- Poruka
- 23.292
Не воле комуњаре нашу словенизовану Латинску браћу Из Романије
Доле мистер пропер! ДИВА Прецедник владе да буде.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Не воле комуњаре нашу словенизовану Латинску браћу Из Романије
Увек ми буде жао болесних људи...zalis ubicu i krvnika?
Da li si ti položio zakletvu državi Srbiji da ćeš je braniti pod komandom legalnih vojnih vlasti?Probao jedan SNS-ovac danas da gazi, pa dobio po pitchki
Položio sam vojničku zakletvu kao i svaki vojnik. I branio sam je.Da li si ti položio zakletvu državi Srbiji da ćeš je braniti pod komandom legalnih vojnih vlasti?
Nije uvreda, kao sto rekoh, kad mi takvi kao ti kazu, meni puno srcePošto si se žalio da je uvreda da si izdajnik
Nije bilo besplatno, odplatio sam svaki dinar, u kešu.....jesi, položio si zakletvu i dobio besplatno školovanje....
Sve u skladu sa Zakonima R. Srbije.Jesi li napustio vojsku posle toga? Jesi ....pa objasni čoveku kako se to zove....
Цениш да је боље да се бију него да раде и зараде?Vučko zvani ironija. Misli ako su on i njegovi naprednjaci alavi na novac da su svi takvi.
Vi ste rentirani, država nije....Да бих издао државу она најпре мора постојати.
Данас је ово територија.
Рентирана територија...
Ne kao vojnik nego kao oficir, a oficir nije vojnik nego mu zakletva važi do kraja života....a branio si Srbiju pomažući izdaju, drugačije ne bi mogao da otplatiš školovanje...Položio sam vojničku zakletvu kao i svaki vojnik. I branio sam je.
Nije uvreda, kao sto rekoh, kad mi takvi kao ti kazu, meni puno srce
Nije bilo besplatno, odplatio sam svaki dinar, u kešu.
Sve u skladu sa Zakonima R. Srbije.
Кукаш на правосуђе а ми смо рентирани?...Vi ste rentirani, država nije....
oni su postavljeni da vam pomažu i uzimaju svoj deo kolača....bukvalno celo pravosudje je pod kontrolom engleske bagre....a vi ste izvršioci...Кукаш на правосуђе а ми смо рентирани?...
Cenim da je bolje da ne spinuje nego da prihvati odgovornost za korupciju koja je uzrok nesreće u Novom Sadu, trolkoЦениш да је боље да се бију него да раде и зараде?
Не ми... јаoni su postavljeni da vam pomažu i uzimaju svoj deo kolača....bukvalno celo pravosudje je pod kontrolom engleske bagre....a vi ste izvršioci...
pa eto izgleda da ne lupam, pošto sam potvrdjuješ da nemaš argument....Не ми... ја
Али поподне када сам слободан.
Лупаш ко отворен прозор
Нема нико аргументе на теорију да иза свих светских и људских патњи стоји само једна британија( малим словима), разумем твоје огорчење њима,pa eto izgleda da ne lupam, pošto sam potvrdjuješ da nemaš argument....
veliki je posao pred nama, to jest njima...lopovluk u najavi i nova zaduzenja za Srbiju i njene gradjane...da prevedemo na srpski jezikSrbija nije bila favorit ali 81 držaava je dala svoj glas Srbiji. Šta to znači, ne treba posebno objašnjavati.. zlonamjerni će naravno uvijek biti protiv ali bez ikakvih validnih kontraargumenata.
Veliki posao je pred nama, zvali smo sve zemlje sveta, kazao je Siniša Mali.
– EXPO Beograd nije samo Beograd, već i cela Srbija. 323 projekta širom naše Srbije će biti urađeni!
Hoćemo da podignemo kvalitet života i infrastrukture u našoj zemlji, to nam je cilj.
Drugo, čuli smo neke kritike, šta će biti sa novcem koji ulažemo. Dragi prijatelji, mi 2027. godine krećemo u novi investicioni ciklus.
Sve što uradimo ostaje građanima Srbije, i biće osnova za dalji rast i razvoj naše ekonomije – rekao je Mali.
Vrlo grešiš, sada javno ćute, jer je putin javno zapretio da prva raketla ide na London, ali zato tajno rade protiv svetskog poretka koji je zvaničan podržan od većine država, ali ne odgovara fašizmu u engleskoj...Нема нико аргументе на теорију да иза свих светских и људских патњи стоји само једна британија( малим словима), разумем твоје огорчење њима,
гурали су нос свуда и ширили зло, али више нису непријатељ no 1...( волели би да јесу).
Ne postoji oficirska zakletva, tacno se vidi da nisi ni vojsku sluzio i da nemas blage veze sa zivotomNe kao vojnik nego kao oficir, a oficir nije vojnik nego mu zakletva važi do kraja života....a branio si Srbiju pomažući izdaju, drugačije ne bi mogao da otplatiš školovanje...
Čim saznam u priči ili vidim da je 45+ obavezno pitam u kojoj vojnoj jedinici je bio na Kosovu i Metohiji u proleće 1999. Odgovor sigurno znaš.Ne postoji oficirska zakletva, tacno se vidi da nisi ni vojsku sluzio i da nemas blage veze sa zivotom
Ne ispadaj glup
Kad ti u roku od 2 godine strada skoro 50-toro mladih i treba sve da stane i da se preuzme neka, nečija odgovornost, to je izostalo i ovo su posledice. Ozbiljna država se ozbiljno bavi takvim stvarima, a ne da im mladi izađu na ulice da ih protestima teraju da se sete da postoji zakon, pravda, odgovornostBilo je studenata i u Libiji, Iraku, Siriji, Gruziji, Bosni, Srbiji.. pa? Ko bi rekao.. Gadafiju oteli i opljačkali milijarde, zemlja uništena, Sadam ubijen, u BiH tragični gradjanski rat, Srbija bombardovana zbog "Miloševića" a u suštini su "samo" oteli Kosovo vrijedno desetinama milijardi dolara..
Razlog; i ja se pitam?? Lekcija iz prošlosti izgleda nije naučena. Za te svrhe i te kako ima para.. izvana. i ne samo para, na žalost.
"akademski gradjani sa kupljenim diplomama"? Pa se čudimo zašto su ubjedljivi na izborima?? Ah da.. narod bira, narod je svakako glup.
Vrijedjanje inteligencije je "sve mora da stane"??
Čovjek (politički neopredjeljen) krenuo u posjetu teško bolesnoj sestri u bolnicu, lijepo im rekao zašto mora da prodje i dobio batine od 4,5 demonstranata.
Dakle "probao"?? Sramno, nečovječno..
Ima snimak na kome se vidi do detalja kako je pretučen taj čovjek (60g) na pravdi Boga.
Kao majke koju su sa ushićenjem blokirali da ne mogu otići po svoju djecu u vrtiće i obdanište??
Dakle, što gore to bolje?? Za koga?
Vrlo grešiš, sada javno ćute, jer je putin javno zapretio da prva raketla ide na London, ali zato tajno rade protiv svetskog poretka koji je zvaničan podržan od većine država, ali ne odgovara fašizmu u engleskoj...
Čitaj izmedju redova, ko je forsirao i prvi i drugi svetski rat i sve ratove od tada....a ko ima najveći deo sveta u kolonijalnom statusu...i ko je najviše genocida napravio...
Kad prevedete to sa njegovog siptarskog na Srpski to bi znacilo:VUČIĆ SE OBRATIO OMLADINI: Dođite da radite za svoju zemlju zajedno sa nama
PREDSEDNIK Aleksandar Vučić obratio se omladini koja protestvuje, preko svog Instagram profila.
- Pozivam ove devojke, momke, koji se tuku oko tih para za moje rušenje, to što im daju malo spolja, malo iznutra da bi mene rušili - nemojte, deco, da se tučete oko toga.
Dođite da radite za svoju zemlju, obezbedićemo da zaradite više para, pošteno, na pošten način i da pomognete svojoj zemlji.
Sutra stiže zastava Ekspa u Beograd, da radite zajedno sa nama, da svi budu ponosni na vaš rad, da možete da zaradite, da sebi i svojim porodicama obezbedite više - rekao je predsednik Aleksandar Vučić.
https://www.instagram.com/avucic/reel/DDNHed8Oqy3/
Blic.rs
Republika
Alo.rs
Srbija Danas
Kurir
Tanjug
https://www.novosti.rs/vesti/politika/1437021/...
Danas je zvanično preuzeta zastava EXPA a ta čast je pripala premijeru Milošu Vučeviću.
Dakle, očekuje nas mnogo posla oko EXPA koji nam donosi nove mogućnosti i saradnju a za sve to treba i dosta kvalifikovane radne snage a tu je naravno, omladina u prednosti.
Shodno tome, ima smisla da se omladina koja protestvuje, lati ozbiljnog i pouzdanog posla i poziv je svakako na mjestu.
Šteta bi bila da se neka perspektivna radna mjesta propuste zbog nečijih tudjih interesa a zakon ponude i potražnje je neumoljiv.. propušteno se teško nadoknadjuje jer ako ti nećeš, ima ko hoće..
U suštini ovaj predsjednikov poziv u sebi sadrži i političke elemente ali sa druge strane kko to danas ne radi.
kako to mislis , to nema smisla sto govorisДа бих издао државу она најпре мора постојати.
Данас је ово територија.
Рентирана територија...