- Poruka
- 76.577
Тако је, сви одоговорни треба да буду кажњени."Они који су се бавили корупцијом, ће одговарати"
Skoro svi od samog vrha SNS do botova.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Тако је, сви одоговорни треба да буду кажњени."Они који су се бавили корупцијом, ће одговарати"
Skoro svi od samog vrha SNS do botova.
a ko su ti neprijatelji ?
oni sto pola foruma radi kod njih i placa im porezOni koji su ti bombardovali zemlju, Palili novoroddjenu decu po porodilistima, okupirali Kosovo..........
pfffhaaaaa hahahaha cekaj covek se bavi visokom plitikom, sastaje se sa svim svetskim liderima i ti sad pitas gde je radio ?koliko AV, ima realnog radnog staza...gde je to radio, na kojim poslovima, imena firmi....
bar malo prakse da ima, trenutno samo teorija...mator je, 55g ima, a radni staz mu je na nivou dece iz porodilista...pfffhaaaaa hahahaha cekaj covek se bavi visokom plitikom, sastaje se sa svim svetskim liderima i ti sad pitas gde je radio ?
a sta si ti postigao u zivotu ? blejis na forumubar malo prakse da ima, trenutno samo teorija...mator je, 55g ima, a radni staz mu je na nivou dece iz porodilista...
nisam bogatas, normalno zivim..ne dugujem nikom nista...nisam na budzetu, vec radim nesto u sopstvenoj reziji...jos malo, pa u penziji, mada cu nastaviti sa arbajtoma sta si ti postigao u zivotu ? blejis na forumu
Tragedija o kojoj pričaš je u stvari ubistvo zbog korupcije i bahatosti sns ekipe koja je izvodila radove. Nemoj da umanjuješ njihovu odgovornost.Ono što je apsurd da se samo zloupotrbljavaju takve tragedije od strane opozicije, samo zbog ličnih političkih interesa.
I ne samo ti nesrećni slučajevi, dovoljan je bilo kakav povod da se izadje na proteste.. bilo šta da se desi kao što je pandemija korone i sl.
Dakle čista zloupotreba i bezobrazluk, jer niko, dakle niko ne priželjkuje nikakvu tragediju, ne daj Bože.. Da li je država kriva u slučaju Kecmanovića, NE.. to se dešava na žalost i drugim državama i to mnogo rapidnije pa i surovije. To niko ne može predvidjeti, pa tako ni taj masakr u školi.
Niko ne brani odgovorne za tragediju u Novom Sadu ali zar to nije posao suda i tužilaštva? DAa li se neposredni krivci posle istrage mogu sakrivati, teško i nemoguće.
Šta je problem da se sačeka istraga i utvrde ko je stvarno kriv? Preko noći ne može.. čemu unapred skidanje glava nedužnih i nevinih??
Šta 4 miliona, golube moj?Dakle 4 miliona.. da nije malo, premalo..
Neno sns bot je garant član ovog jadnog udruženja. Jedva čeka da pohrli u rudnik litijuma i da inhalira
Aha, a da li je ljudima važnije zdravstvo i obrazovanje ili fudbalski stadioni? Ja mislim da je ovo prvo i drugo.Pa sve je domovina, ali zapravo najviše ljudi
Apsolutno drugo!!!! To su shvatili još i Rimljani.Aha, a da li je ljudima važnije zdravstvo i obrazovanje ili fudbalski stadioni? Ja mislim da je ovo prvo i drugo.