Vučić organizuje kontramiting 26.05. u Beogradu

Nacional-socijalisticko zlo ipak i dalje ostaje, cak i ako vucic i banda jednog lepog dana zglajznu.

Morace bogami da rade preki sudovi, tj. da se sns, sps, srs, razni otpaci dSS-a i slicno TRAJNO zabrane, a predsednici tih sekti i jos neki vidjeniji u njima osude na barem 20 godina teske robije i da im se konfiskuje sva imovina te zabrani bilo kakva javna funkcija.

Sve se slazemo ali si zaboravi DOS/ZUTU bandu. I za njih isto.

vucic-smijeh.jpg
688506_isus-04-foto-aleksandar-nalbantjan_iff.JPG

Mozda je neko postavio, ja vidim ovo prvi put - 26. maja izasao narod u Zajecaru na protest protiv nasilja. SVAKA CAST, OVO NIJE NISTA MANJE VREDNO OD PROTESTA U BEOGRADU AKO SE UZME SVE U OBZIR!!!

Da li neko zna je li bilo protesta i u drugim gradovima Srbije? PA NE TREBA SVI DA DOLAZE U BEOGRAD, ima nas ovde dosta, MNOGO JE BITNIJE DA SE CUJE ZA PROTESTE I ZAHTEVE PO SRBIJI.

Nije se uplasio, ali ce odmah sve da ispuni.
Oće, već 11 godina ispunjava.
To što vaše gazde misle da je politika isto kao i ona emisija "želje i pozdravi", je ogroman zaheb...

O, kako cemo da vas jurimo ulicama grada Cikaga... Kako cete da begate...
Oćete sigurno.
Junačinama kao ti, kad zavališ jednu šamarčinu, za drugu nema šanse da ga stigneš.

Mozda je neko postavio, ja vidim ovo prvi put - 26. maja izasao narod u Zajecaru na protest protiv nasilja. SVAKA CAST, OVO NIJE NISTA MANJE VREDNO OD PROTESTA U BEOGRADU AKO SE UZME SVE U OBZIR!!!

Da li neko zna je li bilo protesta i u drugim gradovima Srbije? PA NE TREBA SVI DA DOLAZE U BEOGRAD, ima nas ovde dosta, MNOGO JE BITNIJE DA SE CUJE ZA PROTESTE I ZAHTEVE PO SRBIJI.

Zaječar je prvi grad u Srbiji koji je svrgnuo SNS ali preko noć se desila prevara.

Boško Mićić je na kartu pljuvanja na SNS pobedio u Zaječaru ali se onda pridružio SnS-u.

Fijasko od mitinga. Šaka jada na ulici. Razbežali se posle prve kiše. AV govorio pred manje od 10.000 ljudi

Od svih njih njega bi branilo iskreno onih 100 najglupljih gradjana. Mozda. Mislim da je Vucic sada u ogromnom strahu kada je shvatio u kolikom je problemu prakticno sam.

Sva ona bulumenta, ukljucujuci kobre i tako te, su zapravo najobicniji placenicic - voleo bih da vidim pripadnika kobri koji je spreman da pogine za Vucica.

Od svih njih njega bi branilo iskreno onih 100 najglupljih gradjana. Mozda. Mislim da je Vucic sada u ogromnom strahu kada je shvatio u kolikom je problemu prakticno sam.

Sva ona bulumenta, ukljucujuci kobre i tako te, su zapravo najobicniji placenicic - voleo bih da vidim pripadnika kobri koji je spreman da pogine za Vucica.
Платоново питање у непревазиђеном делу "Држава" је било "ко чува чуваре?"

Али Владалац Вучић, никада није прочитао платонову Државу

Zaječar je prvi grad u Srbiji koji je svrgnuo SNS ali preko noć se desila prevara.

Boško Mićić je na kartu pljuvanja na SNS pobedio u Zaječaru ali se onda pridružio SnS-u.

I naravno odmah problem - umesto da je Zajecar trenutno ustao i napravio haos da on mora da se skloni kao izdajnik politike koju je propagirao, nista se nije desilo.

Zato Nogova izjava ima mnogo smisla, ali problem njegove prijave je sto se podrazumeva iole normalan sistem koji ce to da sprovede. A onda nam izjava i ne treba ako imamo sistem.

Najbolje resenje gde ovoga NE BI BILO NI TEORIJSKI je DIREKTNA DEMOKRATIJA - nema poslanika, narod bira direktno izvrsnu vlast na osnovu referenci i programa, i moze da te smeni za 5 minuta. Pa da vidim da ne uradis sto si napisao u programu, ili uradis ono sto nisi napisao.

Da podsetim starije i uputim mladje, u doba SFRJ a bogami i sve do 2000. na sva mesta u drzavnim i drustvenim preduzecima i u javnoj upravi morao si za iole ozbiljna mesta, narocito rukovodeca, da imas odgovarajucu VISOKU strucnu spremu (fakultet) sa bar 3-5, nekad i 10, godina RADNOG ISKUSTVA U STRUCI (to se danas zove referenca) da bi uopste bio kandidat.
Znate ko bi od ovih nasih politicara danas dobio posao uz te uslove? NIJEDAN! Pa kako je to moguce? Pa jer smo debili i jer smo, jako lepo sroceno, PREDALI VLAST I DRZAVU LOSIM DJACIMA I ONI SADA NEMAJU NAMERU DA VLAST ISPUSTE JER JE NIKAD VISE NECE DOBITI!

Платоново питање у непревазиђеном делу "Држава" је било "ко чува чуваре"

Али Владалац Вучић, никада није прочитао платонову Државу

Narod je nosioc suvereniteta, ergo narod ima pravo da brani Ustav i zakone ako to ne rade organi drzave kojima je to duznost, samo u tom slucaju hapse se i ti organi, konkretno policija i sudije, jer ne rade svoj posao.

Samo da pojasnim, posto mnogima to izgleda nije jasno:
- voziti automobil je vrlo, VRLO ozbiljna i vrlo slozena radnja. Mnogima ne izgleda tako, ali ako sednete za volan i vozite intenzivno videcete koliko ljudi LOSE VOZE. Dozvolu bi zapravo trebalo da dobije mozda svega trecina vozaca koji trenutno voze, bar u Srbiji.
- drzava je mnoooogo slozen sistem, i veoma, veoma vazan za sve gradjane drzave. To sto je kod nas sve bagatelisano (pa i pomenute vozacke dozvole) ne ponistava ovu cinjenicu. Baviti se drzavnim poslovima je stoga vrlo vazan i odgovoran posao, koji uopste nije lak.

Prema tome, NE HVATAJ SE TAKVOG POSLA AKO NISI SPREMAN DA DAS MAKSIMUM I DA BUDES ODGOVORAN AKO POSAO OBAVLJAS LOSE. Ja u firmi odgovaram samo gazdi i mozda kolegi, svako u drzavi odgovoran je bar gradjanima opstine u kojoj radi ILI VECEM BROJU LJUDI OD TOGA (region, pokrajina, cela drzava).

(nastavak od prve recenice) To je vrlo lako izvodljivo u direktnoj demokratiji, ali prakticno vazi i trenutno u nasoj situaciji. Upravo to onaj silni narod je poceo da radi na protestima. U tome i jeste sav strah rezima, i zato se toliko insistira na NENASILJU.

Ali NASILJE sprovodi rezim, i zato je potpuno opravdano koristiti nasilje protiv rezima jer:
- krsi zakone
- krsi Ustav
- pljacka drzavu i narod
- izdaje drzavu i narod

Postoji gomila krivicnih prijava napisanih protiv pripadnika rezima koje sudovi ignorisu, a znamo i kako se ponasa policija.

Ili kako ja to volim da kazem: KADA PRAVILA PRESTANU DA VAZE, NEMA VISE PRAVILA!

A pravila mogu da prestanu da vaze jedino kada vlast prestane da ih primenjuje, ili je nemocna da ih primenjuje. U oba slucaja <vidi prvu recenicu>

Back