Vučić otkrio: "Želeo sam da otvorim i da krenem sa jednom vrstom podkasta, prvi gost je trebalo da mi bude Duško Vujoševi

Nego, da vidimo mi odakle taj podkasterski vetar duva

Several U.S. ex-presidents have launched their own podcasts to discuss leadership, culture, and politics, with each bringing their unique personal style to their respective shows:
  • Barack Obama: Co-hosted Renegades: Born in the USA alongside musician Bruce Springsteen, where the two engaged in wide-ranging conversations about music, race, and the American identity. [1, 2]
  • Bill Clinton: Hosts Why Am I Telling You This?, a show focused on storytelling and exploring global issues while highlighting common humanity. [1, 2]
  • George W. Bush: The George W. Bush Presidential Center produces The Strategerist, a podcast that highlights leadership and compassion through conversations with global leaders and newsmakers. [1, 2]
To je baš fino, penzionišeš se od precednikovanja i pokreneš podkast.
Kad mogu drugari, što ne bi mogo i on.
Ali prvo da se i on penzioniše. :)

Може и Драгана Ђиласа да позове. И он је био стручњак за кошарку.

И Ђидо има свој тубић канал.

Покушао је и Бошко, али њему није успело. Нешто је погрешно радио. Мислим да Бошко има пуно публике на Тубићу.

И Ђидо има свој тубић канал.

Покушао је и Бошко, али њему није успело. Нешто је погрешно радио. Мислим да Бошко има пуно публике на Тубићу.
A tebe baš onako slučajno nema nigde, samo Krsta, jel?
Ti si pośtena francuska sobarica od Niš

...
Него..каже Душко Вујошевић прихватио. А више не може да демантује јер је преминуо пре два месеца.

Зашто да демантује ?
Покојни Дуле није био лопов ни кукавица,
он би прихватио позив и рекао јавно и у лице Вучићу све што има.
А не да прича около ...

То што сви желе сопствене подкасте је доказ
колико нам је реторика загадила и замаглила свест о садашњици.

И зато предводници имају потребу да објашњавају и доказују,
јер није лако бити рецимо Ђилас који заради 600 милиона,
а неко једноставно посумња у сваки његов зарађени евро ...

Или бити Вучић,
вратити се из суперуспешне посете Кини
а неко вам се покаки на све то
и доказује како вас треба обесити !

Toriginal avatar
A istoriski gledano i jeste bio Stojkov Menidjer
Као што је Едисон крао идеје Тесле, тако је и Бењамин Френклин крао идеје Амоса.

Back