Vučić (opet) laže

e pa vidis kako je to lepo :D
a i zaboravio sam da kazem da ne treba tociti gorivo na OMV pumpama nego samo NIS i Lukoil pumpama.
to je EKONOMSKI PATRIOTIZAM. :D ;)

kad smo vec kod aik-a, imam nesto vise od 80 akcija, ali ne mislim da to ima veze sa patriotizmom:wink:
imam neki mali kredit iz hypo, bili su povoljniji nego aik, u tom trenutku.

a što se tiče omv-a, pisao mita neki dan da je gasprom kupio omv.
ako je to istina, svi na omv
icon10.gif

I još jedna laž, ovog puta iz dragog nam Kurira:-D

...."Tomislav Nikolić donosi stabilnost Srbiji, a raznim kvazi-berzanskim ekspertima i predstavnicima drugih mešetarskih firmi (ovaj rečnik mi poznat sa foruma:-D) mogu da poručim da ne laću i plaše ovaj narod.
Kad Toma postane predsednik RATE ZA KREDIT ĆE BITI NEUPOREDIVO MANJE!!

pretpostavljam manje za cca 150%:lol:
Kurir je svetska novinska patka..

Ti stvarno ne znas kako funkcionise bankarski sistem, jel?

Ako si mislio na naš bankarski sistem,mislim da je on samo odraz savremenih kretanja u EU prema marionetskim državicama i njihovim demokratskim izabranim vlastima,željnim da u svoj toj medijskoj halabuci "zdravog tržišta,proizvodnje i ekonomije" što više lično profitiraju,servirajući svoje lično viđenje liberal-kapitalizma objedinjeno jednopartijskim jednoumljem i naoko progresom koji neumitno nastupa.

Sirotinji bez para samo daj malo radosti i nade a onda deri.

Ako si mislio na naš bankarski sistem,mislim da je on samo odraz savremenih kretanja u EU prema marionetskim državicama i njihovim demokratskim izabranim vlastima,željnim da u svoj toj medijskoj halabuci "zdravog tržišta,proizvodnje i ekonomije" što više lično profitiraju,servirajući svoje lično viđenje liberal-kapitalizma objedinjeno jednopartijskim jednoumljem i naoko progresom koji neumitno nastupa.

Sirotinji bez para samo daj malo radosti i nade a onda deri.

Kako kaze Dirty Harry:

MISLJENJE JE K'O DUPE, SVAKO GA IMA

PS. btw, a sta nude radikali... kafansko i navijacko srbendovanje? kad budes shvatio da se od toga ne zivi bice ti kasno... Ta stranka je kompromitovla NACIONALNU ideju kod SRBA

nisi ti Sisti bio ovde, pa si propustio neke...
kad pokušavaš da diskutuješ sa nekim, a on ti kaže kako je SDK bila naša najbolja banka
da si to pročitao, sigurno bi 2X promislio da li da se upuštaš u takvu diskusiju

svestan sam ja toga.... ali necu da dozvolim da radikali svojom tvrdoglavoscu nadomeste svoju hronicnu nestasicu u znanju...

voleo bih da i njima bude jasno da stranka za koju glasaju, nema nikakvu ideju ni izvodljivi plan kako da im pruzi ono sto od nje ocekuju, a to je bolji zivot

svestan sam ja toga.... ali necu da dozvolim da radikali svojom tvrdoglavoscu nadomeste svoju hronicnu nestasicu u znanju...

voleo bih da i njima bude jasno da stranka za koju glasaju, nema nikakvu ideju ni izvodljivi plan kako da im pruzi ono sto od nje ocekuju, a to je bolji zivot

Sve mi se do nedavno činilo da sanjam Daničića i njegovog Vođu,pa kad se štipnuh za obraz,videh da sam budan.

Jelašić najavio skuplje kredite
21. januar 2008. | 09:06 -> 15:10
NBS je prisiljena da povećava nivo restriktivnosti, a to će usloviti skuplje kredite, kaže Jelašić.

http://www.b92.net/biz/vesti/tema.php?id=129&start=10&nav_id=281396

Hajdemo brzo na onu temu gde se raspravlja o ekonomiji i SRS...

Voleo bih da cujem od tebe (posto si ti kao sudent ekonomije), koje bi ti mere preduzeo za obuzdavanje mnogo vece inflacije koja bi dosla kao posledica populisticke ekonomske politike SRS?

Hajdemo brzo na onu temu gde se raspravlja o ekonomiji i SRS...

Voleo bih da cujem od tebe (posto si ti kao sudent ekonomije), koje bi ti mere preduzeo za obuzdavanje mnogo vece inflacije koja bi dosla kao posledica populisticke ekonomske politike SRS?

Recimo raskrinkavanje monopola. I inflacija od 10% uopste nije katastrofa, tek inflacija iznad 20% je razlog za restriktivne mere NBS. Eto recimo tako.

Nemoj da se ljutis, ali za svoje misljenej nisi izneo nikakve argumente.. MOgu i ja da pricam kakvo je moje misljenje o karakteru erupcija na suncu, ali to nece nikome vredeti ni 0.1%

Okreni se malo oko sebe,ustani od računara,prošetaj i pogledaj realnosti u oči.Za to što budeš video neće ti trebati nikakvo mišljenje i znanje,samo bistar pogled i zdrav um.

Čuo sam da te erupcije na Suncu izazivaju pojačano radio i elektromagnetna zračenja na zemlji i da onda treba izbegavati šetanju,kupanja,sunčanja i slično jer to vrlo često izaziva izvestan pad životnih i mentalnih funkcija kod čoveka.
Još zanimljivije je to što sam isto tako negde načuo da će demoNkratska vlast uz upotrebu svog svog,naučnog i znanstvenog potencijala zabraniti te sunčane erupcije a pogotovu pojavu sunčanih pega sve radi dobrobiti ljudima.

Zaista im se zahvaljujem na toj genijalnosti!

Šta bi smo mi bez demon-znanja i vlasti.

pa De_Sisti ako hoces skolski:
trziste je gde se surecu ponuda i traznja, a monopolsko trziste je gde je na strani ponude samo jedan ucesnik a na strani traznje puno ucesnika
monopolista je dakle jedini ponudjac na trzistu i kartel i moze da sam odredjuje cene kako zeli na osnovu elasticnosti trzisne traznje odredjuje cenu za koju proceni da ce mu doneti najvece prihode i dobit, to onda vodi u povecanje cena inflaciju
A U SRBIJI MONOPOLISTI SPONZORISU VLAST, PA TO CAK I LDP PONAVLJA NON-STOP!

Back