. Trebalo je da pričamo o košarci".
U gostovanju u emisiji "Ćirilica", predsednik Srbije Aleksandar Vučić otkrio je kako je želeo da pokrene podkast - u kom se ne bi pričalo o politici, i kako je jedan od prvih gostiju trebalo da mu bude nedavno preminuli Duško Vujošević.
Vučić je objasnio da je imao želju da pokrene podkast u kom bi sa sagovornicima pričao o sportu, životu, kulturi i drugim temama, a ponajmanje o politici.
1/13
Vidi galeriju
Aleksandar Vučić Foto: Marko Karović
- Želeo sam da otvorim i da krenem sa jednom vrstom podkasta u kojem se neće pričati o politici, gde bih pričao o drugim stvarima, uglavnom o sportu, kulturi, književnosti, umetnosti. Imam neka svoja interesovanja... I prvi gost je trebalo da mi bude Duško Vujošević. Nažalost, on je nekoliko dana posle toga otišao u bolnicu a potom je, nažalost, i preminuo. I prihvatio je Duško. Ja sam razgovarao sa njim. Trebalo je da pričamo o košarci. Imao sam pitanja za njega. Žao mi je što to nije uspelo - rekoa je Vučić.
Podsetimo, Duško Vujošević preminuo je 8. aprila 2026, u 68. godini života, nakon duge, iscrpljujuće borbe sa zdravstvenim problemima, prevashodno sa dijabetesom i komplikacijama sa bubrezima.
https://www.kurir.rs/amp/10011469/aleksandar-vucic-podkast-dusko-vujosevic
Аман, људи!!! Ово сваки дан све горе и горе. А замисли шта нас тек чека од септембра!!!
Него..каже Душко Вујошевић прихватио. А више не може да демантује јер је преминуо пре два месеца.

Picula
Што си таква! Скоро је па невидљив. Нема га довољно у медијима.Gori je od Brnabe sa svojim izjavama..neverovatan čovek ..
Da otvori podkast u kome bi on pričao o svemu samo ne o politici ..da nije smešno bilo bi žalosno
Ма какви, сви су као он, само ти ниси.Lud je. Ali 80 posto gradjana su kao on.

10 do max 20% stanovnika nije kao on. Recimo 15.03.2025. Ljudi koji su se okupili, njih 300 000, oko 5% stanovnika Srbije, nisu kao on.Ма какви, сви су као он, само ти ниси.![]()
Precenjujes Srbe,nema ovde vise od 5% " normalnih.10 do max 20% stanovnika nije kao on. Recimo 15.03.2025. Ljudi koji su se okupili, njih 300 000, oko 5% stanovnika Srbije, nisu kao on.
Kolega je posle dve decenije julovskig i dosovskog TV ispiranja mozga prelomio i prišao Drugoj Srbiji, nije uvek ovako pisao.Picula
Kvazielitizam, nije to patentirano u Beogradu, ima slučajeva koliko hoćeš.10 do max 20% stanovnika nije kao on. Recimo 15.03.2025. Ljudi koji su se okupili, njih 300 000, oko 5% stanovnika Srbije, nisu kao on.