Vučić: Ostajemo vojno neutralni ali ćemo saradjivati sa NATO

Tyson Fury

Domaćin
Banovan
Poruka
4.348
.

Србија мора да нађе начин да се ослободи токсичног утицаја ове злочиначке и терористичке организације која је овде починила разуму несхватљив злочин.

По ком основу званичник ове неспособне организације која се дави у крви милиона невиних жртава широм света добија платформу да се уз председника Србије обраћа народу који је та злочиначка и терористичка организација бомбардовала скоро три месеца.

Захваљзљујући њиховим "напорима да заштите цивиле" десетине хиљада невиних грађана, жена, деце широм Србије завијено је у црно.

И сада се овде поред председника Србије, којег се изгледа то мало тиче, "искрено извињава" за смрти које је та злочиначка организација овде изазвала!?

Како они кажи, ту литл, ту лејт!

Ако се неко "искрено извињава", најмање што треба да се уради је да изнесе чињенице и податке како је до тога дошло.

Да ли су одговорни за ово "искрено извињавање" позвани на одговорност?

Само оригинална документа и независна истрага, а не којекакви чланци плаћених новинара широм света.

.

Koju pretnju i za kakvu vijest ?

.

Данас смо имали прилику да гледамо обраћање злотвора из НАТО, како Вучић рече "мог пријатеља", из Малденовца!

На самом крају се обратио Вучић да је управо добио вест да су претучена два Албанца у Новом Саду...

.

Poslednja izmena:
.

Данас смо имали прилику да гледамо обраћање злотвора из НАТО, како Вучић рече "мог пријатеља", из Малденовца!

На самом крају се обратио Вучић да је управо добио вест да су претучена два Албанца у Новом Саду...

.

Nije dobro ... ocekujte sada ruzan odgovor od siptara upravo tamo gde nas najvise boli a to je Kosovo...

Policija ne radi svoj posao , a mi mozemo uci lako opet u rat sa NAto.

Stoltenberg: Analize pokazuju da uranijum nije štetan

Na pitanje direktorke Centra za evroatlantske studije (CEAS) Jelene Milić, postavljeno na skupu „Liderstvo za bezbednost regiona” kako komentariše kampanju o štetnosti i posledicama upotrebe osiromašenog uranijuma na zdravlje ljudi i na insistiranje zašto se i u NATO i u Srbiji ćuti o tome, generalni sekretar NATO-a Jens Stoltenberg odgovarara:

„Postoje analize i procene koje pokazuju da nema štetnog dejstva kada je u pitanju osiromašeni uranijum uključujući i studuju UNEP. Ja ne ćutim, ja svuda postavljam pitanja, i u Briselu i u Srbiji, moja poruka je da moramo da učimo iz istorije, ali ne smo biti njeni zatočenici'' poručio je Stoltenberg.

On je dodao da vežba „Srbija 2018” pokazuje da se može ići napred i da se može mnogo uraditi zajedno.

http://www.politika.rs/sr/clanak/412748/Stoltenberg-Analize-pokazuju-da-uranijum-nije-stetan

Bravo Vucicu , doveo si ga da nam se otvoreno smeje i podjebava ...

Kakve ovo veze ima sa NATO vezbom u UZAS-u? :eek: :eek: :eek:

_nobody_

.

Па кажем, лош маркетинг.

Требало је на крају запретити (неким) Србима.

Јадно је да се један случај туче објављује као да постоји образац, а убиства међу навијачима се једноставно игноришу и појављују се као кратка вест у дну стране.

Истрага и суђење у вези убиства певачице прати се из дана у дан, а истрага убиства Оливера Ивановића никог претерано не интересује.

.

Poslednja izmena:
I dalje na 2 stolice - ne moze zbog Kosova i Putina u NATO direktno i ne jos uvek

.

На које две столице??

Овде се никада није неки руски војни званичник обратио Србији иако би било за то много разлога.

Руси су овде гинули и ослобађали ову земљу

Сада се званичник ове злочиначке организације која је до гуше натопљена крвљу невиних српских жена и деце, самоуверено обраћа стојећи поред Председника Србије како доноси мир и штајазнам!!!

Као да је у најмању руку Сорошев син...

.

.

.

Onomad rece da su nam "Svabe braca" , da ce Dinkic biti "No1 al` u tvorzi" , "da se nece kandidovati za PreCednika" , "da ce biti veran i odan drug clan Bibliotekeee" , "da se nije obecao drugoj zeni" ...ecc...!

Hoce "to" ...hoce ...

- - - - - - - - - -

Stoltenberg: Analize pokazuju da uranijum nije štetan

Na pitanje direktorke Centra za evroatlantske studije (CEAS) Jelene Milić, postavljeno na skupu „Liderstvo za bezbednost regiona” kako komentariše kampanju o štetnosti i posledicama upotrebe osiromašenog uranijuma na zdravlje ljudi i na insistiranje zašto se i u NATO i u Srbiji ćuti o tome, generalni sekretar NATO-a Jens Stoltenberg odgovarara:

„Postoje analize i procene koje pokazuju da nema štetnog dejstva kada je u pitanju osiromašeni uranijum uključujući i studuju UNEP. Ja ne ćutim, ja svuda postavljam pitanja, i u Briselu i u Srbiji, moja poruka je da moramo da učimo iz istorije, ali ne smo biti njeni zatočenici'' poručio je Stoltenberg.

On je dodao da vežba „Srbija 2018” pokazuje da se može ići napred i da se može mnogo uraditi zajedno.

http://www.politika.rs/sr/clanak/412748/Stoltenberg-Analize-pokazuju-da-uranijum-nije-stetan

Bravo Vucicu , doveo si ga da nam se otvoreno smeje i podjebava ...

:think:

"I pas se vraca na svoju brljotinu ..." ...

Komentar za blebentar (ispod videa)! :mrgreen:

Милан С.Константиновић:
Вулину смеће комунистичко зашто псето ниси одвео код родитеља мале Милице или у Дебељачу код мајке Тибора Церне или у Грделичку клисуру???Када се створи нова права Србска власт биће мало бандера по Србији за вас издајнике!

Molim moderatore da me ne ubiju: don't shoot the messenger! :whistling:

_nobody_

Back