Najpre narod mora da se otarasi petooktobarskih strvinara.Bićete smenjeni još ove godine.
Najpre narod mora da se otarasi petooktobarskih strvinara.Bićete smenjeni još ove godine.
Svastičić misli da će odlaskom SNS s vlasti, da izgubi hemijsku olovku sa natpisom "GO SNS Surdulica"Najpre narod mora da se otarasi petooktobarskih strvinara.
Kad pocrkate ostaće dobar humus za nove generacije. Da bi neko mogao da sruši ovo sad što vlada najpre pocrkajte.Svastičić misli da će odlaskom SNS s vlasti, da izgubi hemijsku olovku sa natpisom "GO SNS Surdulica"
Nisam ja hroničan bolesnikKad pocrkate ostaće dobar humus za nove generacije. Da bi neko mogao da sruši ovo sad što vlada najpre pocrkajte.
. Svi alkoholičari tvrde da su trezvenjaci.Nisam ja hroničan bolesnik
Ja ne nosim naočare i nemam grbu. Svi alkoholičari tvrde da su trezvenjaci.
Svejedno ćeš biti humus.Ja ne nosim naočare i nemam grbu
Nema ništa od toga.Svejedno ćeš biti humus.
Odmah posle izbora. To će biti dan za vašu kolektivnu političku eutanaziju.Nema ništa od toga.
Sve sto hocu da kazem je da se olako danas uzima rec "fasista" iako je ocigledno da u Evropi ima takvih "clanova" (Orban i sl.) pa se koriste dvostruki standardi. Ja ne vidim po cemu je on fasosta ako zeli da zastiti svoju siromasnu zemlju od jos veceg osiromasenja.Teško je ovo o čemu se dopisujemo izreći jednostavnije no što već činimo.
Ali čak iako ti se ova priča ne čini mnogo smislenom, veruj mi na reč da je dobra za Srbiju.
U njoj nema zle namere već težnje da se problemi nazovu pravim imenom.
Ni je ne mislim da nekog treba istrebljivati niti smatram da su migranti glavni problem Srbije.Sve sto hocu da kazem je da se olako danas uzima rec "fasista" iako je ocigledno da u Evropi ima takvih "clanova" (Orban i sl.) pa se koriste dvostruki standardi. Ja ne vidim po cemu je on fasosta ako zeli da zastiti svoju siromasnu zemlju od jos veceg osiromasenja.
S druge strane, iako se ovaj izraz olako uzima, ne znaci da ne postoje pravi fasisti, a to su oni koji bi istrebljivali nekoga iz bilo kog razloga (ratnog, medicinskog, ekonomskog, socijalnog, religijskog..)...i da ne sirim dalje temu stvar je poznata.
Zapravo njihovih vlasnika. Problem je u korenu, ne u cvetu.Najpre narod mora da se otarasi petooktobarskih strvinara.
Boška čeka dug put do predsedavanja Srbijom. Ima on puno toga što mora da koriguje.Boško je budući predsednik Srbije.
Da, to što je Boško rekao da tvoj VuqIer mora da ode, znači da je on za Broza a protiv Folksdojčera.Da, Boško mora da odluči da li je Srbin ili je ozna.
Jer ne znam kako drugačije da protumačim njegovu koaliciju sa ličkom oznom.
Dobro, shvatila sam. Ti mislis da su na vlasti od '90-tih sve sami potomci ozne, ja u to sumnjam mada ne iskljucujem da ima ili je bilo i takvih, i tu se razmimoilazimo u pogledima.Ni je ne mislim da nekog treba istrebljivati niti smatram da su migranti glavni problem Srbije.
Siromašnu Srbiju nisu još siromašnijom učinili migranti već vladajuća klasa koja je očito nesposobna, potomstvo je oznaških ubica i za dobrobit Srbije treba joj oduzeti poluge moći koje ona korsiti za očuvanje svog privilegovanog položaja što čini već osam decenija na ogromnu štetu svih nas.
I Boško bi morao da pusti migrante da je na Vučićevom mestu.
Misliš da Bibliotekar sa svojom vizijom zna šta priča ili je to već poslovično samoupravljanje budale?Da, to što je Boško rekao da tvoj VuqIer mora da ode, znači da je on za Broza a protiv Folksdojčera.
On ne zna gde se nalazi, ali zato smo mi tu da ga Navigiramo.Misliš da Bibliotekar sa svojom vizijom zna šta priča ili je to već poslovično samoupravljanje budale?
Šta mu to Sergej daje. On je za rakiju brlju, a ne za belo.On ne zna gde se nalazi, ali zato smo mi tu da ga Navigiramo.
Narkoman i to propaliŠta mu to Sergej daje. On je za rakiju brlju, a ne za belo.
To je stil PSG-a, oni su cool krugaši dvojkeNarkoman i to propali![]()