Vučić otkrio kako su Rusi saterali Srbiju u ćošak: „Ako krenete u nacionalizaciju NIS-a, mi sečemo gas 31. decembra“

pa sto nije slusao ako mu je interes drzave na prvom mestu?

kao da je debil pa da ne zna da ameri i rusi sve rade dogovorno.

znaci jedini krivac je on i njegova halapljivost.
Pa slušao je i sluša - Amere. I budući da je rekao da neće biti nacionalizacije, vrlo je verovatno da će je biti.

Sve mi se više čini da je ovu krizu Vučić izrežirao sa zapadom.

moguće, sasvim moguće

samo što je, u tom slučaju, Putin definitivno najgluplji čovek na svetu jer istog tog Vučića podržava godinu dana dok traju protesti a i pre toga i dopušta mu ga falsifikuje FSB izveštaj o zvučnom topu, pričinjava mu se obojena revolucija i da ne ređamo dalje.

Dakle sasvim je moguće da je ovo Vučić spremio sa zapadom da napravi salto mortale, otkaći Rusiju, uzme NIS i uvede im sankcije ali može li da ti bude žao Rusije zbog takvog scenarija ili je normalno da kažeš - AKO, TAKO VAM I TREBA

Pa slušao je i sluša - Amere. I budući da je rekao da neće biti nacionalizacije, vrlo je verovatno da će je biti.
haha

e dobar si...moze on da nacionalizuje sve, pitanje je samo koliko ce to njegovo jos trajati. kao i sve sto su on i njegovi krimosi potpisivali u ime drzave i za sta ce brati kromipr gde treba do kraja zivota.

Ništa lično, ali ko god je na liniji ovog što si napisao, jako je bezobrazan.
Zamisli ti to, Ameri pokrenuli ceo problem, traže promenu strukture vlasništva u NIS-u ili idu sankcije - a vi ste nekako izmajmunisali zaključak da Rusi ucenjuju.
Pa to čisti Vučićev um, manipulisati na takav način.

Podseti me samo koga Rusi podržavaju Vučića ili narod Srbije

Ako ih Vučić izradi ko majmune javno kažem SVAKA MU ČAST I KO IH HEBE

moguće, sasvim moguće

samo što je, u tom slučaju, Putin definitivno najgluplji čovek na svetu jer istog tog Vučića podržava godinu dana dok traju protesti a i pre toga i dopušta mu ga falsifikuje FSB izveštaj o zvučnom topu, pričinjava mu se obojena revolucija i da ne ređamo dalje.

Dakle sasvim je moguće da je ovo Vučić spremio sa zapadom da napravi salto mortale, otkaći Rusiju, uzme NIS i uvede im sankcije ali može li da ti bude žao Rusije zbog takvog scenarija ili je normalno da kažeš - AKO, TAKO VAM I TREBA
a ameri kao vesti glumci glume da je on budaletina :hahaha:

jel vi ljudi znate sta je protokol, americki posebno? kako postupa sa svakim levakom koji radi za njih i kako ga tretira bilo gde?

moguće, sasvim moguće

Žao mi je Rusije, a i Srbije sa ovakvim Vučićem i Amerima.
Ali ajde da se ne lažemo i pošteno kažimo da Ameri ucenjuju, a ne Rusi.

a ameri kao vesti glumci glume da je on budaletina :hahaha:

jel vi ljudi znate sta je protokol? kako postupa sa svakim levakom koji radi za amere i kako ga tretira bilo gde?

Čekaj, reci mi da Rusi šatro ne znaju da je Vučić čovek UK ili USA, oni su glupi, nemaju pojma

Daj bre nemoj da se foliramo više

aj i to cudo da vidim pa da mrem :rotf:

ne moze da izradi gomilu studenata da izvinu na uzrazu mladih idealista ali bezveznjaka za politiku, a hoce najvece svetske igrace koji su namazani svim bojama :lol:

znas koliko su se takvih budaletina ameri nagledali :lol:

Podržavaju narod Srbije, a ako bi pristali na promenu strukture vlasništva u NIS-u, podržali bi Vučića, i njegov dil sa Amerima. Što bi bilo sumanuto s njihove strane.

Čekaj, reci mi da Rusi šatro ne znaju da je Vučić čovek UK ili USA, oni su glupi, nemaju pojma

normalno da znaju i sta onda?

kao sto znaju da dodara vise nije nista, samo krpa i dogovorno resavaju sta ce da rade se sa njim sto je najmanja steta po njih. tako ce i sa ovim. tako su i sa djikom, a i sa milosevicem.

Šta tebi nije jasno u rečenici da je zapad u defacto ratu sa Rusima i da je uveo sasvim logične sankcije RUSKOJ kompaniji a ne Srbiji

E sad što bi Rusi voleli da i nas uvuku u svoj glib to je već druga, bratska priča

Isti ti Rusi su 1992. glasali za sankcije SRJ, pridržavali se istih, naoružavali Hrvate, zašto bi mi onda nastupali drugačije

I budući da si ti antiruski čovek, Vučić ti sasvim odgovara s takvom politikom. Da se ne lažemo više!

Rusi se poneli bas bratski kako i dolikuje.
тако дакле, сад си НА СТРАНИ СНС КАРТЕЛА
тако лутко!

све ово и јесте игранка по стратегији запада да се помоћу санкција и економског притиска на србију и њене грађане руси оцрне у смислу:
''ето неће да нам продају свој део НИС , само себе гледају'' , ''никада нам нису помогли''

АЛИ ЏАБА КРЕЧИТЕ

сваки нормалан србин ни не помишња да бибило добро допустити да оваква ЛОПОВСКА ВЛАСТ снс картел, национализује НИС !

ти у ствари то пропагираш, да нам руси продају НИС под оваквом тренутном влашћу ?

па нромално кад је та власт издајничка и на твојој амерогузној страни

АЛИ ЛЕПО ОД ТЕБЕ ДА НАМ ОТКРИВАШ ПОДРШКУ ВУЧИЋУ

:mazi: :lol:

Šta tebi nije jasno u rečenici da je zapad u defacto ratu sa Rusima i da je uveo sasvim logične sankcije RUSKOJ kompaniji a ne Srbiji

E sad što bi Rusi voleli da i nas uvuku u svoj glib to je već druga, bratska priča

Isti ti Rusi su 1992. glasali za sankcije SRJ, pridržavali se istih, naoružavali Hrvate, zašto bi mi onda nastupali drugačije
Lažeš da Rusi ucenjuju, bezobrazno, kako sam rekao. I izgleda da si sam toga svestan, pa širiš priču na rat.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da je Srbija dobila "razočaravajuće vesti iz Rusije" kada je u pitanju ugovor za snabdevanje gasom. Prema njegovim rečima, Rusija je Srbiji ponudila ugovor za gas samo do Nove godine, ali ne i duže.
Vučić je rekao da su to „razočaravajuće vesti“.

„Ja sam rekao da je to za nas veoma razočaravajuća vest, zato što je trebalo da zaključimo do maja dugoročni ugovor na tri godine. Bili smo više nego fer i pouzdan partner u svakom smislu. Da ne govorimo o tome da je Srbija odustajala od arbitraža i od mnogo drugih stvari da bi se sačuvalo prijateljstvo i partnerski odnosi“, rekao je Vučić za TV Informer.

Predsednik Srbije otkrio je potom zašto Rusija nudi gas samo do Nove Godine.
https://nova.rs/vesti/biznis/vucic-...ionalizaciju-nis-a-mi-secemo-gas-31-decembra/
///////////////
Kako ga “ braca “ Rusi pumpaju…
ЕТО И аљбанци сад на страни вучићија....

пс

систем пада у сбрији. туто комплето, капут

и ви ћете доћи на ред, тј косово србији. :per::per::per:

Podržavaju narod Srbije, a ako bi pristali na promenu strukture vlasništva u NIS-u, podržali bi Vučića, i njegov dil sa Amerima. Što bi bilo sumanuto s njihove strane.

Vidim, baš nas podržavaju, ubilo se

Pri čemu narod Srbije njih i dalje ne mrzi iako podržavaju diktatora koji ih tlači. Narod Srbije je vrlo trpeljiv i njegova ljubav prema Rusiji je velika i prilično nesrećna i neuzvraćena

што више буду притискали српски народ економски ТО ЋЕМО ВИШЕ БИТИ ИСТРАЈНИ ДА НЕ УВЕДЕМО САНКЦИЈЕ РУСИЈИ

ѕамислите да руси продај усвој део док смо под овом ЛОПОВСКОМ НАРКО КАРТЕЛ ВЛАШЋУ ?

па распродлаи би га док трешнеш америма за тепсију рибе... ништа нам не би остало

овако бар имамо нешто!

Lažeš da Rusi ucenjuju, bezobrazno, kako sam rekao. I izgleda da si sam toga svestan, pa širiš priču na rat.

A šta je onda "nema gasa ako vam slučajno padne na pamet da nacionalizujete NIS", kantice u ruke i ko vas hebe

UCENA prijatelju UCENA

Boli njih krivi stojan za NIS, Ukrajinci im jedan takav omlate svako drugo veče, njima je potreban mehanizam kontrole i držanja Srbije u pokornosti

Амери уцењују све. Може им се. Није Србија ништа посебно.

Руси, са ороченим гасним аранжманом, уцењују нас.

I budući da si ti antiruski čovek, Vučić ti sasvim odgovara s takvom politikom. Da se ne lažemo više!

Ne, ja samo nisam licemer kao ti

Meni su svi diktatori mrski i Dodik i Vućić i Lukašenko i Putin i Erdogan

ti birkaš, ovaj mi je dobar a ovaj baš i nije

ne treba biti pro ruski orijentisan pa razumeti da ruski narod i ruska politika spram srbije su dva pojma koja blage veze sa vezom nikad nisu imala.

pre neki dan bio sa momkom koji je koder iz latvije, objasnjavao mi zasto svi u latviji mrze ruse i bilo mi je postpuno jasno u jotu o cemu je govorio. to ce vam potvrditi i svaki bugarin ili rumun da ne idete dalje.

тако дакле, сад си НА СТРАНИ СНС КАРТЕЛА
тако лутко!

све ово и јесте игранка по стратегији запада да се помоћу санкција и економског притиска на србију и њене грађане руси оцрне у смислу:
''ето неће да нам продају свој део НИС , само себе гледају'' , ''никада нам нису помогли''

АЛИ ЏАБА КРЕЧИТЕ

сваки нормалан србин ни не помишња да бибило добро допустити да оваква ЛОПОВСКА ВЛАСТ снс картел, национализује НИС !

ти у ствари то пропагираш, да нам руси продају НИС под оваквом тренутном влашћу ?

па нромално кад је та власт издајничка и на твојој амерогузној страни

АЛИ ЛЕПО ОД ТЕБЕ ДА НАМ ОТКРИВАШ ПОДРШКУ ВУЧИЋУ

:mazi: :lol:
Otvorio sam temu o tome!

Promocija antipatriotskih ciljeva na talasu ustanka protiv Vučića!​

https://forum.krstarica.com/threads...jeva-na-talasu-ustanka-protiv-vucica.1040059/

Nekolicina, misleći da su legitimni kao učesnici, ističu kolateralne ciljeve, koje žele da ostvare na talasu ustanka protiv Vučića!
Ti usputni ciljevi je promovišu su:
- Uspostaviti neprijateljstvo sa Srpskom,
- Uništiti bratstvo sa Rusijom,
- Promovisati evropederluk.
- Promovisati titoizam.
- Promovisati pro-nato politiku,
- Odustanak od Kosmeta.
itd. itd.

Kad bi izgubili veru da će ove usputne ciljeve postoći rušenjem Vučića, verujem da bi odustali od tog rušenja.

Dakle, namirisali su priliku da unište veze sa Rusijom i ne smeta im da pribegavaju Vučićevim metodama.

normalno da znaju i sta onda?

kao sto znaju da dodara vise nije nista, samo krpa i dogovorno resavaju sta ce da rade se sa njim sto je najmanja steta po njih. tako ce i sa ovim. tako su i sa djikom, a i sa milosevicem.
Mogli bi nekada da idu u susret doagađajima a ne samo da reaguju kada je kasno

Dodik se kleo u njih i šta je dobio, šupalj nos do očiju
Ako već ne možeš ništa onda nemoj da daješ neku lažnu nadu i prazna obećanja

Back