Vučić organizovao proslavu povodom Dana žena:

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Nina

Veteran
Supermoderator
Poruka
419.600
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić organizovao je za sve saradnice u Predsedništvu proslavu povodom Međunarodnog dana žena.
Predsednik je na Instagramu podelio kratki snimak uz poruku zahvalnosti.
„Zahvalan svim ljudima u Predsedništvu, posebno ženama, što me trpe već devet godina. Srećan što ih imam i beskrajno zahvalan“,
istakao je pre nego što je zaigrao sa jednom od saradnica Vučić.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić organizovao je za sve saradnice u Predsedništvu proslavu povodom Međunarodnog dana žena.
„Zahvalan svim ljudima u Predsedništvu, posebno ženama, što me trpe već devet godina. Srećan što ih imam i beskrajno zahvalan“,

Da li je AV dao službenicama slobodan dan ili 10 hiljada dinara kao poklon?

Ili je samo napravio koktel i dao po ružu?

Pitam jer sve opštine i gradske uprave u Srbiji organizuju koktele ili večere za svoje službenice. Dobijaju i poklon i slobodan dan. Ili dobijaju i novac uz slobodan dan.

1000012182.jpg

Da li je AV dao službenicama slobodan dan ili 10 hiljada dinara kao poklon?

Ili je samo napravio koktel i dao po ružu?

Pitam jer sve opštine i gradske uprave u Srbiji organizuju koktele ili večere za svoje službenice. Dobijaju i poklon i slobodan dan. Ili dobijaju i novac uz slobodan dan.
A u privatnom sektoru nema nista

Normalna stvar. Ali puno toga je nenormalno...

Back