Vučić opozicionim strankama: Ne dolazite u Skupštinu zbog odgovora već zbog samopromocije

Nikita Kulganov

Buduća legenda
Poruka
33.260

Vučić opozicionim strankama: Ne dolazite u Skupštinu zbog odgovora već zbog samopromocije (VIDEO)​

  • https://www.danas.rs/vesti/drustvo/...upstinu-zbog-odgovora-vec-zbog-samopromocije/



  • images.jpg
Kada se upoznao sa francusko-nemačkom inicijativom ponudio parlamentarnim strankama da dođu na konsultacije, ali su najveći deo njih to odbile i nisu bile zaiteresovane, rekao je večeras u video poruci na Instagramu predsednik Aleksandar Vučić, obraćajući se građanima Srbije.
5FB856F7-9E22-4522-9384-E2C1F0AD502A_w408_r1_s.jpg

„Kada smo upoznati sa francusko-nemačkom inicijativom na odgovoran, ozbiljan način ponudio sam parlamentarnim strankama da dođu na konsultacije, da im ukažem na sve činjenice, da pokušamo zajednički da pristupimo rešavanju problema. Oni su rekli, ili najveći deo njih bar, ‘nismo zainteresovani, mi hoćemo skupštinu, hoćemo sebe da prikažemo, hoćemo političku pobedu, nismo baš toliko zainteresovani za Kosovo i Metohiju’“, rekao je predsednik i naveo da je on na to odgovorio da „nema problema“.
85383578f14e60790a81.jpeg

– Doći ću i sam ću da odgovaram svima vama, znajući da ne dolazite zbog odgovora već zbog samopromocije. A onda vam ni to nije bilo dovoljno, vi ste sad pozvali i svoje stranačke simpatizere da vam pomognu. Nije problem, boriću se i pobedićemo svi kao Srbija, jer Srbiju ne možete da savladate“, poručio je Vučić.
https://www.danas.rs/vesti/drustvo/...upstinu-zbog-odgovora-vec-zbog-samopromocije/
maxresdefault.jpg

Svi se bave politikom, zbog samopromocije, a jedino Vucic zbog Srbije ?
:think:

Aleksandar Vucic - Ubijte jednog Srbina, mi cemo stotinu Muslimana​

 

Back
Top