Vučić otkrio kako su Rusi saterali Srbiju u ćošak: „Ako krenete u nacionalizaciju NIS-a, mi sečemo gas 31. decembra“

Otvorio sam temu o tome!

Promocija antipatriotskih ciljeva na talasu ustanka protiv Vučića!​

https://forum.krstarica.com/threads...jeva-na-talasu-ustanka-protiv-vucica.1040059/

Nekolicina, misleći da su legitimni kao učesnici, ističu kolateralne ciljeve, koje žele da ostvare na talasu ustanka protiv Vučića!
Ti usputni ciljevi je promovišu su:
- Uspostaviti neprijateljstvo sa Srpskom,
- Uništiti bratstvo sa Rusijom,
- Promovisati evropederluk.
- Promovisati titoizam.
- Promovisati pro-nato politiku,
- Odustanak od Kosmeta.
itd. itd.

Kad bi izgubili veru da će ove usputne ciljeve postoći rušenjem Vučića, verujem da bi odustali od tog rušenja.

Dakle, namirisali su priliku da unište veze sa Rusijom i ne smeta im da pribegavaju Vučićevim metodama.
a svi ciljevi koje je pomenuo odradjuje av :rotf:

Vidim, baš nas podržavaju, ubilo se

Pri čemu narod Srbije njih i dalje ne mrzi iako podržavaju diktatora koji ih tlači. Narod Srbije je vrlo trpeljiv i njegova ljubav prema Rusiji je velika i prilično nesrećna i neuzvraćena
:rotf: Čoveče, da ga podržavaju dali bi da mu prođe ova dogovorena svinjarija sa Amerima u pogledu NIS-a.

ne treba biti pro ruski orijentisan pa razumeti da ruski narod i ruska politika spram srbije su dva pojma koja blage veze sa vezom nikad nisu imala.

pre neki dan bio sa momkom koji je koder iz latvije, objasnjavao mi zasto svi u latviji mrze ruse i bilo mi je postpuno jasno u jotu o cemu je govorio. to ce vam potvrditi i svaki bugarin ili rumun da ne idete dalje.

Nemoj samo da glorifikuješ ruski narod, svi su oni mali Putini, zapamti to, čak i oni koji ga mrze u suštini razmišljaju isto.
Svi mi, exSSSR, exVaršavski pakt i exYU smo za njih isto, trećerazredni poslušnici i piuni na geostrateškoj tabli koji treba da slepo slušaju šta im Moskva kaže.

Uostalom pogledaj samo kako se ponašaju Rusi u BG i Srbiji koji su pobegli od Putina pa da pričamo dalje.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da je Srbija dobila "razočaravajuće vesti iz Rusije" kada je u pitanju ugovor za snabdevanje gasom. Prema njegovim rečima, Rusija je Srbiji ponudila ugovor za gas samo do Nove godine, ali ne i duže.
Vučić je rekao da su to „razočaravajuće vesti“.

„Ja sam rekao da je to za nas veoma razočaravajuća vest, zato što je trebalo da zaključimo do maja dugoročni ugovor na tri godine. Bili smo više nego fer i pouzdan partner u svakom smislu. Da ne govorimo o tome da je Srbija odustajala od arbitraža i od mnogo drugih stvari da bi se sačuvalo prijateljstvo i partnerski odnosi“, rekao je Vučić za TV Informer.

Predsednik Srbije otkrio je potom zašto Rusija nudi gas samo do Nove Godine.
https://nova.rs/vesti/biznis/vucic-...ionalizaciju-nis-a-mi-secemo-gas-31-decembra/
///////////////
Kako ga “ braca “ Rusi pumpaju…
558773509_1132231992386948_6592689645000656649_n.jpg
EqR0_ptXcAUUigO.jpg

Mogli bi nekada da idu u susret doagađajima a ne samo da reaguju kada je kasno

Dodik se kleo u njih i šta je dobio, šupalj nos do očiju
Ako već ne možeš ništa onda nemoj da daješ neku lažnu nadu i prazna obećanja
dodara se kleo zato sto je qomunjara i voli da ima cvrst zid iza ledja... rusima je on odgovarao kako bi prcali eu i pokazivali prstom na njega kao babarogu ako eu ne bude slusala da ce opet da se otvori pandora i sta ce onda....a kao poslednjeg dileju ga napusili kad je trazio azil u rusiji pre nekoliko meseci i rekli mu ok ali prvo se raskusuraj sa onima koji su te postavili-amerima da li si im nesto jos duzan pa ako oni kazu ok, dodji nam brate srbine , asad te ceka u onoj njegovoj zgradurini....al dodara bi i da ode a i da ne ode, jer ne zna sta ce sa gomilom zgrada koji mu je dao av u vojvodini koje su neuknjizene, pa u hrvatskoj pa u sloveniji, racuna ako ode u ad acta ode i imovina na dobos...

kod vecine politicara je sve u licnoj koristi, kod radikalnih nacionalista nema vecine vec su svi do jednog takvi. prvo mi da se namirimo, a posle sta ostane za stoku.

Opet širiš priču u želji da pobegneš od laži koju si izgovorio: Da Rusi ucenjuju.

Rusi nas ucenjuju i Rusi nam nisu nikakva braća

Mi možda njih smatramo bračom ali oni nas NISU NIKADA držali za jednake sebe pa samim tim nikako ne možemo da im budemo braća

To vaše idiotsko rusofilstvo bez osnove i bez perspektive je jedna od najvećih zabluda ovog grešnog naroda.

Jedino je ćopavi zagorac imao dobro rešenje za rusofile i za par decenija nas je kvalitetno ohladio od takvih idiotskih ideja.
To mu je verovatno i najbolja stvar koju je uradio, što nije dopustio da postanemo Bugarska i Rumunija

Mislim da Rusi odmah treba da prekinu isporuku gasa. Srbi će rado da se smrzavaju za Putina.

Zapad misli da može da okrene Srbe od njihovog božanstva? Zavrći Putine, zavrći ventil, pokazaćemo mi njima koliko te volimo!
Ameri su Srbe doveli u taj problem.
Ko ne polazi od toga, daleko je fanatičniji guzicoljubac Amerima od onih koji vole Ruse.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da je Srbija dobila "razočaravajuće vesti iz Rusije" kada je u pitanju ugovor za snabdevanje gasom. Prema njegovim rečima, Rusija je Srbiji ponudila ugovor za gas samo do Nove godine, ali ne i duže.
Vučić je rekao da su to „razočaravajuće vesti“.

„Ja sam rekao da je to za nas veoma razočaravajuća vest, zato što je trebalo da zaključimo do maja dugoročni ugovor na tri godine. Bili smo više nego fer i pouzdan partner u svakom smislu. Da ne govorimo o tome da je Srbija odustajala od arbitraža i od mnogo drugih stvari da bi se sačuvalo prijateljstvo i partnerski odnosi“, rekao je Vučić za TV Informer.

Predsednik Srbije otkrio je potom zašto Rusija nudi gas samo do Nove Godine.
https://nova.rs/vesti/biznis/vucic-...ionalizaciju-nis-a-mi-secemo-gas-31-decembra/
///////////////
Kako ga “ braca “ Rusi pumpaju…
nema sekiracije...amerikanci će poslati demokratski...

Rusi nas ucenjuju i Rusi nam nisu nikakva braća

Mi možda njih smatramo bračom ali oni nas NISU NIKADA držali za jednake sebe pa samim tim nikako ne možemo da im budemo braća

To vaše idiotsko rusofilstvo bez osnove i bez perspektive je jedna od najvećih zabluda ovog grešnog naroda.

Jedino je ćopavi zagorac imao dobro rešenje za rusofile i za par decenija nas je kvalitetno ohladio od takvih idiotskih ideja.
To mu je verovatno i najbolja stvar koju je uradio, što nije dopustio da postanemo Bugarska i Rumunija
Ameri su nas uveli u problem sankcijama, a ne Rusi. To je aksiom od kojeg polazimo.

Pa zato i kažem, da je njihovo navodno protivljenje avu jako sumnjivo.
Npr. ako bi studenti hteli dobre odnose sa Rusima, ovaj @ssmpmd je otvoreno rekao da ih ne bi podržao, bez obzira što donose demokratiju. :D
ti ono zoves protivljenje :lol:

oanj tretman je najgore ponizavanje, nesto gore nisam video od onoga kada je hruscov digao noge na sto u un a cipela mu bila busna. kubrik napravio fenomanalan film o un i sta on predstavlja u svetu... :lol:

Ameri su Srbe doveli u taj problem.
Ko ne polazi od toga, daleko je fanatičniji guzicoljubac Amerima od onih koji vole Ruse.

Pa vidi, Ameri sankcionišu Ruse zbog agresije i ratnih zločina u Ukrajini. Ko ne polazi od toga, daleko je voljniji pušač putinove kite od onih koji vole Amere.

Čiji tretman? Koga?
vucica.

kod amera je sve u protokolu. kao kod nikoga. nisu oni amateri ko oni u danskoj ili cak i rusi nekad sto umeju da budu. ameri ti sve kazu protokolom. da znas kako je u cikagu sloba docekivan sa najvecim bankarima i sa vaznim drzavnim cinovnicima a bio samo mali bankar, a ovde u bg ga ekipa iz gradskog komiteta cekala kao oslobodioca.

sve se zna.

vucica.

kod amera je sve u protokolu. kao kod nikoga. nisu oni amateri ko oni u danskoj ili cak i rusi nekad. ameri ti sve kazu protokolom. da znas kako je u cikagu sloba docekivan sa najvecim bankaima sa drzavnim cinoivnicima a ovde ga ekipa iz gradskog komiteta cekala kao oslobodioca.
Kolega, sve manje razumem šta želiš da kažeš.

Ništa lično, ali ko god je na liniji ovog što si napisao, jako je bezobrazan.
Zamisli ti to, Ameri pokrenuli ceo problem, traže promenu strukture vlasništva u NIS-u ili idu sankcije - a vi ste nekako izmajmunisali zaključak da Rusi ucenjuju.
Pa to čisti Vučićev um, manipulisati na takav način.

A zasto te ovo cudi? Pa istim likovima je kriva Rusija za bombardovanje Srbije 99-te.

Kolega, sve manje razumem šta želiš da kažeš.
rekao si koliko sam razumeo da ce zato sto je americki covek on nacionalizovati nis jel tako?

a rusi to nece dozvoliti i zavrnuti nam slavinu za gas, jel tako?

to je medijska takozvana prva lopta ili koska ispod koje se valjaju drugi dilovi mnogo vazniji od te glupe i debilaste price vredne cvonjka i za ruse i amere.

te dilove je av pokusao da ispregovara bas kao glupi dodara kad je nudio zemlju da buse i kopaju gde hoce u srpskoj... patriota :lol:

ameri su protokolom kakvim ga caste pokazali koliko je stalo njima do balkana sa ovim feudalcem koji je jednim korakom u provaliji.... i rusi to znaju ali rusi igraju tu medijsku igru zbog svojih geostrateskih interesa jer zele da imaju veliku vojnu bazu u srbiji i nis im je posledna rupa na svirali.

ameri rade druagcije od rusa ali se svodi na isto...kikrez hoce da prevesla najpametnije politicke manipulatore na planeti kako rece neko ovde danas, a svakim danom sve manje ima otvorenih vrata za bekstvo :lol:

Drkos Tunica i Retardic su najvise krivi za ovu situaciju, jer su prodali NIS, pa tek onda nazadnjaci, jer za ovih 13 godina koliko su na vlasti nisu nasli za shodno da se rese ruskog uticaja.
ako smo jaki ko crna zemlja ko sto maze sns glava, onda znaci da imamo para da kupujemo gorivo i od arapa direktno :lol:

brat bratu ima da da po povlascenoj ceni....

A zasto te ovo cudi? Pa istim likovima je kriva Rusija za bombardovanje Srbije 99-te.
Ne čudi me, s obzirom da dečji naivno lažu...
Naslov teme otkriva da Vučić ima problem sa Rusima, @ssmpmd polazi u svaku diskusiju sa tezom da Rusi podržavaju Vučiča... :lol::lol::lol:

Ne čudi me, s obzirom da dečji naivno lažu...
Naslov teme otkriva da Vučić ima problem sa Rusima, @ssmpmd polazi u svaku diskusiju sa tezom da Rusi podržavaju Vučiča... :lol::lol::lol:
av ima jedino problem sa samim sobom.

kad si uveo najgore kriminalce i dilere droge u vrh vlasti sad se vadi kako znas jer sve njih kada vide da on odlazi zabole. nisu to slupi idealisti. oni ce ga gurnuti u senkrup.

Back