Vučić OPET laže! Namakao se na platu iz budžeta opština Zemun i Voždovac!

Xena+

Primećen član
Poruka
642
Какве финансијске акробације је осмислио Александар Вучић?
Вучић прима плату из буџета Земуна и Вождовца

• У својим јавним наступима, заменик председника СНС-а Александар Вучић је у више наврата потврдио да је као „саветник“ запослен у агенцији „Профајлер тим“, где прима плату од 78.000 динара, али никада није објаснио кога и како „саветује“. Он је безобзирно слагао јавност када је рекао да „није на државном буџету“ и да га „не плаћа ниједна државна институција“

• Подаци Управе за трезор говоре да сваког месеца, из буџета „напредњачких“ општина Земун и Вождовац, агенција „Профајлер тим“ добија месечну апанажу од 743.400 динара. Ове две општине су у протеклих годину дана, на рачун „Профајлер тима“, уплатиле 8.419.300динара, од којих је између осталог и Вучићу исплаћивана плата „саветника“

Српска радикална странка већ две године инсистира да надлежни државни органи истраже и саопште јавности и грађанима Србије ко све финансира политичке активности тзв. Српске напредне странке и њене лидере Томислава Николића и Александра Вучића. Радикали су више пута указивали на личне, пословне и политичке везе врха тзв. „напредњака“ са Мирославом Мишковићем, Миланом Беком, Станком Суботићем, Дарком Шарићем и другим тајкунима и лицима из кримогене средине. Од општег и јавног интереса је да се истражи и да се најзад јав-
но саопшти порекло енормнe количине новца који су „напредњаци“ уложили у локалне изборне кампање на којима су учествовали. Са друге стране, опште је познато да ова странка, на конто скупштинских мандата, не добија ни један једини динар из буџета Републике Србије. Једноставно, Закон о финансирању политичких странака не познаје „напредњаке“ као парламентарну странку, с обзиром да је посланички клуб „Напред Србијо“ неформални „скуп“ посланика који су изабрани са листе „Српска радикална странка – др Војислав Шешељ“.

Вучић „запослен“ у „Профајлер тиму“

Међу посланицима неформалног „скупа“ посланика који себе називају посланичком групом „Напред Србијо“, а који на скупштинској благајни уредно примају посланичке плате и дневнице, налази се 22 посланика које предводи Томислав Николић. Његов заменик Александар Вучић нема посланички мандат и не прима плату у Скупштини Србије, а према сопственом признању, не налази се ни ни платном списку Српске напредне странке. Намеће се логичко питање, од ког то новца живи „други“ човек „напредњака“ Александар Вучић! Од ког то новца Вучић плаћа скупа одела, сатове, бензин за ауто, месечне трошкове режије, боце скупоцених вина од неколико хиљада евра...?! Одакле „напредњаку“ Вучићу новац за „голо преживљавање“, на чијем платном списку је он то запослен и ко му плаћа здравствено и пензионо осигурање за дане „дубоке старости“?

Лист „Блиц“ од 7. априла 2010. године пише да „СНС нема високе функционере на платном списку“ и преноси Вучићеву изјаву: „Ја нисам на државном буџету и не плаћа ме ниједна државна институција. Ни Скупштина, ни Влада. Ја сам вам ништа у овој држави” сматра Вучић.
Он додаје да је запослен у агенцији „Профајлер тим“ и да месечно прима 78.000 динара. “Тај новац поштено зарађујем” каже заменик председника напредњака“.

Затим, у тексту који су 22. априла 2010. године објавиле „Вечерње новости“, дословце стоји следеће признање Александра Вучића: „Од високих функционера нико није на партијској плати”, па ни ја – каже нам Александар Вучић, заменик председника напредњака, који је запослен у агенцији ”Профајлер тим”, где месечно прима 78.000 динара. СНС има петоро стално запослених са зарадом од око 35.000 динара.

Без обзира на то што ће мало ко у Србији поверовати да Александар Вучић живи искључиво од 78.000 динара које, како каже, „поштено заради“, веома је битно његово признање да се налази на платном списку маркетиншке агенције „Профајлер тим“. У телевизијским гостовањима, Вучић је у више наврата потврдио да у „Профајлер тиму“ ради као „саветник“, али никада није објаснио кога и како „саветује“ и за коју област!

Месечна апанажа за „Профајлер тим“

Према скандалозним подацима до којих је дошла Српска радикална странка, а који су настали у Управи за трезор Министарства финансија, Александар Вучић је безобзирно слагао јавност када је рекао да „није на државном буџету“ и да га „не плаћа ниједна државна институција“.
Документација Управе за трезор потврђује да се Вучић индиректно, сваког месеца, налази на платној листи и буџету градских општина Земун и Вождовац. Проста рачуница и логика указују на то да се из ове две општине сваког месеца, новац трансферише на рачун агенције „Профајлер
тим“ и да након тога, ово предузеће, „поштено“ исплати плату свом „саветнику“ Александру Вучићу. Индикативно је да су овакве „финансијске акробације“ установљене оног момента када је Српска напредна странка преузела власт у општинама Земун и Вождовац.

Према документацији Управе за трезор, прва уплата општине Земун у корист предузећа „Профајлер тим“ извршена је 11. новембра 2009. године и то у износу од 460.200 динара. Затим, наредне две уплате од по 460.200 динара, на рачун „Профајлер тима“ су извршене из буџета земунске општине 7. децембра и 30. децембра 2009. године. Недуго затим, 9. фебруара и 3. марта 2010. године, „Профајлер тиму“ су извршене још две уплате од по 413.000 динара. Међутим, како су „напредњаци“ у јануару 2010. године конституисали нову власт у општини Вождовац, Александар Вучић је новац из буџета ове општине усмерио ка „услугама“ предузећа „Профајлер тим“. Према подацима Управе за трезор, општина Вождовац је већ 30. марта 2010. године извршила прву уплату од 330.400 динара на рачун „Профајлер тима“. Од тог датума, пребацивање буџетског новца на рачун „Профајлер тима“ врши се сваког месеца, тако што на почетку месеца новац пребацује општина Земун, а на крају месеца општина Вождовац.

Такође, евиденција Управе за трезор говори да је пребацивање новца „Профајлер тиму“ током 2010. године вршено следећих датума: 7. априла из буџета Земуна (износ:413.000 динара); 28. априла из буџета Вождовца (износ:330.400 динара); 5. маја из буџета Земуна (износ: 413.000 динара); 28. маја из буџета Вождовца (износ: 330.400 динара); 3. јунаиз буџета Земуна (износ: 41.300 и 371.700 динара); 25. јуна из буџета Вождовца (износ: 330.400 динара); 5. јула из буџета Земуна (износ: 413.000 динара); 27. јула из буџета Вождовца (износ: 330.400 динара); 3. августа
из буџета Земуна (износ: 413.000 динара); 26. августа из буџета Вождовца (износ: 330.400 динара); 6. септембар из буџета Земуна (износ: 413.000 динара); 23. септембра из буџета Вождовца (износ: 330.400 динара); 1. октобар избуџета Земуна (износ: 413.000 динара); 21. октобра из буџета Вождовца (износ: 330.300 динара); 16. новембра из буџета Земуна (износ: 348.100 динара); и 25. новембра из буџета Вождовца (износ: 330.300 динара).

Nastavak teksta na sledećem linku : http://anti-sns.blogspot.com/2011/01/blog-post.html

Preneto iz Velike Srbije, broj 3428.

http://3.***************/_7fqRX49WRYg/TTH1DMexkFI/AAAAAAAAAUo/2o0PxXRI-L4/s1600/vs.PNG
 
Poslednja izmena:

Вучић се недавно зајебо кад је мислио да ће да постане градоначелник, па се зато није номиновао за посланика. Онда кад је пропао за градоначелника, остао је без плате посланика.

Затим је био у паници, јер ништа друго не зна да ради. Сада се вероватно оладио кад се поново прикачио за буџет, као крпељ који јесте.
 
Подаци Управе за трезор говоре да сваког месеца, из буџета „напредњачких“ општина Земун и Вождовац, агенција „Профајлер тим“ добија месечну апанажу од 743.400 динара. Ове две општине су у протеклих годину дана, на рачун „Профајлер тима“, уплатиле 8.419.300динара, од којих је између осталог и Вучићу исплаћивана плата „саветника“
Одлично се организовао..
 
Вучић лаже, а Млађан Динкић,Нада Колунџија и Борис Тадић говоре истину!
Ево имамо 300000 радних места само сто се не виде, скривена су до избора!
Паре од акција, 5000 евра сваком мало сутра само гласајте за ДС!
Инфлација ће ускоро бити 300% као 93. године, али то нас србе не треба да брине, живећемо у жутом рају као мишеви у гвожђари!
Све је то истина и супер само ето никако да срби прогледају и схвате како им је у ствари лепо!
Пих, мука ми је од оних који бране вашљиву, лоповску, лажовску, жуту власт а критикују опозицију! Да се разумемо, сви политичари су лажови и лопови али треба нападати увек оне на власти!
Жути џаба кречите готови сте! После избора све ће мо вас на колац!
 
Да се разумемо, сви политичари су лажови и лопови али треба нападати увек оне на власти!
Жути џаба кречите готови сте! После избора све ће мо вас на колац!

Ne. Treba napadati sve koji kradu - i vlast i opoziciju. U ovom slučaju Vučić je na vlasti na opštinama iz kojih krade.
Nema razlike između njega i njegovih naprednjaka i lopovske demokratske vlasti.
 
Poslednja izmena:
Organizuju se svi ali on toliko patološki napada druge da su lopovi da je prosto smešno kada i njemu nađu da kraducka :mrgreen:
Za Tomu barem znamo da je lopovčina, čovek ne krije ...... a ovaj non stop o nekom poštenju a ovamo nema dana radnog staža a opet lepo živi.
'Aj ti pametnice,Bogom dana da nas prosvetlis: lepo,konkretno,dokumentovano da napises imenom i prezimenom: ovaj ..je ukrao to i to,ovaj je opljackao to i to....a nemoj samo da valjas i blatis bez imalo morala....znas to je veoma necasno,prizemno,nisko imputirati ljudima neke kriminalne radnje.....a ako za sve imas dokaza Dacic ce biti najsrecniji covek na svetu da uhapsi celu SNS.
E, pa da cujem!

:manikir:
 
Вучић лаже, а Млађан Динкић,Нада Колунџија и Борис Тадић говоре истину!
Ево имамо 300000 радних места само сто се не виде, скривена су до избора!
Паре од акција, 5000 евра сваком мало сутра само гласајте за ДС!
Инфлација ће ускоро бити 300% као 93. године, али то нас србе не треба да брине, живећемо у жутом рају као мишеви у гвожђари!
Све је то истина и супер само ето никако да срби прогледају и схвате како им је у ствари лепо!
Пих, мука ми је од оних који бране вашљиву, лоповску, лажовску, жуту власт а критикују опозицију! Да се разумемо, сви политичари су лажови и лопови али треба нападати увек оне на власти!
Жути џаба кречите готови сте! После избора све ће мо вас на колац!
Mnogo volim pametne ljude :klap::klap::klap::klap:
 

Вучић се недавно зајебо кад је мислио да ће да постане градоначелник, па се зато није номиновао за посланика. Онда кад је пропао за градоначелника, остао је без плате посланика.

Затим је био у паници, јер ништа друго не зна да ради. Сада се вероватно оладио кад се поново прикачио за буџет, као крпељ који јесте.
Jos jedno prosvetljenje :zcepanje::zcepanje::zcepanje:
 
Вучић, као и други неспособни еуропљани, не може да живи од свог рада, него мора да паразитира и сиса крв нама који на силу морамо да пунимо мафијашки буџет.

Надам се што скоријем банкроту....што пре, да се смеће паразитско почисти.

ПС
Опет се потврђује какав је ово патолошки лажов. Па, он нема премца на политичкој сцени што се лагања тиче. Дикић и Тадић су за њега аматери.
 
Svi su lopovi i pozicija i Opozicija zamislite se malo

Za svaki dolazak na posao u Skupštinu Srbije poslanici iz državne blagajne naplate oko pola miliona dinara, bez obzira na to da li rade nešto korisno ili nanose štetu državi. Nijedan građanin Srbije nema takvu privilegiju da na svoju platu svakog radnog dana dobije i dnevnicu koja za poslanike iznosi 1.908 dinara.

Pored plate od 80.000 dinara i paušala od 30.000 dinara, poslanici dobijaju i dnevnice svaki put kad ubace svoje kartice u elektronski sistem u klupama i pride, još i za svaki dolazak na sednicu nekog skupštinskog odbora. Poslanicima iz unutrašnjosti koji žive u Beogradu isplaćuje se i dodatak za odvojeni život u visini 40 odsto poslaničke plate (30.354 dinara), a onima koji putuju svojim kolima na zasedanje pokrivaju se troškovi benzina. Ako se uzme da Skupština zaseda oko 20 radnih dana mesečno, dolazi se do računa da mesečno država odvaja oko deset miliona dinara samo da bi „nagradila“ poslanika što je došao na radno mesto.

Još nešto, od Subotice do Beograda i nazad, za benzin, ako poslanik koristi putničko vozilo, dobija se 11.000,00 dinara!!! Izračunaj, jer se meni vrti u glavi.
A dodajte jos i raznorazne upravne odbore...
Sve je to bagra moj narode
 

Back
Top